Ο Δήμος είναι έτοιμος εδώ και καιρό, όμως η κυβέρνηση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ στον λογαριασμό.
Το απλήρωτο ένταλμα για το έργο του Γηροκομείου
Κοινωνία
12/10/2015 | 09:23

Υπάρχει μία σοφή παροιμία του λαού μας: «Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα»! Αυτή την λαική ρήση την αγνόησε το γνωστό παρα-site της «κίτρινης παραδημοσιογραφίας», το οποίο στην προσπάθειά του να ρίξει τις ευθύνες για το σταμάτημα του έργου του δημοτικού γηροκομείου στην Δημοτική Αρχή, υπέπεσε σε μία μεγαλειώδη «γκάφα». Ανήρτησε ένταλμα πληρωμής της αναδόχου εταιρείας του έργου, το οποίο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ!!! Προκειμένου όμως να αποκατασταθεί η αλήθεια, που βάναυσα κακοποιήθηκε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, από την εμπάθεια και την κακομοιριά της συγκεκριμένης «παραδημοσιογραφικής» ιστοσελίδας, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:
Το «περιβόητο» ένταλμα πληρωμής, ύψους 208.450,20 ευρώ, αφορά στην προκαταβολή της β΄φάσης του έργου του Δημοτικού Γηροκομείου. Κανονικά θα έπρεπε να είχε πληρωθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δυστυχώς όμως η ανάδοχος εταιρεία έχει να εξοφληθεί έστω και μισό ευρώ για τις εργασίες που πραγματοποιεί στο δημοτικό γηροκομείο από τον περασμένο Γενάρη! Εξ ου και οι συνεχείς διακοπές εργασιών που αιτήθηκε και που οδήγησαν σε διάλυση της σύμβασης. ghrokomeio (4)
Οι «αρθρογράφοι» του παρα-site έχουν μείνει λίγο πίσω στο χρόνο. Δεν ενημερώνονται. Διότι αν το έκαναν, θα γνώριζαν ότι έχουν αλλάξει οι διαδικασίες πληρωμής των έργων. Σήμερα ο Δήμος οφείλει να είναι έτοιμος μέχρι ενταλματοποίησης πριν μπουν τα χρήματα στο ταμείο, όταν έρθει η ώρα να πληρωθεί το έργο. Ο Δήμος είναι έτοιμος εδώ και καιρό, όμως η κυβέρνηση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ στον λογαριασμό. Θα μπορούσαν βέβαια να έκαναν τον κόπο να ρωτήσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοτικής Αρχής. Αν το έκαναν δεν θα είχαν πέσει τώρα μέσα στην «παγίδα» που έστησαν…Ας τους γίνει μάθημα ώστε την επόμενη φορά να το πράξουν.

ghrokomeio (2)
Συμπερασματικά η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΟΜΑΛΗΣ χρηματοδότησης είναι ο μόνος λόγος που όλα τα έργα έχουν σταματήσει στο νησί μας. Και αυτό δεν είναι ευθύνη του Δήμου αλλά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της «σιωπής» της βουλευτού Αφροδίτης Θεοπεφτάτου όλους αυτούς τους μήνες. Είναι ΑΜΕΣΗ και ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ανάγκη να ανοίξουν και πάλι τα εργαλεία χρηματοδότησης ώστε να συνεχιστούν τα έργα.
Σε ότι αφορά στους μόνιμους «πολέμιους» της Δημοτικής Αρχής, το πάθημα αυτό ας τους γίνει μάθημα! Οφείλουν δε να ζητήσουν ένα ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους πολίτες για την παραπληροφόρηση και την ωμή διαστρέβλωση της αλήθειας

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ghrokomeio2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer