Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
15/12/2015 | 10:10

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/12-20/12) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Μείνετε μακριά από εμπρηστικές δηλώσεις, τον έλεγχο και τον εξουσία. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο δέκατο οίκο σας, της επιτυχίας, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργεί απρόβλεπτες εκρήξεις και αντιδράσεις και θα μπορούσε να προκαλέσει χάος στο μέτωπο της εργασίας σας. Γίνεστε ανταγωνιστικοί και θέλετε να επιβάλετε, ακόμα και με επιτακτικό τρόπο, τις απόψεις σας, ίσως αναμετρηθείτε με κάποιους ανταγωνιστές στην εργασία σας ή διαπιστώσετε ότι κάποιοι σας υπονομεύουν πίσω από την πλάτη σας. Γίνεστε ελεγκτικοί και εξουσιαστικοί, αψηφάτε τα πάντα στην προσπάθειά σας να κάνετε τους άλλους να αποδεχτούν τις ιδέες σας ή να είστε στην πρώτη θέση. Το να είστε ήρεμοι και διπλωμάτες θα είναι σχεδόν αδύνατο για σας, θέλετε να απομακρύνετε από τη ζωή σας όσους δεν είναι σύμμαχοί σας. Τώρα θαείναι δύσκολο να αποσαφηνίσετε την πορεία της καριέρας σας, ακόμα και της ζωής σας, πράγμα το οποίο σας δημιουργεί κατήφεια και απαισιοδοξία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/12- 20/12) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Ως ζώδιο της Γης, αναζητάτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα, αλλά οΕρμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον φιλελεύθερο και οραματιστή ένατο οίκο σας, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, ίσως κάνει άνω-κάτω τη ζωή σας. Το σύμπαν φέρνει ένα φως στις σκέψεις σας, αναλογίζεστε ποιές πράξεις και επιλογές σας έχουν δημιουργήσει χάος στη ζωή σας. Έχετε σκεφτεί μήπως κατά βάθος αυτό που πραγματικά ποθείτε είναιπερισσότερο ενθουσιασμό στη ζωή σας; Μήπως περισσότερη ελευθερία;Αντί να σαμποτάρετε τον εαυτό σας, αναζητήστε τρόπους και εμπειρίες οι οποίες ανεβάζουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη, αλλά με έναν υγιή τρόπο.Στην προσπάθειά σας να έχετε ειλικρινείς απαντήσεις, κάποια λόγια σαςθα μπορούσαν να προκαλέσουν τους άλλους, πείτε την αλήθεια αλλά δεν χρειάζεται να είστε ο αποστάτης. Θα δημιουργήσετε χάος και θα αποτύχετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/12-20/12) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Μην πανικοβάλλεστε αν έρθετε αντιμέτωποι με τους κακούς σας δαίμονες!Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και του συναισθηματικού βάθους, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργεί κυκλοθυμικές σκέψεις, γίνεστε απρόβλεπτοι στις αντιδράσεις σας και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει έντονες συγκινήσεις, από οργή μέχρι ζήλια. Εάν δεν θέλετε να δείτε το τέλος κάποιων σημαντικών σας σχέσεων, κάντε ό, τι είναι δυνατόν για να μην αντιδράσετε. Αντί να εκρήγνυστε σαν τον Βεζούβιο, σκεφτείτε σε βάθος αν έχετε δίκιο ή όχι, αλλά κι αν ακόμα νιώθετε αδικημένοι, συγκρατηθείτε, έναςσυμπονετικός και προσγειωμένος έμπιστος φίλος σας μπορεί να σας βοηθήσει να απομακρύνετε το δράμα από τη ζωή σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/12 – 20/12) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Ρίχνοντας τις βολές σας και επιμένοντας στις απόψεις σας, δεν πρόκειται να πάρετε αυτό που θέλετε. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, σας κάνει να νιώθετε ανασφάλεια και πνίγεστε στις απαισιόδοξες σκέψεις σας. Το συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιό σας δεν μπορεί να βάλει εύκολα τη λογική και την πειθαρχία στο μυαλό του, έτσι είναι σημαντικό να σταματήσετε να σκέφτεστε πολύ. Ενώ τοτελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να μιλήσετε για ό, τι νιώθετε στο βάθος της ψυχής σας, τώρα δεν θα μπορέσετε να το αποφύγετε. Είναι πιθανό να ξεσπάσει ανεξέλεγκτα η οργή σας, καθώς οι άλλοι δεν θα αποδέχονται τις απόψεις και τις ιδέες σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/12 – 20/12) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Έχετε υπερφορτώσει τη ζωή σας με άγχος; Το ζώδιό σας είναι σταθερό και απεχθάνεται τις αλλαγές αλλά ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινότητας, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, σας υπενθυμίζει ότι δεν μπορείτε να παραμείνετε στα ίδια και τα ίδια. Οι άνεμοι της αλλαγής φυσούν δυνατοί στην καθημερινότητά σας,η θέσπιση απλών κανόνων στην καθημερινή σας ρουτίνα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ξεκινήστε την ημέρα σας με θετικές σκέψεις, πηγαίνετε μια βόλτα έξω στην ύπαιθρο, παρακολουθήστε ένα μάθημα γιόγκα αμέσως μετά τη δουλειά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/12-20/12) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Κρατήστε τα λόγια και τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις στη σχέση σας, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε απλά παρατηρητές. Αντί να επιβάλλετε τις απόψεις σας και να χαλάσετε την ασφάλεια και την τάξη με τις οποίες έχετε οργανώσει τη ζωή σας, κάντεπίσω και δείτε πώς θα χειριστείτε αυτό το φλέγον ζήτημα με τον αγαπημένο σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε αν οι περιορισμοί που νιώθετε είναι αιτία διακοπής της σχέσης σας. Ίσως ακόμα νιώσετε να σας εξουσιάζει το τέρας της ζήλιας, θέλετε να επιβληθείτε στην αγάπη σας, απαιτείτε πίστη και ασφάλεια, αλλά θα βρείτε αντίδραση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/12 – 20/12) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Πόλεμος στο σπίτι σας! Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, θα μπορούσε να προκαλέσει συγκρούσεις με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγκάτοικο και εσείς εκρήγνυστε από οργή και θυμό,ειδικά αν κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν πάρει την πρώτη θέσηστον κατάλογο των προτεραιοτήτων σας και δεν αναγνωρίζουν ό, τι έχετε προσφέρει. Ή, ίσως θυμώσετε, επειδή αισθάνεστε υποτιμημένοι για όλες τις προσπάθειες που έχετε κάνει για τους άλλους. Θυμηθείτε: Μπορείτε να σταματήσετε να δίνετε στους άλλους την άδεια να σας μειώνουν. Αν οι άνθρωποι παραπονιούνται ότι δεν έχουν αρκετό χρόνο μαζί σας,υπενθυμίστε τους ότι είναι η ποιότητα, όχι η ποσότητα που πραγματικά μετράει. Ίσως υπάρξουν κάποιες δραματικές αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή που σας δημιουργούν αναστάτωση και άγχος.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/12- 20/12) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων. Ενώ μπορεί να έχετε μια συγκεκριμένη άποψη για το πώς θα εξελιχθεί μια κατάσταση, οι πλανήτες έχουν άλλα σχέδια για σας. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον επικοινωνιακό και ιδεολογικό τρίτο οίκο σας, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, να είστε σε ετοιμότητα για το απρόβλεπτο. Σίγουρα, αυτό μπορεί να είναι κάπως αγχωτικό για το σταθερό ζώδιό σας, αλλά θα σας δώσει την ευκαιρία να αναδείξετε τη δημιουργική πλευρά σας μέσα από μια έκρηξη έμπνευσης ή κάνοντας ένα ταξίδι που θα σας ενθουσιάσει. Μπορεί επίσης να αλλάξετε νοοτροπία ζωής, αποβάλλοντας τον παρωχημένο τρόπο σκέψης σας ή να μαγνητίσετε τους άλλους με τις ιδέες σας μέσα από τη συγγραφή ή τη διδασκαλία ή ένα blog. Συμβουλή: Μην προσπαθήσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας. Ο καθένας μπορεί να επικρίνει οτιδήποτε και οποιονδήποτε, ακόμα κι εσάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χάνετε την αξία σας και το γόητρό σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/12-20/12) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Σκεφτείτε δύο φορές πριν χρησιμοποιήσετε το πλαστικό χρήμα. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις στον τομέα των οικονομικών σας και θα μπορούσε να θολώσει την ορθή κρίσησας. Εάν πρέπει να κάνετε μια αγορά, να είστε σίγουροι ότι υπάρχειπολιτική επιστροφής. Αν πρόκειται να κάνετε οικονομικούς διακανονισμούς με άλλους, εξασφαλίστε ότι οι όροι είναι πεντακάθαροι και ακόμα καλύτερα,να είναι γραπτώς. Ξέρετε πώς να πουλήσετε τον εαυτό σας, η ζητούμενη τιμή της αξίας σας είναι πάρα πολύ υψηλή. Όντας συνετοί και ακολουθώντας τους κανόνες τώρα, θα προστατεύσετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/12- 20/12) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Εισπνεύστε, εκπνεύστε. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, η αντιδραστική, εξουσιαστική και παράλογη συμπεριφορά κάποιου αγαπημένου σας προσώπου θα μπορούσε να σας εκνευρίσει και να προκαλέσει την οργή και το θυμό σας.Παρά το γεγονός ότι η πρώτη σας κίνηση θα είναι να ψάξετε την πλησιέστερη έξοδο κινδύνου, κάντε πίσω. Σκεφτείτε ότι αυτό το άτομο απλά μπορεί να μην έχει διπλωματία και κυρίως ότι μπορεί να πάρετε σημαντικές πληροφορίες που αξίζει να τις εξετάσετε σοβαρά. Βάλτε στην άκρη τα σκληρά και εξουσιαστικά λόγια σας και προσπαθήστε να βρείτε μια λύση από κοινού.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/12 -20/12) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Η σύναψη συμφωνίας με τους άλλους και η κατανόηση των ιδεών τους θαείναι πιο περίπλοκη από ό, τι φαντάζεστε. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, συγκεχυμένα μηνύματα και ριζοσπαστικές απόψεις θα μπορούσαν να ανατρέψουν την ηρεμία στις σημαντικές σχέσεις σας.Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην είναι τελείως ξεκάθαροι τώρα, πράγμα το οποίο σας βάζει σε βαθιές σκέψεις για το αν θα εξακολουθήσετε να μοιράζεστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας μαζί τους. Αν αντίθετα, φέρατεκάποια άτομα στα όριά τους, μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα με το να είστε επιθετικοί. Αποδεχτείτε τα λάθη σας, οι σχέσεις σας θα πλεύσουν σεπιο ήρεμα νερά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/12 – 20/12) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μακριά από τα υπερβολικά συναισθήματα και το δράμα. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργεί διαφωνίες και συγκρούσεις με τους φίλους σας ή σε μια ομάδα.Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να τις αποφύγετε, τελικά θα αποδειχθεί μάταιο και θα σας οδηγήσει στην κούραση και την απογοήτευση. Ρίξτε μια ματιά στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων κι αν κάποιοι φίλοι σας ή μέλη μιας ομάδας συμπεριφέρονται με θεατρινισμούς, κάντε στον εαυτό σας τη χάρη να μη μιλήσετε και αποχωρήστε. Ίσως τώρα συγκρίνετε τον εαυτό σας μετους άλλους κι αυτό σας δημιουργήσει άγχος και θλίψη.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer