Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για μεθαύριο, Παρασκευή, ανήμερα της διπλής εορτής της 195ης επετείου της Ελληνικής Επαναστάσεως και της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου
Το θέατρο θα γεμίσει Έλληνες για την πρεμιέρα του “Γάμος αλά Ελληνικά 2”
 Ομογένεια
23/03/2016 | 17:10

Επιμέλεια: Μαρία Χριστοφοράτος

Τα μέλη των κοινοτήτων του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Πορτ Ουάσιγκτον, της Αγίας Μαρκέλλας στο Γουάνταγκ, του Αγίου Νικολάου στο Ουέστ Μπάμπιλον, του Αγίου Ιωάννη στο Μπλου Πόιντ και του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Παύλου στο Χέμπσεντ του Λονγκ Αϊλαντ, αύριο, Πέμπτη το βράδυ, θα συγκεντρωθούν στο κινηματοθέατρο «Bellmore Playhouse» στην διεύθυνση 525 Bedford Ave, Bellmore, NY 11710 προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοινού την ταινία της Νίας Βαρντάλος, «Γάμος αλά Ελληνικά 2» (My Big Fat Greek Weedding 2).

Η πρεμιέρα, όπως έγραψε ο «Ε. Κ.», έχει προγραμματιστεί για μεθαύριο, Παρασκευή, ανήμερα της διπλής εορτής της 195ης επετείου της Ελληνικής Επαναστάσεως και της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Το γεγονός ότι οι Ελληνορθόδοξες κοινότητες έχουν προγραμματίσει να δουν από κοινού την ταινία μια μέρα πριν την πρεμιέρα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των αμερικανικών Μέσων Ενημέρωσης.

Η εφημερίδα «Newsday», μια από τις μεγαλύτερες του Λονγκ Αϊλαντ, αναφέρεται στο γεγονός και φιλοξενεί τις δηλώσεις της Αντριας Μπαρίτη που το 2002 όταν είδε την πρώτη ταινία ήταν 16 χρόνων και σήμερα ετοιμάζεται να χορέψει τον χορό του Ησαΐα με τον 39χρονο Φερνάντο Αγκραμόντε.

Η αρθρογράφος αναφέρει ότι και οι δύο ταινίες της Νίας Βαρντάλος έχουν ως πρωταγωνιστές δύο νέους που εισέρχονται σε μικτή εις γάμου κοινωνία.

Παράλληλα, επικαλείται τις δηλώσεις του ιερατικού προϊσταμένου του Αγίου Νικολάου στο Μπάμπιλον, π. Δημητρίου Καζάκη που δήλωσε ότι ο γάμος της Αντριας Μπαρίτη δεν είναι ο πρώτος και ούτε ο τελευταίος μικτός γάμος, καθώς τα 90% των μυστήριων του γάμου που τελούνται στο ναό τους είναι μικτοί.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer