Έχεις μία σχέση και σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο να συγκατοικήσετε; Πριν πάρεις την τελική απόφασή σου, μάθε πως θα εξελιχθεί η συμβίωση με το άτομο που έχεις επιλέξει, διαβάζοντας απλά και μόνο το ζώδιό του!
Ζώδια και συγκατοίκηση από τη Miss Lyk
Ζωδια
13/01/2016 | 20:44

Έχεις μία σχέση και σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο να συγκατοικήσετε;
Πριν πάρεις την τελική απόφασή σου, μάθε πως θα εξελιχθεί η συμβίωση με το άτομο που έχεις επιλέξει, διαβάζοντας απλά και μόνο το ζώδιό του!

Κριός

Η συμβίωση με ένα Κριάρι είναι σίγουρα μία συγκλονιστική εμπειρία, αλλά και ένα crash test αντοχών! Σίγουρα στο σπίτι θα επικρατεί η χαρά, το γέλιο και πάντα το πρόγραμμα θα έχει και κάτι διαφορετικό. Πολλές φορές θα σε παρακινεί να είστε εκτός και όχι εντός σπιτιού και όταν δεν τον συντροφεύεις, δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να ακολουθήσει τα σχέδιά του και να «σεργιανίζει» στα μπαράκια, επιστρέφοντας στο σπίτι τα ξημερώματα, πατώντας στις μύτες των ποδιών για να μη σε ξυπνήσει! Σε προειδοποιούμε ότι η συμβίωση με έναν Κριό συνεπάγεται με αταξία, γι αυτό λοιπόν μην παραξενευτείς, αν δεις τα ρούχα του και τα παπούτσια του πεταμένα παντού και το σπίτι να γίνεται λες και έχει πέσει βόμβα! Αν νομίζεις ότι μπορείς να τον ρίξεις στο φιλότιμο να πλύνει τα πιάτα ή να βάλει πλυντήριο, τότε σίγουρα γελιέσαι! Τις στιγμές που θα θελήσεις να τον επαναφέρεις στην τάξη, ζορίζοντάς τον, θα δεις ότι γίνεται αρκετά νευρικός και απότομος, άλλωστε να θυμάσαι καλά πως «ψοφάει» για παρεξήγηση!

Για να έχει η συγκατοίκηση διάρκεια: Άφησέ του ελευθερίες και συμβιβάσου με τα νεύρα και την ακαταστασία του!

Ταύρος

Από τις πρώτες κιόλας μέρες της συμβίωσης θα διαπιστώσεις ότι ο Ταύρος θέλει στο σπίτι του να υπάρχει τάξη και πρόγραμμα. Είναι σπιτόγατος και του αρέσει να απολαμβάνει ατελείωτες ώρες με τις παντόφλες του, μπροστά από τον καναπέ, βλέποντας τηλεόραση, σε σημείο που πολλές φορές μπορεί και να βαρεθείς από την ρουτίνα της καθημερινότητάς του! Προσέχει το χώρο του και τα πράγματά του και σίγουρα δεν μπορείς να τον πεις ακατάστατο, ωστόσο μέχρι να αποφασίσει να βάλει πλυντήριο ή να πλύνει τα πιάτα, σίγουρα θα έχουν μαζευτεί στοίβες! Όταν έχει τα κέφια του, θα φροντίσει να διακοσμήσει το σπίτι σας ή να φτιάξει τον κήπο ή την βεράντα σας και θα σε εκπλήξει με τις όμορφες δημιουργίες του. Θα είναι πάντα ένας πιστός και συνεπής συγκάτοικος και θα φροντίζει με επιμέλεια όλες τις οικονομικές του υποχρεώσεις, γι αυτό και πάντα θα αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια στο πλευρό του. Αν υπάρξουν όμως καβγαδάκια και διαφωνίες προετοιμάσου να δεις το Ταυράκι να κρατά πεισματικά μούτρα και να μένει ανυποχώρητο!

Για να έχει η συγκατοίκηση διάρκεια: Μην προσπαθήσεις να τον αλλάξεις, δέξου τον όπως είναι και φρόντισε να τον παρακινείς περισσότερο για διασκέδαση και δραστηριότητες!

Δίδυμοι

Κάθε μέρα με τον Δίδυμο είναι σίγουρα διαφορετική, γι αυτό και πολύ συχνά θα θεωρείς ότι ζεις με δύο ανθρώπους και όχι με έναν! Σίγουρα μαζί του θα περάσεις πολλά ξενύχτια κουβεντιάζοντας και κάνοντας φιλοσοφικές συζητήσεις και οι ώρες ύπνου σου θα μειωθούν, γιατί οι ρυθμοί του είναι γρήγοροι! Το σπίτι σας θα είναι ένα «κέντρο διερχομένων», θα προγραμματίζει συχνά πάρτι και καθημερινά όλο και κάποιος επισκέπτης θα έρχεται. Γέλιο, χαρά, διασκέδαση και το τηλέφωνο να χτυπά ακατάπαυστα – ακόμα και τις πιο ακατάλληλες ώρες – είναι μέσα στο πρόγραμμα της συμβίωσής σου με τον Δίδυμο. Πολλές φορές θα τον βλέπεις να ξενυχτά μπροστά από το PC του για να μιλά με τα φιλαράκια του στο εξωτερικό ή για να γράφει τις απόψεις του στα blogs! Το ελάττωμά του – το οποίο και θα πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπόψη – είναι η ασυνέπειά του. Μπορεί να σε έχει ενημερώσει ότι θα επιστρέψει στο σπίτι στις 7 το απόγευμα και τελικά να εμφανίζεται μετά τα μεσάνυχτα!

Για να έχει η συγκατοίκηση διάρκεια: Σεβάσου τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του και μην προσπαθήσεις να του επιβάλλεις του κανόνες σου, γιατί είναι βέβαιο ότι μετά θα κάνει
ακριβώς τα αντίθετα!

Καρκίνος

Αν σκέφτεσαι να συγκατοικήσεις με γυναίκα Καρκίνο, τότε σου εγγυώμαι ότι θα επιστρέφεις στο σπίτι από τη δουλειά και ακόμα και αν η μέρα της ήταν πολύ κουραστική, πάντα θα σε περιμένει ένα ζεστό πιάτο φαΐ! Θα σε φροντίζει σαν μικρό παιδί και θα σου συμπεριφέρεται με τόσο υπερπροστατευτικό τρόπο, που μπορεί κάποιες στιγμές να σε πιέσει με τις συμβουλές και την υπερβολική της αφοσίωση και φροντίδα. Σίγουρα θα σε μαγέψει με τις μαγειρικές της ικανότητες, αλλά και την νοικοκυροσύνη της! Ωστόσο να έχεις υπόψη σου ότι εκεί που την βλέπεις ήρεμη και χαμογελαστή, μετά από λίγο η διάθεσή της μπορεί να αλλάξει και να ξεσπάσει σε κλάματα και υστερίες ! Αν το άτομο που θέλεις να συμβιώσεις είναι άντρας Καρκίνος, τότε να ξέρεις ότι θα τα περιμένει όλα στο χέρι. Θα επιθυμεί κάθε μέρα να του φτιάχνεις και διαφορετικό φαγητό και να τον φροντίζεις όπως ακριβώς έκανε και η μανούλα του! Πάντα θα σε περιμένει μία ζεστή αγκαλιά στο σπίτι και θα είναι πάντα δίπλα σου να σου συμπαραστέκεται και να σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά!

Για να έχει η συγκατοίκηση διάρκεια: Δείξε κατανόηση στα συναισθηματικά του σκαμπανεβάσματα και μην τον προσβάλεις!

Λέων

Το κέφι δεν θα λείψει ούτε στιγμή από την καθημερινότητα της συμβίωσής σου με έναν Λέοντα! Είναι ο άνθρωπος που θα φροντίζει κάθε ώρα και στιγμή να μην λείπει τίποτα από το σπίτι σας, το οποίο και θα είναι πάντα ανοιχτό για να υποδέχεστε ευπρόσδεκτα φίλους και συγγενείς! Σίγουρα θα ξοδέψει μία μικρή περιουσία για να διακοσμήσει όμορφα το σπίτι σας και πάντα θα τον βλέπεις με μία σακούλα στο χέρι, για να φέρει όλο και νέα «καλούδια» για το χώρο σας! Μέχρι εδώ λοιπόν η συγκατοίκηση φαίνεται ονειρεμένη … οφείλουμε όμως να σε προετοιμάσουμε και για τα αρνητικά αυτής της συμβίωσης! Ο Λέοντας θα θέλει όλα να γίνουν τη στιγμή που ο ίδιος θα αποφασίσει και θα επιβάλει, πολλές φορές θα σε κουράσει με τον εγωισμό αλλά και την επιβλητικότητά του και σίγουρα θα τον θεωρήσεις αρκετά σπάταλο και επιπόλαιο με τα οικονομικά του!

Για να έχει η συγκατοίκηση διάρκεια: Μην προσπαθήσεις να του επιβληθείς, άφησε τον να νομίζει ότι είναι αυτός ο αρχηγός του σπιτιού – έστω και αν στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο!

Παρθένος

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, η συγκατοίκηση με έναν Παρθένο είναι σίγουρα μία δύσκολη υπόθεση – τουλάχιστον στο ξεκίνημά της – μέχρι να μπουν κάποια πράγματα σε έναν ρυθμό και να τον συνηθίσεις! Στο σπίτι θα πρέπει να επικρατεί η τελειότητα, αυτό σημαίνει λοιπόν ότι ο Παρθένος δεν μπορεί ούτε στιγμή να δεχτεί την ακαταστασία και την τσαπατσουλιά! Πολλές φορές μπορεί να κουράσει με την σκληρή κριτική του ή με το ύφος του που δείχνει σαν να είναι μονίμως δυσαρεστημένος και σαν να θέλει πάντα κάτι περισσότερο από ότι έχει. Θέλει στο σπίτι να επικρατεί τάξη και πρόγραμμα, σαν να είναι ένα στρατόπεδο! Στην αρχή οι απαιτήσεις του θα είναι κουραστικές, στη συνέχεια όμως θα νιώσεις πραγματικά πολύ όμορφα που συμβιώνεις με έναν άνθρωπο τακτικό, οργανωμένο και απόλυτα συνεπή! Προσέχει πολύ τα πράγματά του, το χώρο του, διατηρεί καθαριότητα στο σπίτι και μπορεί και ελέγχει πολύ καλά τα οικονομικά του! Πολλές φορές θα σε εκπλήξει με τις έξυπνες κατασκευές του, αλλά και με την ετοιμότητά του να εξυπηρετήσει άμεσα σε κάθε ζήτημα που προκύπτει στην καθημερινότητα του σπιτιού!

Για να έχει η συγκατοίκηση διάρκεια: Δείξε συνέπεια στις εργασίες του σπιτιού και προσπάθησε να τηρήσεις το πρόγραμμά του!

Ζυγός

Είσαι σε ετοιμότητα να αναλάβεις όλα τα «ηνία» και τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται, για να λειτουργεί με πρόγραμμα το σπίτι; Τότε η συγκατοίκηση με τον Ζυγό σίγουρα θα σου αρέσει πολύ! Ο Ζυγός είναι ένας ήσυχος, γλυκός και καλοπροαίρετος άνθρωπος, που θα κάνει την καθημερινότητα της συμβίωσής σας απολαυστική και πολύ χαρούμενη. Δεν θα λείπει από το σπίτι σας η μουσική, ο χορός, το τραγούδι και οι κοινωνικές συγκεντρώσεις. Μερικές φορές μπορεί να σε εκνευρίσει με την δειλία του να πάρει αποφάσεις ή να αναλάβει ευθύνες και ίσως νιώσεις ότι σηκώνεις εσύ στην πλάτη σου, όλα τα βάρη των ευθυνών του σπιτιού! Ο Ζυγός είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να τον παρακινείς, να τον κολακεύεις και να τον επιβεβαιώνεις κάθε ώρα και στιγμή, γιατί έχει αρκετές ανασφάλειες. Ωστόσο να ξέρεις πως αν τον ρίξεις στο φιλότιμο, μπορείς πραγματικά να τον κάνεις ότι θέλεις!

Για να έχει η συγκατοίκηση διάρκεια: Θα πρέπει να αποφύγεις τους καβγάδες και τις φασαρίες στο σπίτι! Ο Ζυγός δεν αντέχει την πίεση, αλλά ούτε και τις φωνές.

Σκορπιός

Είναι στιγμές που θα απομονώνεται για ώρες στον προσωπικό του χώρο και δεν θα έχει διάθεση να μιλήσει με κανέναν και άλλες πάλι στιγμές που όλη του η προσοχή θα είναι στραμμένη πάνω σου, σε σημείο που μπορεί να νιώσεις ότι πιέζεσαι! Η συγκατοίκηση με έναν Σκορπιό δεν είναι εύκολη, ωστόσο δεν θα μπορούσες να την περιγράψεις και βαρετή! Θέλει να μοιράζεται τα πάντα με το άτομο που συμβιώνει και δεν μπορεί να δεχτεί εύκολα τα ψέματα – έστω και αν είναι αθώα – τις υπεκφυγές και τις δικαιολογίες. Μπορεί να αισθανθείς ότι στο σπίτι σας δεν ορίζεις απολύτως τίποτα, γιατί του αρέσει να ψαχουλεύει τα πράγματά σου και γενικότερα να τα ξέρει όλα! Με ένα του βλέμμα θα αντιλαμβάνεται κάθε ώρα και στιγμή τι σκέφτεσαι, πώς νιώθεις και τι θέλεις και θα φροντίζει να σου ικανοποιεί κάθε ανάγκη σου!
Για να έχει η συγκατοίκηση διάρκεια: Δείξε ανοχή στην ανάγκη του για μοναχικές στιγμές και απομόνωση και μην τον παρεξηγείς αν προσπαθεί να τα μαθαίνει όλα – είναι ένα ελάττωμά του, που δεν διορθώνεται!

Τοξότης

Αν αυτό που επιθυμείς είναι να συμβιώνεις με έναν άνθρωπο που σέβεται την ελευθερία σου, αλλά και ο ίδιος σκέφτεται και λειτουργεί ανεξάρτητα, τότε ναι, ο Τοξότης είναι η καλύτερη επιλογή. Η απόφαση της συγκατοίκησης δεν είναι μία εύκολη υπόθεση για τον Τοξότη, γιατί του αρέσει να ζει μόνος και να μην δίνει λογαριασμό πουθενά! Ωστόσο όταν κάνει το βήμα να συμβιώσει, σημαίνει ότι έχει βρει έναν άνθρωπο που ταιριάζουν στον καθημερινό τρόπο ζωής τους και δεν θα χρειαστεί να μπει στην διαδικασία των συμβιβασμών και των υποχωρήσεων! Η καθημερινότητα μαζί του είναι ανάλαφρη, κεφάτη και αρκετά δραστήρια. Λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, ενώ όταν βρίσκεται εκεί θα φροντίσει να έχει κάποια δραστηριότητα για να απασχοληθεί και να μην βαρεθεί. Δεν είναι πολύ τακτικός στις οικιακές εργασίες, είναι απρόσεχτος και ζημιάρης, γι αυτό θα πρέπει να γνωρίζεις καλά ότι το σπίτι σας, σπανίως θα είναι μαζεμένο. Ωστόσο φροντίζει πάντα με την αισιόδοξη σκέψη του – αλλά και τα σχέδιά του – να δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα στην καθημερινότητά σας.
Για να έχει η συγκατοίκηση διάρκεια: Μην προσπαθήσεις να τον αλλάξεις, άφησέ τον να νιώθει ανεξαρτησία

Αιγόκερως

Η συγκατοίκηση είναι σίγουρα μία πολύ σοβαρή υπόθεση για τον υπεύθυνο και συγκροτημένο Αιγόκερω! Στο σπίτι σας θα υπάρχει πάντα τάξη, ασφάλεια και όλα θα λειτουργούν σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι. Η δουλειά του είναι η βασική προτεραιότητα της ζωής του, γι αυτό και οι ώρες απουσίας του από το σπίτι είναι πολλές, ενώ αρκετές φορές μπορεί και να κλείνεται σε ένα δωμάτιο, προκειμένου να ολοκληρώσει εκκρεμότητες από τη δουλειά του! Ο άνδρας Αιγόκερως, έχει αρκετές απαιτήσεις και τα περιμένει όλα στο χέρι. Μετά από μία κουραστική μέρα, περιμένει πως και πως να επιστρέψει στο σπίτι, στην ησυχία του, χωρίς διάθεση για πολλές κουβέντες και να απολαύσει το ζεστό καλομαγειρεμένο φαγητό. Δεν θα λείψουν οι απαιτήσεις του, αλλά και οι υποδείξεις του για ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα του σπιτιού. Η γυναίκα Αιγόκερως φροντίζει να επιμελείται με συνέπεια όλες τις καθημερινές υποχρεώσεις του σπιτιού και τηρεί όλους τους κανόνες που είχε μάθει και η ίδια από το σπίτι της.

Για να έχει η συγκατοίκηση διάρκεια: Μην συμπεριφέρεσαι επιπόλαια, αλλά και ανέμελα στα ζητήματα του σπιτιού!

Υδροχόος

Θέλεις κάθε μέρα σου είναι να είναι και διαφορετική; Τότε ο Υδροχόος είναι η ιδανική επιλογή για να έχεις μία όμορφη συμβίωση, ακριβώς έτσι όπως την έχεις φανταστεί! Στο σπίτι σας δεν θα υπάρχουν όρια, κανόνες και περιορισμοί και σίγουρα δεν θα συμβαδίζετε με τα κοινά πρότυπα. Έχει έναν μοντέρνο τρόπο ζωής και πολύ φιλελεύθερες ιδέες και σίγουρα θα γίνει το καλύτερο και πιο έμπιστο φιλαράκι σου! Θα σε εκνευρίζει με την ασυνέπειά του και με το ελάττωμά του να αλλάζει εύκολα και γρήγορα απόψεις. Να έχεις στο μυαλό σου ότι δεν συμβιβάζεται ποτέ και για κανέναν και δεν δέχεται υποδείξεις. Εκεί που μπορεί να τον περιμένεις να έρθει στο σπίτι, εκεί μπορεί να σου τηλεφωνήσει και να έχει φύγει εντελώς ξαφνικά ένα ταξιδάκι με τους φίλους του. Το δεδομένο είναι ότι δεν θα βαρεθείς και θα έχεις την σιγουριά πώς ότι και να χρειαστείς, θα είναι πάντα κοντά σου!

Για να έχει η συγκατοίκηση διάρκεια: Μπες και εσύ στους απρόβλεπτους και φιλελεύθερους ρυθμούς της ζωής του!

Ιχθείς

Είναι ένας άνθρωπος που κάθε ώρα και στιγμή θέλει επιβεβαίωση και ενδιαφέρον και σαν αντάλλαγμα, σου δίνει την απεριόριστη αγάπη και αφοσίωσή του. Δεν αντέχει τα νεύρα και τις φωνές, θέλει να του απευθύνεσαι διαρκώς σε ήρεμους και χαλαρούς τόνους και αν κάνεις το αντίθετο, μην παραξενευτείς αν τον πιάσουν τα κλάματα σαν να είναι μικρό παιδί! Τις ώρες που θα είστε και οι δύο στο σπίτι, θα σκαρφιστεί πόσες δικαιολογίες για να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και για να περάσετε χρόνο μαζί. Καλύτερα να ξεχάσεις τις στιγμές απομόνωσης και ησυχίας, γιατί έστω και αν έχεις την ανάγκη για λίγο χρόνο μόνο με τον εαυτό σου, δεν θα καταφέρεις να το πραγματοποιήσεις με έναν Ιχθύ στο πλευρό σου! Μπορεί αν σου προσφέρει μία γλυκιά, τρυφερή καθημερινότητα, αρκεί να μπορέσεις να αποδεχτείς τις εμμονές του, αλλά και τις συναισθηματικές του διακυμάνσεις!

Για να έχει η συγκατοίκηση διάρκεια: Με γλυκά λόγια και με πραγματικό ενδιαφέρον η συμβίωσή σας σίγουρα θα πετύχει!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer