Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα Ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
19/10/2015 | 08:15

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/10-25/10) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Πνίγεστε στις υποχρεώσεις και το άγχος σας; Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον έκτο οίκο σας, της υγείας, της εργασίας και της καθημερινότητας, και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, σας βοηθά να μην αγχώνεστε για μικρολεπτομέρειες και παίρνει μαζί της τις ανησυχίες σας.Σταματήστε να κριτικάρετε αυστηρά τον εαυτό σας, βάλτε τάξη στην καθημερινότητά σας, αυτό θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα στη σωστή σειρά. Κάποια ζητήματα εργασίας θα μπορούσαν να εξουσιάζουν τις σκέψεις σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, διερευνήστε σε βάθος τα πράγματα και θα βρείτε τις απαντήσεις. Σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας αναλαμβάνοντας υποχρεώσεις τις οποίες ίσως και να μην μπορέσετε να φέρετε εις πέρας και επικεντρωθείτε στην ξεκούραση και τη χαλάρωση. Όταν επιτρέψετε στον εαυτό σας να ξεκουραστεί, θα είστε και πιο αποδοτικοί και παραγωγικοί στην εργασία σας. Κάντε έναν περίπατο, βάλτε στο πρόγραμμά σας το γυμναστήριο, ακούστε τους ήχους της σιωπής κάνοντας διαλογισμό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/10- 25/10) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Το σύμπαν σας ευλογεί με ένα λευκό φως στην αγάπη. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, σας δίνει τελικά μια ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με το πώςαισθάνεται πραγματικά κάποιο άτομο που έχετε καιρό στο μυαλό σας.Έχετε μια εξαιρετικά περιπετειώδη διάθεση, ίσως και να αποφασίσετε νακάνετε την πρώτη κίνηση να πλησιάσετε κάποιον/α που αγαπάτε, ίσως ακόμα πάρετε το αεροπλάνο για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα του πάθους με κάποιον/α που έχετε να δείτε καιρό. Στο άλλο άκρο του φάσματος, θαμπορούσατε να αποφασίσετε, επιτέλους, να αφήσετε πίσω σας μια σχέση που δεν σας γεμίζει συναισθηματικά. Σίγουρα, μπορεί να είναι λυπηρό,αλλά είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή από ό, τι να περιμένετε ο άλλος να αλλάξει. Το σύμπαν σας βοηθά να αποσαφηνίσετε το τι ποθείτε από την αγάπη, να ορίσετε τους ερωτικούς στόχους σας. Είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι, προβληματιστείτε σχετικά με το τι θα θέλατε να πετύχετε αυτό το χειμώνα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/10-25/10) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Διασκεδάστε και παίξτε στο σπίτι σας! Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, σας χαρίζει αγάπη, ζωντάνια και δράση στο σπίτι σας.Αναδείξτε τη μαγειρική φινέτσα σας και συγκεντρώστε τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα για ένα σπιτικό γεύμα. Καθώς ο τέταρτος οίκοςκυβερνά, επίσης, τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή σας, η σχέση σας με μια γυναίκα θα μπορούσε να φθάσει σε ένα σημαντικό σημείο καμπής. Αν υπήρξαν διαφωνίες τον τελευταίο καιρό, τώρα είστε και οι δυο σας δεκτικοίγια την επίτευξη συμβιβασμού. Τώρα θα είναι εύκολο να θέσετε κανόνες και όρια στο σπίτι σας με τους συγκατοίκους σας, προκειμένου να έχετε περισσότερη ανεξαρτησία αλλά και χώρο για περισσότερη ηρεμία στο σπίτι σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/10 – 25/10) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Βγαίνετε από το καβούκι σας και γίνεστε μια κοινωνική πεταλούδα. Πολλές ευκαιρίες κοινωνικής δικτύωσης έρχονται στο δρόμο σας, χάρη στηνΑφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Οι υφιστάμενες φιλίες σαςπαίρνουν ώθηση, έτσι κάντε χώρο στο πρόγραμμά σας για κάποια άτομα και δημιουργήστε πιο οικείες και βαθιές σχέσεις. Κάποιος που είναι ήδηφίλος σας, θα μπορούσε να σας δώσει το έναυσμα να ενώσετε τις δυνάμεις σας για ένα φιλόδοξο εγχείρημα ή, τουλάχιστον, να στηρίξετε ο ένας τις προσπάθειες του άλλου ή ακόμα να βοηθηθείτε από το κοινωνικό μάρκετινγκ μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Αυτός ο ευμενής αστρολογικός συνδυασμός, σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο, σας παροτρύνει επίσης να δώσετε προσοχή στον εαυτό σας, και στο τι μπορείτε να κάνετε για να νιώθετε ευτυχισμένοι, το αποτέλεσμα θα είναι να λάβετε την προσοχή των γύρω σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/10 – 25/10) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Αντισταθείτε στον πειρασμό να κάνετε φιγούρα. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στο δεύτερο οίκο σας, τον τομέα των οικονομικών, και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, απαιτεί από εσάς χαλύβδινη θέληση, προκειμένου να αντισταθείτε στις παρορμητικές δαπάνες. Αν τελικά καταλήξετε να κάνετε αυτή την πολυπόθητη αγορά, βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματικά ανάγκη αυτό το αντικείμενο. Δεν χρειάζεται να μπείτε σε ένα πρόγραμμα λιτότητας αλλά είναι καλό να ξεκινήσετε εξοικονόμηση για τις δύσκολες ημέρες. Γιατί να πετάτε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας, αγοράζοντας είδη που μπορεί και να μη σας είναι χρήσιμα; Από μια πιο θετική σκοπιά, αυτός ο κοσμικός αστρολογικός συνδυασμός θα μπορούσε να σας ανοίξει τις πόρτες της αφθονίας, φέρνοντάς σας ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημάσας. Με τον Δία ίσως ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή λάβετε χρήματα από το εξωτερικό. Ίσως ακόμα και να διαπραγματευτείτε νέες οικονομικές συμφωνίες που μακροπρόθεσμα αυξάνουν τα αποθέματά σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/10-25/10) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Σταματήστε να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας! Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στο ζώδιό σας, και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, σας δίνει την άδεια να μετασχηματίσετε τη ζωή σας και να πείτε τις δικές σας αλήθειες.Το σύμπαν σας διαφωτίζει και σας βοηθά να ανακαλύψετε το ποιος είστε και τι αναζητάτε από την αγάπη και τη ζωή. Παράλληλα, οι ουρανοί σας προικίζουν με έντονο πάθος, ρομαντισμό και όρεξη για ζωή. Αναζητάτε περισσότερες οικείες στιγμές με τον αγαπημένο σας, διασκεδάζετε και παίζετε καυτά σεξουαλικά παιχνίδια πίσω από κλειστές πόρτες, θέλετε να είστε μόνοι οι δυο σας. Μοιράζεστε τα μυστικά σας και τα έντονα συναισθήματά σας. Μη διστάσετε να ανοίξετε το θησαυροφυλάκιο της ψυχής σας, θα εκπλαγείτε με ό, τι θα επακολουθήσει. Είστε μόνοι; Δεν θα είστε για πολύ, καθώς εκεί που δεν το περιμένετε θα χορεύετε έναν παθιασμένο χορό με έναν μυστηριώδη άγνωστο. Απλώς να είστε προσεκτικοί και να μη βασίζεστε μόνο στην καλή εξωτερική εμφάνιση αλλά και στον χαρακτήρα. Μην ξεχνάτε ότι τα ήρεμα νερά μπορεί να είναι και βαθιά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/10- 25/10) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Φιλοφρονήσεις, ενθάρρυνση και συμπόνια! Όλα αυτά μαζί χάρη στηνΑφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον ευαίσθητο και επουλωτικό δωδέκατο οίκο σας, και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτός ο κοσμικός αστρολογικός συνδυασμός, σας καλεί να εξαπλώσετε και να επεκτείνετε την άνευ όρων αγάπη. Ακόμη και οι μικρότερες κινήσεις, και τα απλά πράγματα μπορούν να εμβαθύνουν τις στενές σχέσεις σας. Να είστε γενναιόδωροι με τις αγκαλιές και τα υποστηρικτικά λόγια. Χαρίστεεθελοντικά το χρόνο σας στα παιδιά ή τους ηλικιωμένους. Εάν αισθάνεστελύπη για τον εαυτό σας, ίσως για κάποιες λάθος επιλογές του παρελθόντος, κάντε κάτι για να νιώσετε και πάλι ζωντανοί. Φροντίστε τον εαυτό σας, μόνο τότε θα μπορέσετε να δώσετε και στους άλλους. Το σύμπαν σας υπενθυμίζει ότι ένα υγιές μυαλό και σώμα συνεπάγεται μεγαλύτερη ζωντάνια και ευεξία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/10- 25/10) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Πάρτι, συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις σας φέρνει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης και της κοινωνικής δράσης, και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Κανείς δενμπορεί να λειτουργήσει καλύτερα από εσάς, με τη χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεσή σας προσελκύετε πραγματικά κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίεςκαι ευκαιρίες. Μην αφήνετε καμία συζήτηση στην τύχη, να είστε σαφείς ως προς τις επεκτατικές προθέσεις σας, και αφήστε τους άλλους να σαςβοηθήσουν. Επειδή ο ενδέκατος οίκος κυβερνά ό, τι αφορά την τεχνολογία,είναι η τέλεια στιγμή για να αναβαθμίσετε τις ηλεκτρονικές συσκευές σας.Αν μια ψηφιακή συσκευή μπορεί να σας δώσει πολύτιμο χρόνο και ενισχύει την αποδοτικότητά σας, επενδύστε σε αυτήν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/10- 25/10) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Οι σημαντικοί άνδρες στη ζωή σας είναι η κορυφαία προτεραιότητά σας, χάρη στην Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στο δέκατο οίκο σας, και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Κάνετε τώρα βαθύτερες και πιο ουσιαστικές συζητήσεις και δημιουργείται περισσότερη οικειότητα μεταξύ σας. Καθώς ο Δίας είναι ο κυβερνήτης σας και ο εξερευνητής του ζωδιακού, σχεδιάστε ένα ταξίδι μαζί ή ακόμα βγείτε έξω σε μια κοντινή πόλη. Αυτός ο κοσμικός αστρολογικός συνδυασμός ενεργοποιεί επίσης τη φιλόδοξη φύση σας. Μιακαλά μελετημένη στρατηγική κίνηση θα μπορούσε να σας οδηγήσει στη σκάλα της επιτυχίας. Αν υπήρχε συσσωρευμένη απογοήτευση με κάποιους συναδέλφους σας στη δουλειά σας ή ακόμα και με τον προϊστάμενό σας, καθαρίζετε τον αέρα και ενισχύονται οι σχέσεις σας στην εργασία σας. Μήπως νιώθετε να πνίγεστε από τα αυξημένα και απαιτητικά καθήκοντα στη δουλειά σας; Γιατί δεν ζητάτε βοήθεια; Θυμηθείτε:ζητώντας βοήθεια δεν σημαίνει ότι δεν είστε επαγγελματίες. Δεν θέλετε να ζήσετε ευχάριστα τη ρουτίνα σας; Η επιλογή είναι δική σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/10- 25/10) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του γραφείου σας, λέτε «όχι» στις αγγαρείες, χάρη στην Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας, και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Μιααλλαγή τοπίου τρέφει την ψυχή σας, έτσι πάρτε το αυτοκίνητο και εξερευνήστε νέα τοπία, πέρα από την πόλη σας. Αν χρειαστεί να μείνετε στο σπίτι σας, σβήστε τη δίψα σας για το ανεξερεύνητο μέσα από μια νέα γνώση, παρακολουθώντας ένα σεμινάριο ή συμμετέχοντας σε μια πνευματική δραστηριότητα. Και κάτι ακόμα καλύτερο: Ενώ μαθαίνετε ή βρίσκεστε μακριά από το τόπο σας, αναμείνατε μια νέα αγάπη να εμφανιστεί εκεί που δεν το περιμένετε. Αφεθείτε στα χάδια του έρωτα και μην κάνετε πίσω επειδή σας χωρίζουν κάποια χιλιόμετρα. Επισήμανση: Η ειλικρίνεια είναι ο μόνος τρόπος για να πάρετε αυτό που θέλετε, έτσι δεν χρειάζεται να πείτε κανένα ψέμα. Όμως δεν χρειάζεται και να υψώσετε το ανάστημά σας, όντας απότομοι και δογματικοί, αν θέλετε να κερδίσετε το σεβασμό των άλλων.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/10 -25/10) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Μείνετε στους ήχους της σιωπής και αφεθείτε στα χάδια του πάθους και του έρωτα. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον σεξουαλικό όγδοο οίκοσας, και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, σας κάνει να λιποθυμάτε από πάθος και ζεστά, φλογερά συναισθήματα. Αν είστε ήδη σε σχέση, ήρθε η ώρα να αποβάλετε τον κρυμμένο θυμό σας. Οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες, ακόμη και στις καλύτερες των σχέσεων αλλά συζητώντας με ειλικρίνεια, θα απελευθερωθείτε. Επειδή ο όγδοος οίκος κυβερνά τις αποταμιεύσεις, ίσως ξοδέψετε ένα μέρος των αποθεμάτων σας για χάρη της διασκέδασης ή μιας ακριβής αγοράς. Πριν αποστραγγίξετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας, βεβαιωθείτε ότι δεν σπαταλάτε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας σε κάτι που θα βαρεθείτε σε ένα μήνα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/10 – 25/10) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Περάστε καυτές ερωτικές νύχτες με την αγάπη σας. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, σας κάνει πιο τολμηρούς και σας δίνει μια λαχτάρα γιαπεριπέτεια. Είτε πρόκειται για τον αγαπημένο σας είτε για τον καλύτερο φίλο σας, κάνοντας κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό, θα αποκομίσετεεμπειρίες που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και εκδηλώστε το παιχνιδιάρικο ύφος της προσωπικότητάς σας. Μπορεί να εκπλήξετε μερικούς ανθρώπους με αυτή την πλευρά σας, αλλά η ατμόσφαιρα και οι σχέσεις σας θα γίνουν ακόμα πιο ευχάριστες. Να είστε πιο άμεσοι και ειλικρινείς με τον αγαπημένο σας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer