Η ακύρωση της σύνθεσης των Σχολικών Επιτροπών Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης, μετά από προσφυγή της παράταξης μας, είναι μόνο η αρχή.
Μιχαλάτος: Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος
Πολιτική
21/11/2015 | 08:33

Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να χειραγωγήσει τις συνθέσεις τόσο των Σχολικών Επιτροπών Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης όσο και των Διοικητικών Συμβουλίων των Δημοτικών Επιχειρήσεων (ΔΕΥΑΚ, ΕΔΑΚΙ-ΟΤΑ ΑΕ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ) επεμβαίνοντας ακόμα και στο αναφαίρετο δικαίωμα της Αντιπολίτευσης να επιλέξει τους δικούς της εκπροσώπους στα παραπάνω θεσμικά όργανα, πέφτει (όπως είχαμε προβλέψει) στο κενό.
Η ακύρωση της σύνθεσης των Σχολικών Επιτροπών Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης, μετά από προσφυγή της παράταξης μας, είναι μόνο η αρχή.
Αποδείχτηκε περίτρανα ότι η έπαρση και η κομπορρημοσύνη της Δημοτικής Αρχής, όχι μόνο την οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια αλλά και την εκθέτει ανεπανόρθωτα.

 

Οι «Επιδόσεις» της Δημοτικής Αρχής

 

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μας δεν πιστεύαμε ότι αυτή η Δημοτική Αρχή θα φαινόταν τόσο ανίκανη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών και τόσο ανεπαρκής να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας.
– Θα μείνει στην Ιστορία γιατί είναι η μόνη Δημοτική Αρχή που πέντε χρόνια τώρα δεν μπορεί να εμπνευστεί, να μελετήσει, να σχεδιάσει, να υλοποιήσει ένα έργο.
Το τεχνικό πρόγραμμα που μας παρουσίασε για το 2016 δεν είναι παρά μια επανάληψη, μια μονότονη αντιγραφή από τα τεχνικά προγράμματα των προηγούμενων ετών.
– Θα μείνει στην Ιστορία γιατί είναι η μόνη Δημοτική Αρχή που έβαλε τέλη ακόμα και στην ταφή των νεκρών.
– Θα μείνει στην Ιστορία γιατί, με απίθανη μικροψυχία, δεν δέχτηκε να μειώσει τα τέλη ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας στο σεισμόπληκτο Ληξούρι.
– Θα μείνει τέλος στην Ιστορία γιατί, χωρίς ίχνος ευαισθησίας, αποφάσισε να μειώσει τα χρήματα με τα οποία επιχορηγεί κάθε χρόνο τον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης αντί να τα αυξήσει, προκειμένου να γίνουν περισσότερες δράσεις με κοινωνικό πρόσημο και μάλιστα σε περίοδο έντονης ανθρωπιστικής κρίσης.
Αυτή η Δημοτική Αρχή θα μείνει στην Ιστορία! Το ερώτημα είναι: Η Ιστορία θα την αντέξει;

 

Εκ του Γραφείου Τύπου
της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer