Η νικήτρια του Marie Claire Editor's Choice Δάφνη Νεοφύτου (Life Report) βραβεύτηκε από τη διευθύντρια του περιοδικού Γαλάτεια Λασκαράκη
Το βραβείο «Μarie Claire Editors’ Choice award» στη Δάφνη Νεοφύτου!
Γυναίκα
08/07/2016 | 10:11

Ήταν το πάρτι του καλοκαιριού, a night to remember.

Βράδυ Τρίτης 5 Ιουλίου και η καρδιά της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση χτυπούσε στο ρυθμό των Marie Claire Blog Awards, που πραγματοποιήθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά με εξαιρετική επιτυχία. Σημαντικός παράγοντας αυτής της επιτυχίας η αγάπη του κόσμου για το θεσμό και το κέφι των bloggers που συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή του Marie Claire, όχι μόνο υποψηφίων και νικητών, αλλά και των bloggers που θα δούμε να διαγωνίζονται τις χρονιές που θα έρθουν.

13 bloggers από το χώρο της μόδας, της ομορφιάς και του lifestyle, αναδείχτηκαν ανάμεσα σε 43 υποψηφιότητες και έφυγαν από τη σκηνή της Στέγης αγκαλιά με το αγαλματίδιο που σχεδίασε η διακεκριμένη σκηνογράφος και ενδυματολόγος Ντένη Βαχλιώτη.

Τα #mcblogawards16 επιφύλασσαν μια ευχάριστη έκπληξη για το Life Report αφού στην χθεσινή απονομή των βραβείων απόκτησε το ιδιαίτερο βραβείο «Μarie Claire Editors’ Choice award».
Χθες το βράδυ, ήταν μια από τις ωραιότερες εκπλήξεις μέχρι τώρα, κάτι που επαληθεύει πως τα ωραιότερα γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις.
Δουλεύεις πολύ, και με πάθος για αυτό που σε γεμίζει και ένα τέτοιο βραβείο ήρθε να με γεμίσει ακόμη περισσότερη όρεξη και διάθεση για να κάνω αυτό που αγαπώ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Marie Claire Greece και για την φετινή απίθανη εμπειρία των Marie Claire Blog awards αλλά και για αυτό το τόσο ιδιαίτερο βραβείο.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με στηρίζετε καθημερινά με την αγάπη σας και τα μηνύματα σας αλλά και όλους εσάς τους συνεργάτες που έχετε πιστέψει το Life Report.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Δάφνη Νεοφύτου
Life-Report.gr

neofytoy (1) neofytoy (2) neofytoy (3) neofytoy (4) neofytoy5

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer