Στις 18 Μαΐου θα στείλει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας» όλους αυτούς που νομίζουν ότι ο κόσμος δεν διαθέτει μνήμη και κρίση...
Οι 7 λόγοι που ο Ανουσάκης πιστεύει σε ΝΙΚΗ του Παρίση
Πολιτική
08/05/2014 | 16:52

Είναι ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του Παρίση στο Αργοστόλι. Ο Νίκος Ανουσάκης στάθηκε δίπλα στο Παρίση τα τελευταία 3,5 χρόνια με πάθος, πολλές φορές σε σημείο παρεξήγησης με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Ο Νίκος με τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο (ίσως από τους λίγους πολιτικούς στη Κεφαλονιά) αναφέρει τα επτά σημεία που ο Παρίσης έχει σίγουρη τη Νίκη σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.
Η πλειοψηφία του κόσμου της Κεφαλονιάς στηρίζει τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση και την παρούσα δημοτική αρχή διότι ξέρει πως:
• Είμαστε εμείς που κρατήσαμε τα ΤΕΙ στην Κεφαλονιά σε αντίθεση αυτό που έγινε σε άλλες περιοχές
• Είμαστε εμείς που αποτρέψαμε το «κλείσιμο» του Μαντζαβινατείου
• Είμαστε εμείς που μειώσαμε κατά εκατομμύρια Ευρώ τα χρέη που παραλάβαμε από τους προηγούμενους Δήμους.
• Είμαστε εμείς που επιτύχαμε την θεαματική αύξηση του τουρισμού στο νησί μας και συντονίσαμε την έλευση των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους.
• Είμαστε εμείς που διοργανώσαμε πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων με ελάχιστα χρήματα και καταργήσαμε τις προκλητικές σπατάλες που λάμβαναν χώρα σ΄αυτό τον τομέα στους προηγούμενους Δήμους.
• Είμαστε εμείς που μέσα στην κρίση και την πρωτοφανή ύφεση είτε εντάξαμε είτε εκτελούμε σημαντικά έργα (αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων Αργοστολίου, Βιολογικό Λειβαθούς, πεζόδρομο Σκάλας, αποχέτευση Πόρου κ.α.).
• Είμαστε εμείς που δεν προβήκαμε ποτέ σε «στάση πληρωμών» στο Δήμο Κεφαλονιάς σε αντίθεση με αυτό που γίνεται σε πολλούς άλλους Δήμους της χώρας που παρέλαβαν μάλιστα μικρότερα χρέη.
Αυτά και άλλα πολλά τα έχει υπ΄όψιν της η κοινωνία και γι΄αυτό στις 18 Μαϊου θα στείλει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας» όλους αυτούς που νομίζουν ότι ο κόσμος δεν διαθέτει μνήμη και κρίση…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer