Kαι σε αριθμό πτήσεων και σε κόσμο (Απρίλιος 2013/2014)
Τουριστική Επιτροπή : Easy Jet, αύξηση 22%
Πρωτοσέλιδα
08/05/2014 | 15:29

Ένα «ισχυρό» συλλογικό όργανο της Δημοτικής Αρχής, την επιμέλεια του οποίου έχει σε αυστηρή προτεραιότητα ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και οι Συνεργάτες του, είναι η Τουριστική Επιτροπή Ανάπτυξης της Κεφαλονιάς.
Η συγκεκριμένη Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας είναι ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βαγγέλης Κεκάτος, οργανώθηκε, λειτούργησε και αναπτύχθηκε σε μία νέα δημιουργική φιλοσοφία, που πέρα από κορυφαίο θεσμικό όργανο του Δήμου θα είναι ένα ουσιαστικό, με πρακτικά αποτελέσματα, όργανο στην υπηρεσία των Θεσμικών Φορέων, της Μελών της Τουριστικής Βιομηχανίας και των Τουριστικών παραγόντων του Νησιού.
Με τη συμμετοχή πάντοτε εκπροσώπων της Α/Περιφέρειας, οι τακτικότατες Συνεδριάσεις (μία φορά κάθε δύο εβδομάδες), πάντοτε ανοικτές στο κοινό με δημοσιευμένη Πρόσκληση με την ανάλογη θεματολογία σε όλα τα Μ.Μ.Ε., όπου πάντοτε καταθέτουν συνοπτικά, χωρίς περιττές χρονοβόρες τοποθετήσεις, τις πολύτιμες απόψεις τους όλοι όσοι συμμετέχουν και με διάρκεια πάντοτε δύο ωρών, είναι επί της ουσίας η «καρδιά» της Τουριστικής ανάπτυξης όλου του Νησιού.
Με πυξίδα τη ρήση «Ο Τουρισμός μας αφορά όλους», εγκαίρως μελετήθηκαν από τους ειδικούς οι πρακτικές προδιαγραφές χρονικής επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου
Σκοπός μας είναι να αναζητούμε τις όποιες δυσλειτουργίες και να τις διορθώνουμε ,έτσι ώστε συνεργαζόμενοι, να εντοπίζονται οι απαντήσεις στο «Γιατί;» π.χ. μία Αεροπορική Εταιρεία ακύρωσε τις πτήσεις του Απριλίου.
Επίσης σημαντικό είναι να αναδεικνύουμε π.χ. το γεγονός ότι η EasyJet εμφάνισε 22% αύξηση τόσο σε αριθμό πτήσεων όσο και σε αριθμό επιβατών (Απρίλιος 2013/2014).
Οι αφελείς πανηγυρισμοί ορισμένων para-sites, που ενθουσιάζονται σε κάθε ακύρωση και θεωρούν ότι συμβάλλουν στην Τουριστική ανάπτυξη της Κεφαλονιάς δυσφημίζοντας και στατιστικά παραπλανώντας με συγκριτικές μετρήσεις γειτονικών Νησιών, επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα της βελτίωσης της «Τουριστικής Παιδείας», άνευ της οποίας θα επικρατεί ο συνήθης σε αυτούς, τον τελευταίο καιρό, «Επικοινωνιακός Μεσαίωνας».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer