Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
12/10/2015 | 11:10

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/10-18/10) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η ζωή είναι φτιαγμένη για δύο. Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, τηςδέσμευσης και των σχέσεων, για τις επόμενες δυο εβδομάδες, σας θέλει ζευγάρι, ενθαρρύνοντάς σας να δείτε τη δύναμη που υπάρχει, όταν είστε με άλλους και όχι μόνοι σας. Σας ανοίγει το δρόμο για νέες διασυνδέσεις ήμια περίοδο ανάπτυξης μέσα από μια νέα συνεργασία. Είτε πρόκειται γιαεπαγγελματική είτε για προσωπική σχέση, μια νέα σχέση είναι στα σκαριάκαι θα μπορούσε να προχωρήσει παραπέρα, από τώρα και μέσα στους προσεχείς έξι μήνες. Μόνο μη βιάζεστε, κινηθείτε αργά και σταθερά. Για καλύτερα αποτελέσματα, διατηρήστε τη σχέση φιλική και διασκεδάστε μαζί, έχετε μπροστά σας έξι μήνες για να γνωριστείτε καλύτερα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/10- 18/10) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Πόσο αγαπάτε τον εαυτό σας; Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, του υγιεινού τρόπου ζωής, σας εμπνέει να δημιουργήσετε μια πιο χαλαρή και υγιή ρουτίνα, δίνοντάς σας μια επιπλέον ώθηση να αλλάξετε την καθημερινότητά σας στο όνομα της ισορροπίας και της αρμονίας. Στο μέτωπο της εργασίας, είστε έτοιμοι να διεκπεραιώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας αλλά θα είστε πολύ απασχολημένοι, πράγμα το οποίο μπορεί και να σας αγχώσει. Κάντε ένα διάλειμμα και προγραμματίστεκάποιες δραστηριότητες που σας ηρεμούν και σας ξεκουράζουν. Βάλτε επίσης σύστημα και οργάνωση στην εργασία σας, στο όνομα της μεγιστοποίησης της αποτελεσματικότητας. Είστε σε αναζήτηση της μοναδικής αγάπης; Ενώ το πάθος ανεβάζει την αδρεναλίνη σας, προσέξτε μήπως βλέπετε την αγάπη με ροζ γυαλιά και μετά πνιγείτε στα δάκρυά σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/10-18/10) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Αγάπη και δημιουργικότητα σας φέρνει η νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκοσας, του έρωτα και της φήμης, τοποθετώντας σας στο επίκεντρο. Πώς μπορείτε να επιδείξετε τα καλύτερα ταλέντα σας; Είτε πρόκειται να κάνετεδημόσιες ομιλίες, είτε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας είτε ναανακοινώσετε δημόσια τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας, κρατάτε αιχμάλωτο ένα ολόκληρο ακροατήριο. Στο μέτωπο της αγάπης, ανοίγουν οι ουρανοί,δρομολογώντας μια εξαμηνιαία χρονική περίοδο όπου μπορείτε να βρείτε το μεγάλο πάθος. Είστε σε σχέση; Θα μπορούσατε να έχετε συνομιλίες γιαεγκυμοσύνη, να βάλετε δαχτυλίδι ή ακόμα και να συγκατοικήσετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/10 – 18/10) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Είναι καλύτερα να είστε στα πάτρια εδάφη μαζί με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ωθεί στη θαλπωρή του σπιτιού σας, ίσως και να καλωσορίσετε στο σπίτι σας λίγους εκλεκτούς επισκέπτες. Το φεγγάρι σας προτρέπει να βάλετε τάξη στο σπίτι σας και να το ανακαινίσετε με τρόπο που να προάγει την ηρεμία σας. Ψάχνετε γιακάποιο νέο σπίτι; Μέσα στους προσεχείς έξι μήνες το φεγγάρι θα σας δείξειτο δρόμο για το σπίτι των ονείρων σας. Επισήμανση: Ρίξτε μια ματιά στον καθρέφτη σας και αποκαλύψτε τα πλεονεκτήματά σας και τις αδυναμίεςσας, χωρίς όμως να επικρίνετε τη συμπεριφορά των άλλων ανθρώπων. Ανδεν είστε ικανοποιημένοι με το πώς σας συμπεριφέρονται οι άλλοι, εστιάστε στη δική σας συμπεριφορά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/10 – 18/10) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Έρχονται κρύες μέρες αλλά για σας φεύγει ο χειμώνας από την καρδιά σας, είστε μια κοινωνική πεταλούδα έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της, χάρη στη νέα Σελήνη στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Συσπειρώνετε τους φίλους σας για να πάτε μαζί ένα ταξίδι, να διασκεδάσετε στην ύπαιθρο πηγαίνοντας μια εκδρομή ή ακόμα και κάτω από τους ήχους μιας ξέφρενης διασκεδαστικής βραδιάς μέχρι το πρωί.Γνωρίζετε άτομα με παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας, ανοίγεται ο δρόμος για νέες γνωριμίες που σας οδηγούν σε μια νέα αγάπη ή συνεργασία. Έχετε δημοτικότητα στα κοινωνικά δίκτυα, οι απόψεις σας και οι ιδέες σας δεν περνούν απαρατήρητες. Μπορεί να συνεργαστείτε με μια νεοσύστατη εταιρεία ή να προβάλετε τις ιδέες σας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Θέλετε πολλά χρήματα και πολυτέλειες, αλλά πόσο εύκολο είναι στην εποχή που ζούμε να μιλάτε γι’ αυτά;

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/10-18/10) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Πόση ασφάλεια νιώθετε βλέποντας την οικονομική σας κατάσταση; Η νέαΣελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, δρομολογεί έναν εξάμηνο κύκλο για τη βελτίωση του εισοδήματός σας. Είστε πιο προσγειωμένοι και βλέπετε τα πράγματα με τη λογική, ίσως και να είναι μια κάπως βαρετή εβδομάδα, αλλά τώρα θέλετε να βρεθείτε στην άνεση του σπιτιού σας για να κάνετε έναν νέο οικονομικό σχεδιασμό και να βάλετε σε τάξη τα καθήκοντα της εργασίας σας. Αν είστε σε αναζήτηση μιας εργασίας,εντείνετε τις προσπάθειές σας, στείλτε το βιογραφικό σας, ζητήστεσυστάσεις και προσκομίστε μια συνοδευτική επιστολή. Μία από τις πρακτικές ιδέες σας θα έχει τη δυνατότητα να είναι κερδοφόρα, οπότε δραστηριοποιηθείτε. Έτοιμοι για αλλαγή στην ερωτική σας ζωή!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/10- 18/10) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Ανοίγουν οι ουρανοί μόνο για σας. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, ξεκινά έναν εξάμηνο κύκλο προσωπικής ανάπτυξης και βλέπετε .πυροτεχνήματα στον ξάστερο ουρανό. Είστε στην κορυφή, μπορείτε να κινήσετε βουνά. Χρησιμοποιήστε αυτή τη δημιουργική ενέργεια του φεγγαριού για να ξεκινήσετε ένα project, ένα φιλόδοξο εγχείρημα και να προβάλετε τον εαυτό σας στο κοινό. Όλοι θα θέλουν ένα κομμάτι από το χρόνο σας, έτσι σιγουρευτείτε ότι έχετε χρόνο και για τον εαυτό σας μέσα στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας. Σκεφτείτε ποιους προσωπικούς στόχους θα θέλατε να πραγματοποιήσετε τους προσεχείς έξι μήνες και κινηθείτε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/10- 18/10) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Δώστε ένα τελευταίο φιλί, χορέψτε τον τελευταίο χορό. Με τη νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, νιώθετε έτοιμοι να αφήσετε μια σχέσηή κατάσταση που ήδη σας κρατά πίσω. Κλειδώνετε την πόρτα και πετάτε το κλειδί, αλλά να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματα που έρχονται με αυτή την πράξη. Η θλίψη είναι μέρος της διαδικασίας της επούλωσης των πληγών της ψυχής σας, απλώς δεν χρειάζεται νααπομονωθείτε από τους άλλους, έχετε ανάγκη τη συμπαράστασή τους.Απευθυνθείτε σε αξιόπιστους φίλους για υποστήριξη. Ίσως και να θέλετε να ξεφύγετε για λίγο από τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής: χαθείτε σεμια γλυκιά αγκαλιά ή αφήστε τη μούσα σας να σας οδηγήσει σε άγνωστα μέρη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/10- 18/10) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Ζήστε τη ζωή σας με χαρά και ενθουσιασμό, χάρη στη νέα Σελήνη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Τι περισσότερο και καλύτερο. Οι ουρανοί δρομολογούν έναν εξάμηνο κύκλο ανάπτυξης για τις φιλίες σας και τις ομαδικές προσπάθειες. Νέες συναρπαστικές προσπάθειες συνεργασίας οδηγούν στη νίκη και την επιτυχία! Θα μπορούσατε επίσης να αποφασίσετε να πείτε αντίο σε μια φιλία ή ομάδα ή, αντίθετα, ναδεσμευτείτε με μια ομάδα που μιλάει στα ιδανικά σας και έχει τη δική σας φιλοσοφία ζωής. Το φεγγάρι σας βοηθά να βρείτε ανθρώπους που εναρμονίζονται πλήρως με τον παλμό της ζωής σας. Χρειάζεστε κάποια παρότρυνση για να υλοποιήσετε τις μεγάλες ιδέες σας; Νέες γνωριμίεςμπορούν να σας προσφέρουν πλούσιες ανταμοιβές τώρα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/10- 18/10) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Ανεβαίνετε πολύ ψηλά και βλέπετε τον κόσμο από μακριά! Η νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας δίνει πολλές ευκαιρίες για να επισπεύσετε την υλοποίηση των στόχων της σταδιοδρομίας σας. Σηματοδοτεί επίσης την έναρξη ενός κύκλου έξι μηνών για την επιτυχία. Μη θεωρήσετε όμως ότι τα ξέρετε όλα, είναι συνετό να έχετε αρκετούς συμμάχους, έτσι δικτυωθείτε κοινωνικά. Να είστε όμως επιλεκτικοί με αυτούς με τους οποίους θα κοινωνικοποιηθείτε, συναναστραφείτε με εκείνους που μπορούν να επιταχύνουν την ανάβασή σας. Βρεθείτε σε μια κοινωνική ελίτ, είναι σίγουρο ότι θα είστε ιδιαίτερα τολμηροί και θα σπάσετε γρήγορα τον πάγο. Μήπως μια σχέση σας από μακριά έχει τελματώσει ή έχει δημιουργηθεί σύγκρουση μεταξύ σας;

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/10 -18/10) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Η ζωή σας δίνει, δεν έχετε παρά να πάρετε τα δώρα σας. Η νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας πάει ένα ταξίδι, επεκτείνει την εκπαίδευσή σας και ενισχύει τις επιχειρηματικές σας προσπάθειες. Μια πρωτότυπη ιδέα σας θα μπορούσε να είναι η αρχή για την υλοποίηση ενός μεγαλεπήβολου ονείρου σας, έτσι μην την παραβλέψετε. Τόσο στηναγάπη, όσο και στα χρήματα, διασυνδέσεις με άτομα που ζουν μακριά σας, θα είναι επωφελείς για σας. Μην αποκλείσετε κάποιον επειδή σας χωρίζουν κάποια χιλιόμετρα, το skype μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα. Ανέχετε κάποια επιπλέον χρήματα, ένα μακρινό ταξίδι, ακόμα και στο εξωτερικό, σας χαρίζει τον ενθουσιασμό που ποθείτε και σας απομακρύνει από την ανία και την πλήξη. Αν δεν μπορέσετε να ταξιδέψετε τώρα, ξεκινήστε να μελετάτε ταξιδιωτικά blogs, θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας εντός των προσεχών έξι μηνών και όχι μόνο, θα είναι πολύ πιο ευχάριστο από όσο νομίζατε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/10 – 18/10) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Η παρόρμηση να γίνετε «ένα» με τον αγαπημένο σας είναι έντονη, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τον οικείο και έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκοσας. Νιώθετε μια γλυκιά εσωτερική ένταση, αφήνετε την εσωτερική σειρήνασας να τραγουδήσει τη μελωδία της αγάπης και του πάθους. Θαμπορούσατε ακόμη και να καταλήξετε με δαχτυλίδι ή μια κερδοφόρα επιχειρηματική συνεργασία. Μπορεί, επίσης, να εμπνευστείτε να πουλήσετε ή να αγοράσετε ακίνητη περιουσία ή να συζητήσετε να ενώσετε τα χρήματά σας με έναν στενό φίλο, κάνοντας κάποιες επενδύσεις. Ανήσασταν σε μια αδιέξοδη σχέση, μπορεί να δώσετε οριστικό τέλος ή στην καλύτερη περίπτωση, απομακρύνετε το φόβο της δέσμευσης. Αν όμως ησχέση σας προσωρινά έχει πέσει πάνω στα βράχια, δεν χάθηκαν όλα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer