Το τηλεοπτικό συνεργείο θα παραμείνει στο νησί μας τις επόμενες ημέρες για να τραβήξει πλάνα από διάφορες περιοχές της Κεφαλονιάς, της Ιθάκης και της Ζακύνθου.
Τηλεοπτικό συνεργείο της Ιταλικής Κρατικής Τηλεόρασης Rai Uno στην Κεφαλονιά
Τουρισμός
04/08/2016 | 07:49

Την Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016, προσγειώθηκε το αεροπλάνο που μετέφερε το τηλεοπτικό συνεργείο της ιταλικής τηλεόρασης Rai Uno στην Κεφαλονιά.
Το τηλεοπτικό συνεργείο θα παραμείνει στο νησί μας τις επόμενες ημέρες για να τραβήξει πλάνα από διάφορες περιοχές της Κεφαλονιάς, της Ιθάκης και της Ζακύνθου, όπου θα παρουσιαστούν στην πολύ γνωστή και μεγάλης εμβέλειας εκπομπή της κρατικής Ιταλικής τηλεόρασης, με τίτλο “Linea Blu”, με παρουσιάστρια και υπεύθυνη της εκπομπής, τη δημοσιογράφο, Donatella Bianchi, το συνεργείο συνόδευσε και ο σκηνοθέτης της εκπομπής κ. Giuseppe Ruggiera.
Τους Ιταλούς δημοσιογράφους υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος, ενώ στην υποδοχή παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Γεράσιμος Τιμοθεάτος, υπεύθυνη για την μετάφραση ήταν η καθηγήτρια, Όλγα Κλαουδάτου.
Το όλο εγχείρημα γίνεται σε συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της Πρεσβείας της Ρώμης και σαν στόχο έχει όπως είναι φυσικό την μεγαλύτερη προβολή των νησιών μας στην Ιταλία. Σημειώνουμε ότι την συγκεκριμένη εκπομπή παρακολουθούν πάνω από τρία εκατομμύρια Ιταλοί, όπως ανέφερε και η ίδια η κα Bianchi σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς.
rai_galiatsatos

Πηγή: portoni.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer