Το πανελλήνιο ποσοστό της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗΜ.ΑΡ. ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ μας επιτρέπει να ελπίζουμε ότι κόμματα, κινήσεις και προσωπικότητες της ευρύτερης Κεντροαριστεράς μπορούν να συμπλεύσουν σε έναν κοινό στόχο.
Το ΠΑΣΟΚ συγχαίρει την Θεοπεφτάτου για την επανεκλογή της
Πολιτική
22/09/2015 | 10:22

Οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ. – ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ, συγχαίρουμε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και την κ. Θεοπεφτάτου για την επανεκλογή της. Παραμένουμε στη διάθεση της για κάθε συνεργασία που απαιτείται προς όφελος των νησιών μας.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους και τις ψηφοφόρους που τίμησαν το ψηφοδέλτιο μας με την ψήφο τους, δίνοντας μας αυξημένη δύναμη σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.
Το πανελλήνιο ποσοστό της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗΜ.ΑΡ. ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ μας επιτρέπει να ελπίζουμε ότι κόμματα, κινήσεις και προσωπικότητες της ευρύτερης Κεντροαριστεράς μπορούν να συμπλεύσουν σε έναν κοινό στόχο, που είναι η δημιουργία ενός τρίτου πόλου, Σοσιαλδημοκρατικού και φιλοευρωπαϊκού, όπως απαιτεί η προοδευτική παράταξη και η ελληνική πολιτική πραγματικότητα.

Οι υποψήφιοι της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ.-ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer