Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εργασίες της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων στο νησί μας
Συνεργασία του Δήμου Κεφαλονιάς με την Ένωση Εφοπλιστών
Τουρισμός
20/05/2013 | 11:13

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εργασίες της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας με τον Δήμο Κεφαλονιάς στις 12 και 13 Μαΐου 2013 στο Αργοστόλι και το Ληξούρι.
Συγκεκριμένα την Κυριακή 12 Μαΐου τον Ναύαρχο ε.α. Α.Καλούδη, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. της Ένωσης  συνοδευόμενο από τον κ.Γ.Φιλανδριανό, Γενικό Διευθυντή της Inter Port – Shipping Services, την κ.Λ.Μίχου, Διευθύντρια της SeaWay, Shipping & Tourist Services και τον κ.Δ.Ερτσο, Ταξιδιωτικό Πράκτορα και Μέλος της Ένωσης υποδέχτηκαν ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτος, η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ.Ε.Κατσαίτη και ο Λιμενάρχης κ.Γ.Καλιτσουνάκης.
Ακολούθησε ξενάγηση των Μελών της Ένωσης τόσο στις Λιμενικές εγκαταστάσεις Αργοστολίου όσο και στους χώρους Υποδοχής Κρουαζιεροπλοίων, όπου είχαν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν τις άριστες υποδομές, το υψηλό επίπεδο ασφάλειας και τις πλούσιες δυνατότητες επιλογής των Επιβατών σε εκδρομές και αξιοθέατα.
Στη συνέχεια συμμετείχαν σε Δείπνο Εργασίας, που παρέθεσε προς τιμήν τους ο Α/Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού κ.Γ.Στρίντζης στις εγκαταστάσεις του Apollonia Resort & Spa με την συμμετοχή του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Α.Παρίση και του Α/Περιφερειάρχη κ.Σ.Κουρή.
Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν πριν από το Δείπνο από τον κ.Στρίντζη στις Αίθουσες της Apollonion Art Gallery σε μία μοναδική Έκθεση της Συλλογής των προσωπικών αντικειμένων και αυτόγραφων επιστολών του Ναυάρχου Horatio Nelson, που θα φιλοξενείται στο χώρο αυτό από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο 2013 και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη.
Την επομένη τα Μέλη της Ένωσης, αφού επισκέφθηκαν τον Α/Περιφερειάρχη κ.Κουρή συμμετείχαν σε ευρεία Σύσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο στην οποίαν προήδρευσε ο Δήμαρχος κ.Παρίσης και τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ένωσης κ.Θ.Κόντες.
Ο κ.Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους Συμμετέχοντες στη Σύσκεψη και προσέφερε Τιμητικές Πλακέτες στα Μέλη της Ένωσης.
Σύντομα θα ακολουθήσει ευρεία Σύσκεψη στα Γραφεία της Ένωσης στην Αθήνα με θέμα την ανάπτυξη του Λιμενοβραχίονα Υποδοχής Κρουαζιερόπλοιων και την περαιτέρω αξιοποίηση του Τουρισμού Κρουαζιέρας στην Κεφαλονιά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer