Για την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας
Τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού Καλούδη
Πολιτική
03/04/2014 | 15:24

Ο Χρύσανθος Σαρλής είναι μία λαμπερή προσωπικότητα της Κέρκυρας και των Επτανήσων. Για 3 τριετίες Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, για 3 τετραετίες Δήμαρχος Κερκυραίων, με στρατηγική σκέψη, ολοκληρωμένη πολιτική σκέψη και ταχύτατη αντίληψη. Δοκιμασμένα έντιμος. Και αποτελεσματικός.

Με τον Χρύσανθο, και με μία μεγάλη ομάδα άξιων  στελεχών  πραγματοποιήσαμε μεγάλες κατακτήσεις για το λαό της Κέρκυρας σε μέχρι τότε άβατα: Νέο Φρούριο, Παλαιό Φρούριο, Παλαιόπολη ή ΜονΡεπό, Παλαιά Ανάκτορα (Αγίων Γεωργίου και Μιχαήλ), Βίδο, Λαζαρέτο, Βιολογικός Σταθμός σε χρόνο ρεκόρ, και τόσα άλλα. Κάναμε τη Κέρκυρα και τον λαό πλουσιότερους ενώ εμείς φτωχαίναμε.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα και τη Παράταξή μας που ο Χρύσανθος Σαρλής δήλωσε με όλη του τη ψυχή, με όλη του τη καρδιά και με όλο του το νου τη συστράτευσή του με τη Παράταξή μας  και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεσή μας στον διαρκή και ασυμβίβαστο αγώνα μας για μία ΙΣΧΥΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, και στην υπηρεσία της ανάπτυξης και της ευημερίας των Λαών των Νησιών του Ιονίου.

 Είναι διδακτικό ότι ο Χρύσανθος προσφέρθηκε να συμβάλλει στη κρίσιμη αυτή μάχη ακόμη και με σταυρό.

Εμείς είμαστε διαφορετικοί απόλους τους άλλους.

Εμείς είμαστε ανεξάρτητοι από τα αθηναικά κόμματα.

Εμείς αποδεδειγμένα βάζουμε πάνω απόλα το συμφέρον του τόπου μας και του λαού μας και αγωνιζόμαστε με επιτυχία γι΄αυτό.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι καρέκλες, αλλά να ανατρέψουμε τη παρακμιακή πορεία των ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ και τη καταλήστευση του πλούτου μας, να  λύσουμε τα χρονίζοντα και ζωτικής ανάγκης προβλήματα των Λαών των Επτανήσων, και με την αύξηση του τουρισμού και τη σύνδεσή του με τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας μας, να δώσουμε δουλειές και μέλλον για τα παιδιά μας και τη νεολαία μας.

Για  να ξαναλάμψουν πολιτιστικά, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά τα Επτάνησα και να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στο νεοελληνικό κράτος και στην Ευρώπη.

Με μεγάλη χαρά δίνω στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα υποψηφίων Κέρκυρας της μεγάλης Δημοκρατικής  Παράταξής μας. Προσωπικότητες έντιμες, καταξιωμένες στο επάγγελμά τους, από όλες τις επαγγελματικές τάξεις και κοινωνικούς χώρους, νέους, επαγγελματίες, εργαζόμενους, ξενοδοχουπαλλήλους, έμπορους, επιστήμονες, βιοτέχνες,  δημόσιους υπαλλήλους, εθελοντές, επιχειρηματίες, απόδημους Κερκυραίους, ανθρώπους της δράσης και της δημιουργίας. Με τη δύναμη της  ανανέωσης  αλλά και τη προσθήκη της γόνιμης εμπειρίας σε μία αρμονική σύνθεση. Αγωνιστές της ΖΩΗΣ.  ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΝΗΣΟ.

Ένα ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ: Για να πραγματοποιήσουμε Νέες κατακτήσεις για τους Οθωνούς,  Ερείκουσα, Μαθράκι, Κέρκυρα, Παξούς, Μεγανήσι, Κάλαμο, Καστό, Λευκάδα, Ιθάκη, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο:

υπ.  Αντιπεριφερειάρχης  Κέρκυρας  Χρύσανθος Σαρλής 

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κερκυραίων

  Λίβερη  Σοφία, κοινωνικό στέλεχος, πρ. Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας,

  Αυγερινός  Πέτρος, συγγραφέας-σκηνοθέτης

 Βραδής  Γιάννης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων-Γεωπόνος-Βιοτεχνολόγος

 Γαστεράτος  Γιώργος, φιλόλογος – ιστορικός, Πρόεδρος της Χορωδίας Λευκίμμης,

 Ζουμπουλίδης  Σπύρος, κοινωνικό στέλεχος, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ,

 Μαυρωνάς  Γιώργος, Πρόεδρος Συλλόγου Υπαλλήλων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, πρ.Αντιδήμαρχος,

Μιχαλάς Θανάσης, ελεύθερος επαγγελματίας, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λακώνων  – Παλαιοκαστρίτσας,

 Μοναστηριώτης Χρήστος, ελεύθερος επαγγελματίας, νεολαίος Λευκίμμης,

Μουζακίτης Δημήτρης, δημοσιογράφος, Πρόεδρος της Κερκυραικής  Ένωσης Πειραιά,  Ιδρυτής και διοργανωτής των ετήσιων Κορφιάτικων Βραβείων σε Διακριθείσες  Προσωπικότητες του Θεάτρου και του Πολιτισμού της χώρας,

Περατικού Ελένη, Ερυθροσταυρίτισα-εθελόντρια κοινωνικής δράσης

 Ράπτης Αντώνης, αστυνομικός, μέλος της Διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Κέρκυρας και  πρ. μέλος της Διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Ελλάδας.

 Σπίγγου Ντίνα, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, πρώην αθλήτρια μπάσκετ και βόλλευ   Κερκυραικού Γυμναστικού Συλλόγου και  Σχερίας.

  Σουέρεφ  Αντρέας, εργαζόμενος ΔΕΥΑΚ, Γραμματέας Συλλόγου Εργαζομένων ΔΕΥΑΚ.

 Φαιτάς  Νίκος, ελεύθερος επαγγελματίας, D.J.

kaloydhs

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer