Ο πελαργός ήρθε πρώτος για το νέο έτος στη σύζυγο του συνεργάτη μας φωτογράφου Δημήτρη Τσέφλικα
Το πρώτο μωράκι για το 2013 στο νοσοκομείο Αργοστολίου
Κοινωνία
09/01/2013 | 05:32

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στο κόσμο στις 7/1/13 και ώρα 22:15 στο ΝΟΜ.ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ η Άννα Μαρία Κολαΐτη,  σύζυγος του γνωστού διαφημιστή και στενού συνεργάτη του e-kefalonia Δημήτρη Τσέφλικα.

Αν και ο γυναικολόγος του νοσοκομείου κ Παυλάτος είχε δηλώσει από την αρχή ότι δεν θα ήταν μια εύκολη γέννα, με την αξιοσημείωτη ψυχραιμία έως τέλους της Άννας Μαρίας, της αδελφής της Κων/ντίνας, του συζύγου και τη μεγάλη υπομονή και υποστήριξη όλου του προσωπικού, ήρθε στο κόσμο με φυσιολογικό τοκετό το νέο μέλος της οικογένειας με Μαμά και Γιό να χαίρουν άκρας υγείας !

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ο πρώτος φυσιολογικός τοκετός στο ΝΟΜ.ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ για το 2013. Γιατροί και μαίες εύχονται να είναι περισσότερες από την περσινή χρονιά και παροτρύνουν τις μέλλουσες μαμάδες, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες, να προσπαθούν λίγο παραπάνω ώστε να καταφέρουν να βιώσουν αυτή την υπέροχη εμπειρία του φυσιολογικού τοκετού, καθώς πέρα της εμπειρίας και το δέσιμο μάνας και παιδιού τα ωφέλει έναντι μιας καισαρικής σε μακροπρόθεσμο πλαίσιο είναι σαφώς περισσότερα.

Το επιτελείο του e-kefalonia εύχεται υγεία και τύχη  στο νέο μέλος της οικογένειας Τσέφλικα – Κολαΐτη! Να σας ζήσει !

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer