Σε άριστη φυσική κατάσταση βρίσκεται ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος έδωσε το παρών στις Σπέτσες προκειμένου να δοκιμάσει την αντοχή του σε αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων
Τα 10 χλμ. του Λοβέρδου στις Σπέτσες
Πολιτική
14/10/2014 | 09:59

Σε άριστη φυσική κατάσταση βρίσκεται ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος έδωσε το παρών στις Σπέτσες προκειμένου να δοκιμάσει την αντοχή του σε αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων.

Στις Σπέτσες βρέθηκε ο Α. Λοβέρδος, όχι βεβαίως για να εγκαινιάσει κανένα σχολείο αλλά για να τρέξει στον μαραθώνιο που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στο νησί. Και χειροκροτήθηκε! Και ξέρετε γιατί; Πρώτον, γιατί έκανε αυτοκριτική της μεθόδου τρεξίματός του λέγοντας «φάγαμε πολύ ξύλο στα κατσάβραχα», τώρα τι εννοούσε κανείς δεν κατάλαβε, και αυτός θα πρέπει να είναι ο λόγος που απέσπασε χειροκρότημα.

Δεύτερον, επειδή έτρεξε (και στα κατσάβραχα) χωρίς… φρουρά και, τρίτον, επειδή τερμάτισε στα 10.000 μέτρα. Για να ξέρετε, ο υπουργός Παιδείας κάθε ημέρα προτού ακόμα χαράξει βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο και γυμνάζεται ως τις 8.30 το πρωί. Για να μπορεί να τρέχει και στα κατσάβραχα.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer