Πέρασε και μάλιστα με ισχυρή πλειοψηφία η απόφαση για την ονομασία του Αερολιμένα Κεφαλληνίας σε «Άννα Πολλάτου»
Στήλη Άλατος…
Πολιτική
14/10/2014 | 06:00

– Καλημέρα φίλοι μου…
– Πέρασε και μάλιστα με ισχυρή πλειοψηφία η απόφαση για την ονομασία του Αερολιμένα Κεφαλληνίας σε «Άννα Πολλάτου».

dhmotiko_sumvoulio3
– «Παρών» δήλωσαν οι 2 σύμβουλοι της Δημοτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται πως η μνήμη της αδικοχαμένης Άννας ένωσε δυνάμεις και «ορκισμένους εχθρούς» στην εν λόγω απόφαση.
– Όσοι γνωρίζουν καλά τον Αλέξανδρο Παρίση μπορούν να επιβεβαιώσουν πως δύσκολα το βάζει κάτω και με ό, τι καταπιάνεται του προσδίδει την ανάλογη δυναμική.
– Κάτι αντίστοιχο πρέπει να περιμένουμε και από την προεδρία του στην ΠΕΔΙΝ, ενός θεσμού «μακριά» από τους πολίτες των νησιών του Ιονίου. Πρώτο του μέλημα επομένως δεν πρέπει να είναι άλλο από την ανάδειξή του σε κινητήριο μοχλό τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης.
– Αλγεινές εντυπώσεις προκάλεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Κεφαλονιάς με την παράταξη Μιχαλάτου Διονύσης Αραβαντινός, ο οποίος δεν ψήφισε τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση για την προεδρεία των Ιονίων Νησιών.
– Μέγα φάουλ για τον Διονύση. Θα πρέπει να ξέρει ότι οι Κεφαλλονίτες “εκτός των τειχών” πρέπει να είμαστε μια γροθιά.

aravantinos
– Πολύ.. κοντά έχουν έρθει Δήμαρχος και Περιφερειάρχης στο πλαίσιο της ανάγκης για αποτελεσματικότερη διαχείριση των έργων που επιτελούνται στο νησί.
– Έτσι αφήνουν στην άκρη τις όποιες διαφορές τους προς όφελος της Κεφαλονιάς κάτι που πρέπει να γίνει αντιληπτό και από μερίδα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ που δυσανασχετεί.
– Τέλος στις πολύωρες και χωρίς νόημα συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου δίνει η επιλογή της Δημοτικής Αρχής, οι ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο και τα εκτός ημερησίας θέματα τι συζητούνται στο τέλος της συνεδρίασης και αφού εξαντληθούν τα ορισμένα θέματα προς συζήτηση.
– Λέτε να μπει τάξη επιτέλους στην ασυνεννοησία των προηγούμενων συνεδριάσεων;

papanastasatos1
– Δεν μας συνηθίζει σε άρθρα με έντονο προσωπικό ύφος ο εκδότης Ξενοφώντας Ευαγγελάτος. Όταν όμως το κάνει, του «δίνει και καταλαβαίνει»!

xenofontas
– Ποιος είπε ότι οι ώρες του δημοτικού συμβουλίου είναι χαμένες ώρες;
– Ο αγαπητός αντιδήμαρχος διαβάζει τα γερμανικά του την ώρα του συμβουλίου.
– Ρε παιδιά, υπάρχει δικαιολογία… Πάλι ξεπέρασε το συμβούλιο τις 7 ώρες. Τι να κάνει ο άνθρωπος…

papadatos
– Αυτά για σήμερα, ραντεβού και πάλι αύριο…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer