Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδιο της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
09/12/2015 | 15:15

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/12-13/12) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Σκέφτεστε να φύγετε σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα; Η Νέα Σελήνη στον διεθνή και επεκτατικό ένατο οίκο σας εγκαινιάζει έναν κύκλο έξι μηνών όπου σας δίνεται η δυνατότητα να εξερευνήσετε, να μάθετε, να αποκομίσετε νέες εμπειρίες. Αν έχετε ήδη στο μυαλό σας να πάτε ένα ταξίδι σε έναν τόπο μακρινό, κάνετε τώρα την κράτηση. Αν όχι, ξεκινήστε την αναζήτησή σας για μακρινούς προορισμούς που εμποτίζουν τη ζωή σας με το πνεύμα της περιπέτειας. Ο ένατος οίκος κυβερνά επίσης τις επιχειρηματικές προσπάθειες, τη συγγραφή και τις εκδόσεις και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Ακονίστε το μυαλό σας, γράφοντας ένα βιβλίο και απευθυνθείτε σε μέντορες που μπορούν να σας καθοδηγήσουν στην εξελικτική πορεία της επιχείρησής σας ή βρείτε κάποιον εκδότη για το βιβλίο σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/12- 13/12) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Ενωθείτε βαθιά με τους άλλους! Η Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των έντονων συναισθημάτων και των κοινών οικονομικών πόρων, στήνει το σκηνικό για σημαντικές συγχωνεύσεις και ενώσεις, από τα οικονομικά έως τα συναισθήματα. Ίσως εξετάσετε το ενδεχόμενο να βάλετε δαχτυλίδι ή αποφασίσετε τη δημιουργία μιας κοινής επιχείρησης με έναν συνεργάτη ή τη συνένωση των οικονομικών πόρων σας. Το φεγγάρι αυξάνει το μυστήριο, την ένταση των συναισθημάτων σας και τη γοητεία σας και προβάλλει την αληθινή ταυτότητά σας. Σας καλεί να είστε πιο διαλλακτικοί με τον αγαπημένο σας, δεν πρέπει να φοβάστε να τραβήξετε την κουρτίνα της ψυχής σας. Ενώστε τις δυνάμεις σας με τους άλλους και θα νιώσετε πιο σίγουροι και ασφαλείς. Εξοικονομήστε χρήματα και ενισχύστε το δεσμό σας!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/12-13/12) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Ο αριθμός «δύο» έχει μαγική δύναμη πάνω σας, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών. Το φεγγάρι στέλνει φρέσκο και καθαρό αέρα σε όλες τις στενές σχέσεις σας, κάτι καινούργιο διαφαίνεται στον ορίζοντα εντός των προσεχών έξι μηνών. Αν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α ο οποίος επιδιώκει μια σταθερή και μόνιμη σχέση ή θα μπορούσε να είναι η γέφυρα για την αγάπη. Είστε ήδη σε σχέση; Αφιερώστε χρόνο στο αντικείμενο του πόθου σας, και θα έχετε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή. Νέες διαπολιτισμικές διασυνδέσεις μπορούν να δημιουργηθούν, έτσι πηγαίνετε ένα ταξίδι ή ξεκινήστε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσαςπου θέλατε πάντα να μάθετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/12 – 13/12) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Τι κάνετε για την υγεία και την ευεξία σας; Η Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας εμπνέει να υιοθετήσετε ένα πιο υγιή τρόπο ζωής και συνήθειες που έχουν ως αποτέλεσμα την καλή υγεία και τη ζωτικότητα. Ίσως ξεκινήσετε να καταναλώνετε βιολογικά προϊόντα ή αποφασίσετε να πάτε στο γυμναστήριο. Ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης την οργάνωση, έτσι βάζετε τάξη στο σπίτι και το γραφείο σας, απομακρύνοντας τα άχρηστα αντικείμενα. Αν σκέφτεστε την πρόσληψη ενός βοηθού, ίσως προσλάβετε μια μπέιμπι σίτερ, μια οικονόμο ή κάποιο προσωπικό βοηθό για να σας δώσει μια χείρα βοηθείας στις υποχρεώσεις σας. Τώρα μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες ενός ζητήματος, προβάλλετε τις οργανωτικέςικανότητές σας και φέρνετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/12 – 13/12) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Το ξύπνημα του έρωτα και της δημιουργικότητας! Η νέα Σελήνη στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας ενισχύει τη δημιουργικότητά σας και τον ερωτισμό σας. Είστε μαγνήτης για το αντίθετο φύλο, απλώς να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας, μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας. Τώρα αφήνετε στην άκρη το καθιερωμένο πρόγραμμά σας, περιφέρεστε στην πόλη σας ή ακόμα πιο μακριά, ακολουθείτε το δρόμο της χαράς και της ευδαιμονίας χωρίς περιορισμούς. Έχετε την κοσμική άδεια να διασκεδάσετε αφήνοντας ελεύθερο τον εαυτό σας, τίποτα δεν σας σταματά. Θα μπορούσατε να προβάλετε τον εαυτό σας μέσα από ένα νέο δημιουργικό έργο σας και λαμβάνετε τα χειροκροτήματα του κοινού σας κατά τις προσεχείς εβδομάδες, η καρδιά σας ζεσταίνεται στο κρύο του χειμώνα. Επίσης, θα είστε πιο γόνιμοι απ’ ό, τι συνήθως, έτσι ανάλογα με τις επιθυμίες σας, εκμεταλλευτείτε αυτή τη σεληνιακή ενέργεια ή πάρτε προφυλάξεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/12-13/12) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Αφήστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να έρθουν πιο κοντά σας. Η Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή. Ξεκινήστε νέες, πιο οικείες σχέσεις με τους αγαπημένους σας και γεμίστε το χώρο σας με νέα αντικείμενα για θετική ενέργεια. Αλλάζετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή ίσως ακόμη ξεκινήσετε την αναζήτηση να μείνετε κάπου αλλού. Απευθυνθείτε στους στενούς φίλους σας, προκειμένου να ενημερωθείτε για νέα ακίνητα. Οι γυναίκες και τα παιδιά θα έχουν τώρα κεντρικό ρόλο στη ζωή σας. Καθώς από τη φύση σας είστε ζώδιο που πραγματικά νοιάζεστε για τους άλλους, ακούτε τις ανησυχίες τους κι αυτό ενισχύεται τώρα. Ίσως ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που βρίσκεται στο σκοτάδι και προσπαθεί να βρει το δρόμο του, ζητήσει την καθοδήγησή σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/12- 13/12) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Εύρηκα! Ανοίγουν οι ουρανοί με τη νέα Σελήνη στον δημιουργικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Θα μπορούσατε να έχετε μια σημαντική πληροφορία ή είδηση ​​που περιμένατε καιρό και η οποία σας δημιουργεί ενθουσιασμό. Ενδεχομένως το φεγγάρι να σας εμπνεύσει με ένα συναρπαστικό νέο όραμα. Κάποιοι του ζωδίου σας θα έχετε τα κίνητρα να διαδώσετε το μήνυμά σας σε πολύ κόσμο μέσω ενός blog ή των μέσων ενημέρωσης. Δεδομένου ότι ο τρίτος οίκος κυβερνά τα τοπικά δρώμενα, θα μπορούσατε να αναλάβετε ένα νέο έργο στην κοινότητά σας ή να αντιληφθείτε άγνωστες πτυχές της πόλης που μένετε. Και το καλύτερο; Μπορεί να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας, κάνοντας ένα ταξίδι ή να εμπνευστείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιον κάνοντας μια νέα συνεργασία. Αν κάποιες σχέσεις σας ήταν διαταραγμένες, στέλνοντας ένα απλό εγκάρδιο μήνυμα, τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/12- 13/12) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Πόσα ευρώ έχετε στο λογαριασμό σας; Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, ανοίγει το δρόμο για νέες ευκαιρίες στα οικονομικά σας. Αυτό το σεληνιακό φως γυρίζει μια νέα σελίδα στη δημοσιονομική σας κατάσταση, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξετε τη διαχείριση του προϋπολογισμού σας ή να αναζητήσετε νέες συναρπαστικές πηγές εισοδήματος. Βασιστείτε στην έμφυτη γοητεία σας και το μαγνητισμό σας για να προσελκύσετε μια καριέρα που τρέφει την ψυχή σας και αυξάνει τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Ίσως κάνετε μια διαπραγματευτική συμφωνία για ένα χρέος ή μια οικονομική συμφωνία που βάζει περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας. Μπορεί και να ξοδέψετε χρήματα για τον εαυτό σας και την καλοπέρασή σας. Και γιατί όχι; Σας αξίζει!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/12-13/12) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος σας! Η ετήσια νέα Σελήνη στο ζώδιό σας γεμίζειτον ουρανό, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο για τους προσωπικούς σας στόχους.Έχετε υπόψη σας να ξεκινήσετε μόνοι σας μια επιχείρηση ή ένα καινούργιοεγχείρημα; Η Νέα Σελήνη φωτίζει το μυαλό σας και σας δείχνει τον τρόπο.Αν ψάχνετε καιρό την αγάπη, θα μπορούσατε να την βρείτε με κάποιον/α που ζει μακριά από την πόλη σας ή έχει βαθιές πνευματικές και πολιτιστικές ευαισθησίες. Είστε σε σχέση; Μια απόδραση θα μπορούσε να κάνει θαύματα στην ψυχή σας, καθώς θα ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, ηαλλαγή σκηνικού θα επαναφορτίσει τις μπαταρίες σας. Σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο, αλλάζει ολόκληρη η φιλοσοφία της ζωής σας!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/12- 13/12) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Όταν κλείσει μια πόρτα, το σύμπαν ανοίγει μια άλλη. Έχετε αυτό κατά νου, καθώς η νέα Σελήνη καταλαμβάνει το δωδέκατο οίκο σας, του τέλους και της ψυχικής επούλωσης. Η αλλαγή δεν είναι ένα από τα αγαπημένα πράγματα για το σταθερό και οργανωτικό ζώδιό σας, αλλά αναγνωρίστε ότι αυτό είναι τώρα προς το συμφέρον σας. Όντας βαθιά προσκολλημένοι σε κάτι ή κάποιον που δεν εξυπηρετεί πλέον τους σκοπούς σας, αυτό από μόνο του σας κρατά πίσω από την εξέλιξή σας. Αυτό το σεληνιακό φως σας βοηθά να απομακρύνετε οτιδήποτε σας κρατά κολλημένους και σας δημιουργεί πόνο και θλίψη. Βγείτε από τα λήθαργό σας, μάθετε από τις εμπειρίες σας και συνειδητοποιείστε ότι κάτι που έχει φτάσει σε ένα τέλος, απλώς δεν πρόκειται να αλλάξει. Άφθονη υποστήριξη σας περιβάλλει τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την ζητήσετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/12 -13/12) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Έτοιμοι για τα όνειρα τα μεγάλα! Οι ουρανοί ανοίγουν για σας, με τη Νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της συνεργασίας και των ιδανικών. Το σκηνικό έχει στηθεί για τη δημιουργία συναρπαστικών νέων οραμάτων με τους φίλους σας ή με μια ομάδα με την οποία έχετε κοινή ιδεολογία. Φύγετε μακριά από τους αρνητές των πεποιθήσεών σας και περάστε το χρόνο σας με τους ομοϊδεάτες σας, με άτομα που δεν φοβούνται να ανοίξουν νέους δρόμους. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες: μια καμπάνια στο διαδίκτυο για μια δημιουργική εφεύρεση, μια διοργάνωση μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης ή η δημιουργία μιας νέας ομάδας. Αγκαλιάστε τα θαύματα της τεχνολογίας και θα αυξηθεί η παραγωγικότητα της επιχείρησής σας. Ένα νέο λογισμικό θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο της εργασίας σας προς το καλύτερο ή ακόμα μπορεί να κάνετε μια νέα επένδυση, ακόμα και σε άλλη χώρα, που θα αποδώσει σε βάθος χρόνου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/12 – 13/12) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Πετάτε στα αστέρια! Η νέα Σελήνη φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, δρομολογώντας ένα σημαντικό κύκλο έξι μηνών για την καριέρα σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Τι θέλετε να πετύχετε; Είτε πρόκειται για το ξεκίνημα μιας νέας επιχείρησης είτε να εισπράξετε τις δημόσιες επευφημίες για τις ικανότητές σας είτε ακόμη σκέφτεστε μια ολοκαίνουργια επαγγελματική πορεία, ονειρευτείτε τα όνειρα τα μεγάλα. Τα τολμηρά και φιλόδοξα σχέδιά σας παίρνουν σάρκα και οστά μετά από μια χρονική περίοδο διαλογισμού και επεξεργασίας όλων των πιθανών αλλαγών. Συμβουλή: Να έχετε σεβασμό στους κανόνες και να είστε σαφείς σχετικά με τα προσωπικά σας κίνητρα. Φυτέψτε αυτούς τους σπόρους και θα δρέψετε τους καρπούς σε έξι μήνες. Αυτό το σεληνιακό φως θέτει επίσης τον πατέρα σας ή ένα άλλο σημαντικό ανδρικό πρόσωπο στη ζωή σας επίκεντρο της ζωής σας. Ίσως ήρθε η ώρα να ανοίξετε μια νέα σελίδα με αυτό το άτομο, αυτή η νέα σελήνη σας βοηθά να κάνετε την αρχή.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer