Το e-kefalonia.net παίρνει δημόσια θέση για το θέμα που προέκυψε με τον πρώην πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ.
Τελικά ποιος φοβάται τον Σταυρίδη;
Πολιτική
19/08/2013 | 14:09

Καταιγιστικές οι εξελίξεις για τον (πρώην πλέον) Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιο Σταυρίδη μιας και με επιστολή του παραιτήθηκε από την θέση αυτή μετά από απαίτηση του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Η εξέλιξη ήρθε ως αποτέλεσμα της επιλογής του πρώην επικεφαλής του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων να πραγματοποιήσει ολιγοήμερες διακοπές στο νησί μας με Jet του γνωστού επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο τελευταίος λίγες μέρες νωρίτερα είχε υπογράψει με το ΤΑΙΠΕΔ συμφωνία παραχώρησης 33% των μετοχών του ΟΠΑΠ συμμετέχοντας στην προσπάθεια αποκρατικοποίησής του.
Ανεξαρτήτως με το αν συμφωνεί κανείς με τις επιλογές του κ. Σταυρίδη δεν θα μπορούσε να παραβλέψει την μεγάλη επιτυχία της πώλησης του μεριδίου έναντι 652 εκ. ευρώ. Και φυσικά ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τη μείωση στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ, από το σύντομο πέρασμα του στον δημόσιο οργανισμό ύδρευσης. Η επιτυχία δε αυτή άνοιξε κύκλο συζητήσεων για φιλοδοξίες του επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ που κατά πολλούς μεταφράζονταν σε ενδεχόμενη υπουργική καρέκλα.
Ο Στέλιος Σταυρίδης έχει (και δεν το κρύβει) μια νοοτροπία σύγχρονου μάνατζερ, επιτυχημένου και φτασμένου στον ιδιωτικό τομέα και όχι κρατικοδίαιτου βουλευτή που ονειρεύεται υπουργική καρέκλα.
Ο Στέλιος Σταυρίδης έρχεται στην αγαπημένη του Κεφαλονιά τα τελευταία 20 χρόνια και κανείς δεν έχει να του καταλογίσει το παραμικρό.
Τελικά, ποιός φοβάται τον Στέλιο;

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer