Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης ο Γραμματέας του Συλλόγου Ζωόφιλων του Δήμου Κεφαλλονιάς "Ντορίς", Διονύσης Καππάτος, μίλησε για τα αδέσποτα ζώα στο νησί μας στη Γιάννα Κουλουμπή
Τα 300 έφτασαν τα αδέσποτα στον Σύλλογο Ζωόφιλων “Ντορίς”
Πρωτοσέλιδα
11/05/2013 | 17:20

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Γραμματέας του Συλλόγου Ζωόφιλων του Δήμου Κεφαλλονιάς “Ντορίς”, Διονύσης Καππάτος, μίλησε για τα αδέσποτα ζώα στο νησί μας στη Γιάννα Κουλουμπή και τον ionian galaxy 90,8.

Ο Διονύσης Καππάτος, αναμέσα σε άλλα, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του Συλλόγου και την προσπάθεια που καταβάλλεται από όλα τα μέλη, αλλά και τους εθελοντές που βοηθούν. Έπλεξε έτσι το εγκώμιο του Σάββα Σαββαόγλου που από την αρχή, εκπροσωπώντας το Δήμο, έκανε ό, τι μπορούσε για να δημιουργηθούν συνθήκες κατάλληλες για τα αδέσποτα σκυλιά του νομού μας και ειδικά του Αργοστολίου. Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στους κτηνιάτρους που προσφέρουν εθελοντικά τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και τους ανθρώπους που εφοδιάζουν το σύλλογο με τροφές. Ειδικά το τελευταίο είναι πολύ ουσιαστικό, καθώς, όπως και ο ίδιος τόνισε, τα αδέσποτα έχουν φτάσει μέσα σε πολύ λίγα χρόνια τα 300 σχεδόν σκυλιά.

Σημαντικό είναι επίσης να τονίσουμε πως ο κ. Καππάτος αποκάλυψε για πρώτη φορά στον αέρα πως στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας θα επισκεφθεί το νησί μας εθελοντική ομάδα από την SAPT Hellas, η οποία σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις της  Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν Κεφαλληνίας και Ιθάκης θα αναλάβει το έργο της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης μικρών μαθητών σχετικά με τη συμπεριφορά τους προς τους σκύλους και τα ζώα γενικότερα.

ο Γραμματέας του Συλλόγου Ζωόφιλων του Δήμου Κεφαλλονιάς "Ντορίς", Διονύσης Καππάτος

ο Γραμματέας του Συλλόγου Ζωόφιλων του Δήμου Κεφαλλονιάς “Ντορίς”, Διονύσης Καππάτος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer