Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από τη Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
27/04/2016 | 08:19

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/4- 1/5) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Δυναμώνει η ένταση του πόθου σας για ό, τι είναι όμορφο και πολυτελές. Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της άνεσης, αυξάνει την ανάγκη σας για σπατάλες σε πολυτέλειες και φέρνει στο προσκήνιο τον κρυμμένο αισθησιασμό σας. Αντί να σκορπάτε τα χρήματά σας εδώ και εκεί, επενδύστε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας σε κάτι που έχει διαχρονική αξία αλλά και σε ένα αντικείμενο που θα σας είναι χρήσιμο και πρακτικό. Η Αφροδίτη σας καλεί επίσης να επιδοθείτε σε πιο αισθησιακές απολαύσεις, ειδικά όσον αφορά την αγάπη. Σκεφτείτε: ρομαντικά δείπνα για δυο, περίπατοι στον καθαρό αέρα της άνοιξης, μασάζ πίσω από κλειστές πόρτες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/4- 1/5) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)   

Είστε σαφείς σε ό, τι ποθείτε από την αγάπη, προσφέρετε ασφάλεια και σταθερότητα στο αντικείμενο του πόθου σας, μιλάτε με ευγένεια και χάρη. Η ερωτική Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ψάξετε την αγάπη, τώρα βάζετε τον πήχη ψηλά, δεν συμβιβάζεστε με μια αγάπη της μιας βραδιάς. Αν κάποιοι άνθρωποι υπολείπονται των προσδοκιών σας, μην αγχώνεστε. Αναμείνατε να έχετε πλήθος θαυμαστών, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να περιμένουν μόνο για σας! Ο πλανήτης της αγάπης ενισχύει το μαγνητισμό και τη γοητεία σας, έτσι μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Μόνο επενδύστε την ενέργειά σας και την καρδιά σας σε αυτούς που είναι πραγματικά ερωτοχτυπημένοι μαζί σας και μην αξιολογήσετε τους ανθρώπους από το παρουσιαστικό τους και την τσέπη τους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/4-1/5) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Το πλοίο της αγάπης είναι αγκυροβολημένο και περιμένει σε μια ομίχλη. Η ερωτική Αφροδίτη βρίσκεται στο δωδέκατο οίκο σας, της φαντασίας, με αποτέλεσμα να βλέπετε την αγάπη με ροζ γυαλιά, περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα. Αν είστε ερωτευμένοι με κάποιον/α που είναι ασαφής και μυστηριώδης, μη διστάσετε να απολαύσετε το παραμύθι, όσο διαρκέσει. Αλλά μην κάνετε το λάθος και τρέφετε ελπίδες για το αύριο, ο έρωτας αυτός είναι παραπλανητικός. Ένας/μια πρώην ακόμη μπορεί να έρθει εκεί που δεν το περιμένετε και να ζείτε και πάλι το ίδιο σενάριο. Αν είστε προσκολλημένοι στο χθες, βρείτε το θάρρος να πείτε αντίο. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να θρηνήσει, ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε από την αρχή, όταν η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σας στα τέλη του επόμενου μήνα. Μην πιστεύετε ότι ο καθένας είναι άξιος της καλοπροαίρετης φύσης σας κι αν έχετε αμφιβολίες για κάποιον, μην αγνοήσετε τις κόκκινες σημαίες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/4 – 1/5) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Ελαφρότητα, χαρά και άφθονη διασκέδαση σας χαρίζει η ρομαντική Αφροδίτη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, η ερωτική σας ζωή θα είναι τόσο ανέμελη. Εάν είστε μόνοι, απευθυνθείτε στο κοινωνικό σας δίκτυο και θα αποκαλύψετε κάποιον/α που πραγματικά σας αξίζει. Να είστε ανοιχτοί σε μια επίσημη κοινωνική συνεστίαση ή έχετε τα μάτια σας ανοιχτά καθώς διασκεδάζετε με τους φίλους σας ή με μια ομάδα. Φλερτάρετε on-line και κάντε νέους φίλους, αλλάξτε το προφίλ σας με φωτογραφίες που αποπνέουν τον αισθησιασμό σας. Είστε ήδη σε σχέση; Κοινωνικοποιηθείτε ως ζευγάρι, βρείτε νέους τρόπους για να εμβαθύνετε και να επαναφέρετε τον ενθουσιασμό στη σχέση σας. Μπορεί να επιλέξετε ακόμη και να δωρίσετε το χρόνο σας ή ακόμα και τα χρήματά σας σε έναν ανθρωπιστικό σκοπό ή σε ένα άτομο για το οποίο νοιάζεστε ιδιαίτερα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/4 – 1/5) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Πάρτε σοβαρά το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Η ρομαντική Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, σας ζητά να σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για την ευτυχία σας. Είστε μόνοι; Μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία θα μπορούσε να εμφανιστεί σε μια κοινωνική εκδήλωση ή μέσα στην εργασία σας, ίσως ξαφνικά νιώσετε πεταλούδες στο στομάχι σας για ένα συνάδελφό σας ή ακόμα και έναν ανώτερό σας. Όμως προσοχή! Κρατήστε τον εγωισμό και την αλαζονεία σας υπό έλεγχο και επικεντρωθείτε στα καθήκοντά σας. Ο ανάδρομος Ερμής στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, προσθέτει άγχος και αναβολές στην ολοκλήρωση ενός έργου σας, θέλετε να είστε ο αρχηγός και να εισπράξετε τις επευφημίες, όμως τώρα δύσκολα θα τα έχετε όλα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/4- 1/5) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Ξεφύγετε από τη συνήθη ρουτίνα σας και τη μονοτονία της ζωής σας. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για νέες περιπέτειες και γνωριμίες καθώς η ρομαντική Αφροδίτη τριγυρνά στον χαρούμενο και επεκτατικό ένατο οίκο σας. Το καλοκαίρι σε λίγο πλησιάζει, έτσι προγραμματίστε τις διακοπές σας βάζοντας χρήματα στην άκρη και σίγουρα θα περάσετε υπέροχα. Τι θα λέγατε για μια γλυκιά απόδραση με τον αγαπημένο σας; Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε πολλά χρήματα, νοικιάστε ένα δωμάτιο κοντά στην πόλη σας, είναι εξίσου ρομαντικό σαν να πηγαίνατε ένα Σαββατοκύριακο στη Ρώμη! Ίσως ακόμα και να θέλετε να εξερευνήσετε μια ξένη χώρα ή πάτε ένα επαγγελματικό ταξίδι προκειμένου να κλείσετε μια νέα συμφωνία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/4- 1/5) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Ξεκινάει η αναγέννησή σας. Η ερωτική Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, του σεξ και της αποπλάνησης, αφυπνίζει την πιο αισθησιακή και πιο σέξι πλευρά σας. Αν νιώθατε την ερωτική σας ζωή σαν μια μακρινή ανάμνηση, ξαναμπαίνετε στο ερωτικό παιχνίδι. Φλερτάρετε διακριτικά και ευγενικά, κάνετε μικρά βήματα τη φορά μέχρι να σιγουρευτείτε ότι έχετε πιάσει στα δίχτυα σας το αντικείμενο του πόθου σας. Ίσως ακόμη και να θέλετε κάποιες στιγμές την ηρεμία σας, στην ιδιωτικότητα του σπιτιού σας. Το φεγγάρι σας υπενθυμίζει ότι έχει έρθει η ώρα να πείτε αντίο σε κάποιον/α που σας πλήγωσε και να αποβάλετε από μέσα σας τη μνησικακία. Είστε σε σχέση; Ξεχάστε τώρα την έντονη κοινωνική ζωή, μείνετε αγκαλιά στον καναπέ οι δυο σας και θα αποκαλύψετε πολλά. Ίσως ακόμη αποφασίσετε να συνενώσετε τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας ή τους οικονομικούς πόρους σας. Είστε όμως έτοιμοι να ξεκλειδώσετε το θησαυροφυλάκιο της ψυχής σας;

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/4- 1/5) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Νιώθετε την ανάγκη για περισσότερη οικειότητα και σταθερότητα στη σχέση σας καθώς η ερωτική Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης, σας ωθεί να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας, δεν υπάρχει πλέον συναισθηματική απόσταση. Η Αφροδίτη μπορεί να ενισχύσει το δεσμό σας, ίσως ακόμα σκεφτείτε να κάνετε επίσημη τη σχέση σας ή απλά νιώθετε ευτυχισμένοι ασχολούμενοι μαζί με νέες και διασκεδαστικές δραστηριότητες. Κοινωνικοποιείστε περισσότερο ως ζευγάρι, συναντιέστε με τους κοινούς φίλους σας ή διοργανώνετε κοινωνικές συνεστιάσεις.  Είστε μόνοι; Λέτε αντίο στα ειδύλλια της μιας βραδιάς και καλωσορίζετε άτομα που έχουν τη δύναμη και την καλή διάθεση να σας ακολουθήσουν στα δύσκολα μονοπάτια και όχι μόνο στη χαρά και το παιχνίδι.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/4 – 1/5) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις απλές καθημερινές σας δραστηριότητες με τον αγαπημένο σας και θα πάτε στη χώρα των θαυμάτων. Η ερωτική Αφροδίτη βρίσκεται στον προσγειωμένο και καθημερινό έκτο οίκο σας, και σας ωθεί να δείτε την αγάπη πιο ορθολογιστικά και συνετά, τώρα θέλετε να υποχωρήσετε στο όνομα της αγάπης. Ίσως συζητάτε για τα χρήματα, σκέφτεστε πώς να κάνετε πιο άνετο το σπίτι σας ή ακόμα μπορεί να ξοδέψετε λεφτά για τον καλλωπισμό του σπιτιού σας. Εάν είστε μόνοι, μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α στο γυμναστήριο ή κάνοντας έναν περίπατο κάτω από τα αστέρια. Η Αφροδίτη σας επισημαίνει τη φροντίδα του εαυτού σας, έτσι δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία και την ευεξία σας, αλλάζοντας τις καθημερινές σας συνήθειες και ασχολούμενοι με ευχάριστες και όχι κουραστικές δραστηριότητες. Νιώθετε άγχος και πνίγεστε σε μικρολεπτομέρειες καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/4- 1/5) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας προικίζει με λάμψη και γοητεία. Προσδεθείτε γιατι …ξεκινά ένα συναρπαστικό ρομαντικό ταξίδι. Με όλη αυτή την προσοχή που λαμβάνετε δεν πρόκειται να μείνετε μόνοι. Αφήνετε πίσω σας την απαισιόδοξη και δραματική πλευρά της ζωής, φλερτάρετε και διασκεδάζετε με τον αγαπημένο σας. Σίγουρα δεν πρόκειται να βαρεθείτε! Αν και το ζώδιό σας συνήθως προτιμά μια σταθερή σχέση, τώρα είστε ανοικτοί σε οποιονδήποτε αναδεύει το πάθος σας. Από την άλλη πλευρά, είστε ενθουσιασμένοι και έχετε αυτοπεποίθηση για να προβάλετε ένα δημιουργικό έργο σας. Λάμπετε με την παρουσία σας, εντυπωσιάζετε και λαμβάνετε θετική υποδοχή. Βλέπετε τη δεύτερη πράξη ενός έργου καθώς μια παλιά αγάπη έρχεται για να ταρακουνήσει την καλά οργανωμένη ζωή σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/4 -1/5) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Καθίστε στην άνετη, ζεστή φωλιά σας, θα νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά. Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας καλεί στο σπίτι σας, δεν έχετε διάθεση να είστε με τους φίλους σας παρά μόνο με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, τίποτα δεν σας κάνει πιο ήρεμους από το να είστε στο σπίτι σας τώρα. Μπορεί ακόμα να έχετε έντονη την επιθυμία να κάνετε έναν απόγονο ή ακόμα να εκπλήξετε τους αγαπημένους σας με τη μαγειρική ικανότητά σας. Νιώθετε έτοιμοι να δεσμευτείτε, σκέφτεστε να κάνετε οικογένεια ή να  συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας, η οικογένειά σας είναι μέσα στην καρδιά σας. Αφήστε το φως να μπει στη ψυχή σας τώρα, γεμίστε με ενέργεια ή απλά περπατήστε στο φρέσκο αέρα της άνοιξης.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/4 – 1/5) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

«Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής», είναι το σύνθημά σας καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον ανέμελο και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Αυξάνεται το πάθος σας να ζήσετε τη ζωή, επιδίδεστε σε αισθησιακές απολαύσεις, σκορπάτε τα χρήματά σας σε διασκέδαση και πολυτέλειες. Φλερτάρετε και παίζετε, δεν θα χρειαστεί να καταβάλετε επιπλέον προσπάθειες για να τραβήξετε την προσοχή. Είστε σε σχέση; Αποστασιοποιηθείτε από τα ίδια και τα ίδια, κάντε κάτι διαφορετικό με τον αγαπημένο σας, ίσως ένα αυθόρμητο οδικό ταξίδι ανεβάσει και πάλι την αδρεναλίνη σας στα ύψη.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer