Αμέσως μετά ο εκπρόσωπος των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς, Βαγγέλης Βολτέρας, παρέδωσε στα δύο παιδιά με την υψηλότερη βαθμολογία δύο επιταγές, ύψους 5 χιλιάδων ευρώ
Το ΤΕΙ έκοψε την πίτα του
Κοινωνία
18/01/2013 | 19:00

Της Αριστέας Χαριτάτου

Σήμερα το μεσημέρι κόπηκε η πίτα των ΤΕΙ στα γραφεία της Διοικούσας στο Αργοστόλι. Αμέσως μετά την κοπή της πίτας ο εκπρόσωπος των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς, κ. Βαγγέλης Βολτέρας, παρέδωσε στα δύο παιδιά με την υψηλότερη βαθμολογία δύο επιταγές, ύψους 5 χιλιάδων ευρώ, με την ευχή για καλές σπουδές. Οι δύο φοιτητές είναι ο Σπύρος Κόης των Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας και η Αγγελική Μοσχονά (Ληξουριώτισσα) της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Ο κ. Βολτέρας τόνισε, στον χαιρετισμό του, ότι τα Ιχθυοτροφεία στέκονται και στηρίζουν οικονομικά και όχι μόνο, σε θέματα υποτροφιών (σπουδές), Πολιτισμού και Αθλητισμού. Από την άλλη ο κ. Ναπολέων Μαραβέγιας τόνισε ότι “τα ΤΕΙ όχι μόνο δεν κλείνουν, αλλά δυναμώνουν”.

Στην ευχάριστη αυτή εκδήλωση παρόντες ήταν πολλοί από τους σπουδαστές των ΤΕΙ του νησιού μας, οι καθηγητές απ’ όλα τα τμήματα, ο πάτερ Πετεινάτος, ο οποίος είναι και ο τυχερός μιας και του έτυχε το φλουρί, ο κ. Σωτήρης Κουρής, ο κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ο κ. Διονύσης Μαρκάτος, ο Διοικητής της Αστυνομίας κ. Γιώργος Χωραϊτης, κ.ά. Ο Δήμαρχος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί καθώς ήταν καθοδόν για το νησί.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer