Την ανάγκη της μέγιστης δυνατής συμμετοχής στις εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη νέου ηγέτη στη Νέα Δημοκρατία, υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος κατά την τελευταία προεκλογική ομιλία.
Τεράστια συγκέντρωση Τζιτζικώστα στη Θεσσαλονίκη – Πάνω απο 10.000 κόσμο
Πολιτική
21/11/2015 | 08:23

Την ανάγκη της μέγιστης δυνατής συμμετοχής στις εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη…
νέου ηγέτη στη Νέα Δημοκρατία, υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά την τελευταία προεκλογική ομιλία του στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλαί Ντε Σπορ) της Θεσσαλονίκης.
Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό χιλιάδων ανθρώπων, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας μίλησε για την αλλαγή σελίδας της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να γίνει ξανά η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη της χώρας. «Το μέλλον μας δεν είναι το παρόν τους», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας, προσθέτοντας:

«Θέλουμε μια Νέα Δημοκρατία που θα μας κάνει ξανά υπερήφανους. Από την Κυριακή ενωμένοι, κόντρα σε όσους δεν ακούν τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας, με τη φωνή σας πια να είναι κυρίαρχη, η απαισιοδοξία τελειώνει. Από την Κυριακή δεν θα είναι η Κεντροδεξιά που θα ανησυχεί για το μέλλον της. Θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι ο κ. Τσίπρας και τα παλιά συστήματα που τον στηρίζουν, που θα ανησυχούν γιατί ο χρόνος τους θα τελειώνει. Γιατί θα τους έχουμε χαλάσει τα σχέδια».

151120thessaloniki4 151120thessaloniki3

«Μόνο με ένα τρόπο θα αλλάξουν τα πράγματα και στην παράταξη και στη χώρα, με τη συμμετοχή», ανέφερε ο βορειοελλαδίτης πολιτικός, καλώντας τους Νεοδημοκράτες να πουν «ένα βροντερό “όχι” στη σιωπή και την απομόνωση, που κάποιοι θέλουν να επιβάλουν στον κόσμο αυτής της παράταξης».

Απευθυνόμενος στα μέλη και στους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και σε όλους εκείνους που απογοητεύτηκαν και απομακρύνθηκαν, ο κ. Τζιτζικώστας συμπλήρωσε: «Ελάτε να ψηφίσετε την Κυριακή και καλέστε όλους τους φίλους και συμμαχητές μας. Είναι η ώρα τώρα, που εσείς αποφασίζετε και θέλουν δεν θέλουν θα σας ακούσουν. Δεν είστε δεδομένοι για κανέναν. Οι αβόλευτοι δεν παίρνουν γραμμή από τους βολεμένους».

«Αρκεί να έχει μια παράταξη που θα μπορεί να εμπνεύσει, για να νικήσει τον μοιραίο και καταστροφικό κύριο Τσίπρα», συνέχισε για να προσθέσει: «Η αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όπως καταδεικνύουν οι διαγραφές και οι παραιτήσεις βουλευτών, κάτω από το βάρος της ανικανότητάς της και της αποκάλυψης των ψευδών υποσχέσεών της στον ελληνικό λαό, είναι γεγονός και εξηγεί τον πανικό των συστημάτων, που θέλουν να την κρατήσουν πάση θυσία όρθια. Γι’ αυτό και είναι ξεκάθαρο ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί μια μικρή και συρρικνωμένη Νέα Δημοκρατία, στάσιμη στη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης». 151120thessaloniki1
Επιτιθέμενος στην κυβέρνηση, ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι τα μέτρα που λαμβάνει «δεν έχουν αντίκτυπο στους πλούσιους», αλλά, αντιθέτως, «χτυπούν τη μεσαία τάξη, τους συνταξιούχους, τους αγρότες, τους εργαζόμενους και φυσικά τους ευάλωτους συμπολίτες μας», ενώ «γεμίζουν με απελπισία και απόγνωση τους ανθρώπους που δεν έχουν σήμερα δουλειά, που βλέπουν την ανεργία να αυξάνεται ξανά. Και αυτός ο φόβος πλέον διαπερνά ακόμα και όσους έχουν δουλειά, αλλά δεν ξέρουν αν θα την έχουν και αύριο».

«Μόνο όταν η Νέα Δημοκρατία προτείνει μια νέα κοινωνική συμφωνία με τους πολίτες, θα βγει η χώρα από την παρακμή», είπε σε άλλο σημείο. «Μόνο με τις μεγάλες κοινωνικές συμμαχίες θα ξανακάνουμε την παράταξη μας, μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που θα απευθύνεται σε όλους. Όχι σε υποσύνολα. Μόνο αν δουλέψουμε έξω από τους αυτοματισμούς του χθες. Μόνο αν η κοινωνία καταλάβει ότι καταλάβαμε και δεν επιμένουμε σε μια πραγματικότητα που δεν αντιστοιχεί σε όσα ζει η κοινωνία. Μόνο αν η νέα Νέα Δημοκρατία δεν κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες, δεν τους διχάζει, δεν κοιτάει την μία κοινωνική ομάδα να συγκρούεται με την άλλη, γιατί φίλες και φίλοι αρκετά με τις διαιρέσεις, αρκετά με τις αφαιρέσεις. Ήρθε η ώρα να προσθέσουμε δυνάμεις, να πιστέψουμε στους Έλληνες, και να πολλαπλασιάσουμε τη δύναμή μας, μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε. Μόνο όταν η Νέα Δημοκρατία προτείνει μια νέα κοινωνική συμφωνία με τους.

151120thessaloniki2 151120thessaloniki5

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer