Ο Ζωγράφος Κώστας Ευαγγελάτος μετά τις εικαστικές εκθέσεις στη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία θα συμμετέχει σε ποικίλες εικαστικές και λογοτεχνικές διοργανώσεις στην Αθήνα.
Οι φθινοπρωρινές δράσεις του Κώστα Ευαγγελάτου
Πολιτισμός
15/10/2015 | 12:01

Ο Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης και περφόρμερ Κώστας Ευαγγελάτος μετά τις εικαστικές εκθέσεις και καλλιτεχνικές δράσεις στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και έλαβαν εξαιρετικές κριτικές, θα συμμετέχει σε ποικίλες εικαστικές και λογοτεχνικές διοργανώσεις στην Αθήνα.
Από 16 έως και 18 Νοεμβρίου εκτίθενται έργα του στην ομαδική έκθεση εικαστικών έργων στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης, Μαρ.Αντύπα 134, στην Ηλιούπολη. COSTAS ART-EST
Επίσης στις 4 Νοεμβρίου, 7 μμ, θα διαβάσει ποιήματα του σε ποιητική βραδιά στα πλαίσια του φιλοσοφικού σεμιναρίου του Κέντρου Δικανικών Μελετών του καθ. Κώστα Μπέη στην Αίθουσα “Κων/νος Καβάφης” του Π.Ο.Δ.Α, Ακαδημίας 50. θα συμμετέχει επίσης σε εικαστική έκθεση και διημερίδα που θα γίνει στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο στην πλατεία Κολωνακίου καθώς και σε ομαδική έκθεση αφιερωμένη στη διεθνή ύφεση και ειρήνη που θα γίνει στη Δημοτική Πινακοθήκη. Έργα και εκδόσεις του εκτίθενται επίσης στο Polis Art cafe, στη στοά του Αρσακείου.
Από τις 20 Νοεμβρίου μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου θα παρουσιάζει στο Art Studio EST-LA CHAMBRE, Πρατίνου 87, τα ART WEEKENDS 2015, με επιλεγμένα έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, εικαστικές και λογοτεχνικές εκδόσεις.
Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη
www.gisi.gr/evangelatos

Πληροφορίες: 210 7294259, 6944621286

euagelatos

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer