Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
18/01/2016 | 09:45

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/1-24/1) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Διασκεδάστε και χαρείτε, η ζωή είναι τόσο μικρή. Η Πανσέληνος στονερωτικό και διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σας, σας εμπνέει να πιστέψετε στον εαυτό σας και να το δείξετε. Ξεχάστε τους τύπους και μην περιμένετετον σωστό χρόνο και τόπο για να εκδηλώσετε την αγάπη σας. Εκφραστείτεχωρίς να φοβάστε τίποτα. Δεν έχει σημασία το πώς θα μιλήσετε,εκφράζοντας τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας στον αγαπημένο σας και μιλώντας με ειλικρίνεια, θα ξέρετε τι να περιμένετε. Εκδηλώστε την παιχνιδιάρικη, διασκεδαστική και τολμηρή πλευρά στην αγάπη σας, σκεφτείτε και μια μικρή περιπέτεια, θα απογειώσει τον έρωτά σας. Είστε μιαυπολογίσιμη δύναμη, αφήστε ελεύθερη τη ζεστή και γενναιόδωρη πλευρά σας και δεν θα χάσετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/1- 24/1) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Σπίτι μου σπιτάκι μου; Η Πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να σας κάνει ερημίτη, δεν θέλετε να είστε με πολύ κόσμο αλλά αναζητάτε τη ζεστή φωλιά σας. Καλέστε τους στενούς φίλους σας ή τα μέλη της οικογένειάς σας για δείπνο και μια ταινία.Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας για να συνδεθείτε με την οικογένειά σας,είτε πρόσωπο με πρόσωπο είτε μέσω τηλεφώνου ή συνομιλίας μέσωSkype. Σίγουρα θα νιώσετε έντονες συγκινήσεις και συναισθήματα, ίσως έχετε και μια αποκάλυψη που θα σας ταρακουνήσει συναισθηματικά. Απλώς, μην το παρακάνετε, καθώς θα νιώθετε φορτισμένοισυναισθηματικά και ίσως να έχετε ανάγκη από προσωπικό χρόνο για να ανεφοδιάσετε τις συναισθηματικές δεξαμενές σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/1-24/1) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Είστε καλοί ομιλητές και έχετε ευγλωττία, κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Θα μπορούσατε να βγάλετε ακόμα και χρήματα, χάρη στις επικοινωνιακές σας ικανότητες και χάρη στην Πανσέληνο στον τρίτο οίκο σας, των επικοινωνιών. Τα ευγενικά και όμορφα λόγια σας και η επικοινωνιακή σας φύση έχουν ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση πλήθους ατόμων γύρω σας. Μια απλή συνομιλία θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάτιπαραγωγικό ή ακόμα μπορεί να σας φέρει μια διασκεδαστική αγάπη. Ρίξτεμια ιδέα ή διαδώστε μια πληροφορία σχετικά με το τι συμβαίνει στον κόσμο, από τον καλλιτεχνικό τομέα μέχρι την πολιτική. Απορροφάτε τις πληροφορίες σαν σφουγγάρι και όλοι θέλουν να σας ακούσουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/1 – 24/1) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Έχετε την παρόρμηση να ξοδέψετε μεγάλα χρηματικά ποσά, ίσως νιώθετε ανασφάλεια σε σχέση με την οικονομική σας κατάσταση, χάρη στην Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Θα μπορούσατε ναπαρασυρθείτε από την αισιοδοξία σας και την επιθυμία σας για την πολυτέλεια, ίσως σκέφτεστε ότι ήρθε η ώρα να επενδύσετε κάποια από τα χρήματά σας. Προσέξτε τις τολμηρές ενέργειές σας και τις αβέβαιες οικονομικές συμφωνίες. Ίσως να νιώθετε την ανάγκη να χρεώσετε την πιστωτική σας κάρτα, κάνοντας αυτή την αγορά που έχετε εδώ και καιρό στο μυαλό σας, αλλά το φεγγάρι απαιτεί να κάνετε ένα τεράστιο βήμα προς τα πίσω. Ενώ μπορεί να χρειάζεστε περισσότερο τη διασκέδαση, μην ξεχάσετε τα βασικά, όπως την πληρωμή των λογαριασμών σας, τα έξοδα για τα παιδιά σας, τον προϋπολογισμό σας και τα χρέη σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/1 – 24/1) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο, και θα το καταφέρετε με το να είστε απλά ο εαυτός σας. Μην φοβάστε να εκφράσετε αυθεντικά τασυναισθήματά σας, να προωθήσετε τις μεγάλες ιδέες σας και να είστε πιο διεκδικητικοί, έχετε σύμμαχό σας την Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Μιλήστεμε ειλικρίνεια, διεκδικήστε αυτό που πραγματικά ανάβει τη φωτιά σας. Ίσωςνιώθετε την επιθυμία να αναλάβετε ένα νέο έργο ή να προχωρήσετε με τη σχέση σας. Στην εργασία σας, σας περιμένουν τιμές και μεγαλεία. Αν οιαπαιτήσεις των άλλων δυσκολεύουν την ανεξαρτησία σας, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Αν, ας πούμε, εγκαταλείψετε για λίγο την αυτονομία σας για να βοηθήσετε ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο, ας γίνει έτσι.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/1-24/1) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Ώρα για μια γλυκιά απόδραση από την πραγματικότητα. Η Πανσέληνος στον ασαφή και νωχελικό δωδέκατο οίκο σας, δημιουργεί μια νοσταλγική διάθεση, ίσως ακόμα νιώσετε να σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας. Οπότε, τι θα λέγατε να αφιερώσετε το χρόνο σας για ξεκούραση και χαλάρωση; Ακόμα και αν οι άλλοι σας κάνουν μια πρόταση για διασκέδαση, απλά πείτε «όχι» προκειμένου να ηρεμήσετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Ενώ έχετε μέσα σας συμπόνια για να δώσετε, η σωματική και συναισθηματική σας ενέργεια είναι περιορισμένη. Να είστεαπαιτητικοί με τη φροντίδα της ψυχής και του μυαλού σας. Αντί να νιώθετε εξαντλημένοι, προσφέροντας τη βοήθειά σας σε ένα φίλο σας που έχει ανάγκη, απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας και κάντε εσωτερική ενδοσκόπηση και διαλογισμό. Ίσως ακόμα αγωνίζεστε να αποδώσετε στη δουλειά σας, ειδικά αν πρόκειται για ένα συγγραφικό έργο ή οποιαδήποτεπνευματική προσπάθεια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/1- 24/1) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Ζήστε δυνατά! Η Πανσέληνος στο φιλικό και καινοτόμο ενδέκατο οίκο σας,φέρνει προς τα έξω την κοινωνικότητά σας, προβάλλετε μια ιδιόμορφηπλευρά του εαυτού σας, είστε ειλικρινείς με όλους γύρω σας. Δεν θέλετε νακρατήσετε τίποτα στο σκοτάδι, θέλετε να μοιραστείτε τη λάμψη σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, συμμετέχετε σε πάρτι και διασκεδάζετε με τουςφίλους σας. Είστε άμεσοι και ειλικρινείς, η παρουσία σας και μόνο σκορπά χαρά και ζωντάνια στον κοινωνικό σας περίγυρο, λέτε ό, τι αισθάνεστε στη στιγμή. Όσο πιο αληθινοί είστε, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα νιώσετε.Ανοιχτείτε στους φίλους σας και επεκτείνετε τον κοινωνικό κύκλο σας. Ποτέ δεν ξέρετε. Με το να είστε ανοικτοί σε διαφορετικούς ανθρώπους, ίσωςγνωρίσετε την αδελφή ψυχή σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/1- 24/1) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Ποιός είναι το αφεντικό; Μπορεί να θέλετε η απάντηση στο ερώτημα αυτόνα είναι, «εγώ» αλλά μια μορφή εξουσίας μπορεί να έχει άλλη γνώμη, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει το φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Μπορεί να έχετε υπερβολική αυτοπεποίθηση ότι είστε ο ηγέτης, πιστεύοντας ότι οι άλλοι θα σας «προσκυνήσουν», όμως προσέξτε διότι αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς σας, ίσως απομακρύνει κάποιους έμπιστους συμμάχους στην εργασία σας. Μπορεί οι ιδέες σας να είναι μεγάλες και δημιουργικές αλλά μην τις επιβάλετε, ούτε και να είστε τόσο επίμονοι στο να κάνετε τους άλλους να ακολουθήσουν το δρόμο σας. Δεν θέλετε βέβαια νααποξενωθείτε από κανέναν, για να φορέσετε το στεφάνι του νικητή, έχετε ανάγκη τους άλλους. Τώρα θέλετε λίγο περισσότερη αναγνώριση και θαεργαστείτε σκληρά για να την πάρετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/1-24/1) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Ανοίγετε τα φτερά σας, ζείτε με ενθουσιασμό την ελευθερία σας χάρη στην Πανσέληνο στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και της γνώσης. Αν έχετε αισθανθεί τον τελευταίο καιρό περιορισμένοι σε μια δουλειά, μια σχέση ήοποιαδήποτε άλλη περιοριστική κατάσταση, άρετε όλα τα υποσυνείδηταμπλοκαρίσματα και νιώθετε ελεύθερο πουλί και πάλι. Αν κάποιο άτομο -κλειδί στη ζωή σας, σας έχει βάλει σε μια .«φυλακή» και έχει εξαντλήσει τα όριά σας, τώρα βρίσκετε μια δημιουργική ή θεόπνευστη λύση. Ίσως πάλι ξεκινήσετε να ασχολείστε με ένα πρόγραμμα σπουδών ή επεκταθείτε πέρα από τα σύνορα της χώρας σας ή ταξιδέψετε στο εξωτερικό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/1- 24/1) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Έχετε έντονη αντίληψη και διαίσθηση, απορροφάτε σαν σφουγγάρι την ενέργεια των άλλων, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Νιώθετε μια περίεργη συναισθηματικήένταση, παρατηρείτε προσεκτικά τους άλλους γύρω σας, θέλετε να δώσετε στον κόσμο μια μεγάλη αγκαλιά, αλλά είστε πολύ επιλεκτικοί σχετικά με το πόσο μακριά θα φτάσετε με τους ανθρώπους και τις απαιτήσεις τους.Τώρα απορροφάτε την ενέργεια των άλλων, είτε είναι θετική, είτε αρνητική, και δυστυχώς θα υπάρχουν πολλοί γύρω σας που θα σας πλησιάσουν για να επωφεληθούν από εσάς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/1 -24/1) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Οι σχέσεις σας είναι ισότιμες; Υπάρχει ισορροπία του «δούναι και λαβείν»;Η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, καθιστά μια σημαντική σχέση σας (επιχειρηματική ή ερωτική) πιο ισορροπημένη.Μήπως έχετε επωμιστεί εσείς όλες τις υποχρεώσεις στη σχέση σας ή έχετεαναλάβει περισσότερες ευθύνες στην εργασία σας, επειδή οι άλλοι είναιλιγότερο ικανοί από εσάς; Αυτό φυσικά είναι η συνταγή για την εξάντληση, οπότε καλό θα ήταν να κάνετε πίσω. Δεν χρειάζεται να τρέχετε εσείς πάντα στη σχέση σας, ούτε και να αναλαμβάνετε καθήκοντα των άλλων. Δώστεστον αγαπημένο σας και τους συνεργάτες σας την ευκαιρία ναανταποδώσουν αντί να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/1 – 24/1) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Βάλτε επιτέλους πιο υγιεινές συνήθειες στη ζωή σας. Η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με τη διατροφή σαςκαι την άσκηση, ενδιαφέρεστε για τη σωματική και ψυχική σας υγεία.Μπορεί να αισθάνεστε ικανοποίηση προς στιγμή τρώγοντας το αγαπημένο σας γλυκό ή κάνοντας δυο πακέτα τσιγάρα, αλλά αυτό θα σας βλάψει σε μακροπρόθεσμη βάση. Το σώμα σας (και η ψυχή σας) θα σας κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου. Σκεφτείτε δύο φορές, πριν παρασυρθείτε σε διατροφικές ατασθαλίες. Επίσης, ίσως εμπνευστείτε να ασχοληθείτε με τα μικρά πράγματα της καθημερινότητάς σας, έχετε τη διάθεση να καθαρίσετε το σπίτι σας και το γραφείο σας ή να αναδιοργανώσετε τα αρχεία της εργασίας σας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer