Τι αναφέρει ο αντιδήμαρχος τουρισμού για την οριστική δρομολόγηση του Ε/Γ - ΟΓ «Νήσος Κεφαλονιά»
Τι είπε ο Κεκάτος στο ΣΑΣ στη Νάξο!
Τουρισμός
20/05/2013 | 00:11

Κύριοι,
Κατά την συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών της 17ης Μαΐου 2013 θα εξεταστεί αίτημα της πλοιοκτήτριας Εταιρείας του Νήσος Κεφαλονιά για την έγκριση των δρομολογίων του πλοίου. Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Κεφαλλονιάς υποστηρίζει απολύτως την έγκριση των δρομολογίων του πλοίου θεωρώντας ότι είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη.
Η δρομολόγηση του Πλοίου από 25 Απριλίου έφερε έναν αέρα αισιοδοξίας στους Τουριστικούς φορείς της Κεφαλλονιάς για την Θερινή Περίοδο μετά από ένα διάστημα ανησυχίας και προβληματισμού για την Ακτοπλοϊκή σύνδεση της Κεφαλονιάς.
Το πλοίο συνέβαλε στην σημαντική αύξηση των επιβατών και οχημάτων κατά την Περίοδο Πάσχα και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλει ακόμη περισσότερο στην εξυπηρέτηση των επιβατών και οχημάτων κατά την επερχόμενη Θερινή Περίοδο.
Το πλοίο είναι πολύ αξιόλογο και αγαπητό στους Κεφαλονίτες καθ όσον ήταν δρομολογημένο υπό άλλη πλοιοκτησία στις γραμμές μας για περίπου δέκα πέντε χρόνια. Το πλοίο προάγει τον ανταγωνισμό και ανέβασε τον πήχη των προσφερόμενων υπηρεσιών σε πολύ υψηλό επίπεδο καθ όσον ταξιδεύει με 21 κόμβους και εκτελεί 4 δρομολόγια ημερησίως είναι πλήρως ανακαινισμένο στους εσωτερικούς χώρους και διαθέτει επαγγελματίες ναυτικούς άριστα καταρτισμένους στα καθήκοντά τους. Πέραν των ανωτέρω στο Νήσος Κεφαλονιά απασχολούνται 36 Έλληνες Ναυτικοί που πρότερο ήσαν άνεργοι .
Τελειώνοντας κε Πρόεδρε θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η οριστική δρομολόγηση του πλοίου είναι αίτημα όλων των φορέων και επαγγελματιών της Κεφαλονιάς και ΟΛΩΝ των Κατοίκων.
Με τιμή,

Ευάγγελος Κεκάτος

Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού
Α/ Δήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer