Πολυάριθμα είναι τα μηνύματα συμπαράστασης και συμπόρευσης στον συμπατριώτη μας γνωστό καθηγητή
Τι απαντούν στο Μανωλάτο οι αναγνώστες
Πολιτική
19/08/2013 | 11:10

Κύριε διευθυντά
Σας ευχαριστώ θερμά που δημοσιεύσατε στην εφημερίδα σας τα 7 άρθρα μου με  τίτλο «ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ». Ευχαριστώ επίσης, δημόσια, τους  πολυάριθμους αναγνώστες σας που διάβασαν τα άρθρα μου. Έλαβα δεκάδες επιστολές και μηνύματα κατανόησης και συμπόρευσης. Με ενθαρρύνουν και μου δίνουν δύναμη.  Παρακαλώ κύριε διευθυντά, όπως φιλοξενήσετε στις στήλες της εφημερίδα σας δύο μόνο από τα πολυάριθμα αυτά μηνύματα συμπαράστασης και συμπόρευσης. Είναι νομίζω, τα πιο αντιπροσωπευτικά όλων.
Σας ευχαριστώ Θερμά
Γαβριήλ Μανωλάτος.

«Κύριε Μανωλάτε, νοιώθω περήφανος που ήμουν φοιτητής σας και τυχερός που διάβασα τα άρθρα σας.
Νοιώθω επίσης περήφανος που είμαι και εγώ κεφαλλονίτης και έχουμε εφημερίδες και εκδότες που τολμούν και δημοσιεύουν τόσο δυνατά άρθρα  σαν τα δικά σας.
Στη δύσκολη αυτή περίοδο για τον τόπο μας, ο λαός χρειάζεται σωστή ενημέρωση και καθοδήγηση. Χρειάζεται αφύπνιση και ετοιμότητα. Εσείς, με τα άρθρα  σας, παρέχεται πλήρως τα ανωτέρω.
Σας διαβάζω με χαρά και ενθουσιασμό και παροτρύνω και άλλους να σας διαβάσουν.
Σας  εύχομαι καλή δύναμη και να είστε  πάντα  κοντά μας. Ο τόπος μας το έχει ανάγκη.
Συνεχίστε τον αγώνα…»
Α. Κ.

«Αγαπητέ Γαβριήλ
Διάβασα τα άρθρα σου με τίτλο ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ.
Θέλω να εκφράσω τη χαρά μου και τα  θερμά μου συγχαρητήρια. Εύχομαι τα άρθρα σου αυτά να αποτελέσουν αφορμή για δημιουργική ανάλυση και διαφώτιση των αναγνωστών τους. Εγώ που τα μελέτησα, χάρηκα για άλλη μια φορά την ευχερώς κατανοητή επιστημονική γραφή σου. Είναι δε  γνωστό πως οι επιστήμονες που έχουν το χάρισμα να γράφουν απλά  και κατανοητά είναι εκείνοι που γράφουν για το λαό και όχι να εντυπωσιάσουν κάποιους επαΐοντες.
Τόσο η κοινωνικοπολιτική σκέψη σου όσο και η τεκμηριωμένη αιτιολόγηση των συμπερασμάτων σου, παρέχουν στον αναγνώστη τη δυνατότητα να διαμορφώσει σαφή αντίληψη της πολύμορφης ελληνικής κρίσης.
Ευχόμενος να μου δοθεί στο μέλλον η χαρά να διαβάσω άρθρα σου που να  αναλύουν την άνθιση της ελληνικής κοινωνίας σε χαιρετώ
με ιδιαίτερη εκτίμηση».
Π. Π.

Φίλοι συμπολίτες, ολοκληρώθηκε μια σειρά επτά άρθρων μου, φέρνοντας στην επιφάνεια την κατάσταση της  οικονομίας  και  της κοινωνίας μας. Κάθε άρθρο θα μπορούσε να αναπτυχθεί σε μέγεθος βιβλίου.  Η πατρίδα βρίσκεται πράγματι σε πολύ δύσκολη θέση και η κοινωνία στα όρια της εξαθλίωσης. Υποστήριξα τις θέσεις μου με στοιχεία που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Όπου επικαλέστηκα οικονομικά μεγέθη ή την οικονομική θεωρία για να στηρίξω τα συμπεράσματά μου, το έκανα  με τρόπο ώστε να γίνουν κατανοητά από τον απλό αναγνώστη. Προσπάθησα χωρίς φανατισμό και χωρίς υπερβολές να περιγράψω και να αναδείξω την πραγματικότητα, αυτήν που διάφοροι προσπαθούν να κρύψουν. Στο τελευταίο άρθρο ωστόσο, άφησα τα συναισθήματά μου να διαφανούν ελεύθερα. Κρίνετέ με, με επιείκεια.
Εύχομαι στο μέλλον να μου δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξω άρθρα σχετικά με την άνθιση της Ελληνικής Οικονομίας.

Γαβριήλ Μανωλάτος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer