Μετά το όνομα του αρχιεπίσκοπου Αλβανίας Αναστάσιου που μπήκε στη συζήτηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας
Τον πατέρα Γεώργιο Μεταλληνό θέλει για Πρόεδρο η Ξουλίδου
Πολιτική
03/02/2015 | 17:40

Μετά το όνομα του αρχιεπίσκοπου Αλβανίας Αναστάσιου που μπήκε άγνωστο πως στη συζήτηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Σταυρούλα Ξουλίδου ρίχνει «στο τραπέζι» άλλον έναν ιερωμένο: τον πατέρα Γ. Μεταλληνό.

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων όταν ρωτήθηκε για το θέμα του προέδρου της Δημοκρατίας στο Βήμα FM είπε: Θα ήθελα έναν ΠτΔ που δεν θα είναι ανδρείκελο και μαριονέτα, που θα έχει πολιτική σκέψη και βούληση και ό,τι του πηγαίνει η Βουλή να μην το υπογράφει με κλειστά μάτια, αλλά να έχει σκέψη και μυαλό. Αυτό που γινόταν τον τελευταίο καιρό, με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, πρέπει να σταματήσει. Και πρέπει ο ΠτΔ να είναι ένα πρόσωπο κύρους και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και να έχει άποψη.

Ωστόσο η ίδια όταν ρωτήθηκε για το θέμα του Αναστάσιου εξέφρασε την μεγάλη της επιθυμία να είναι από την εκκλησία ο υποψήφιος ΠτΔ.

«Πιάνετε το πνεύμα μου και θα το επιθυμούσα πάρα πολύ να είναι ένα εκκλησιαστικό πρόσωπο. Αν με ρωτούσαν, θα είχα να το πω κιόλας. Θα πρότεινα τον Πατέρα Γεώργιο Μεταλληνό» είπε.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer