Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα Ζώδια της Εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
24/02/2014 | 08:41

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2 – 2/3) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ο κυβερνήτης σου Άρης θα γυρίσει ανάδρομος από την 1η Μαρτίου αυτό σημαίνει αγαπητέ Κριέ, ότι καλείσαι να διαχειριστείς την ενέργεια σου ! Σκοπός σου είναι να βελτιώσεις κάθε κομμάτι της ζωής σου σαν είναι το πιο κεντρικό, το πιο απαραίτητο. Και αυτή η στάση είναι που θα μπορούσε να επιφέρει αλλαγές και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έφτασε και η ώρα να ανοίξεις το κουτί που φυλάς κομμάτια από σχέσεις σου που σε εμποδίζουν να κοιτάξεις παρακάτω. Ξεκίνα λοιπόν!!Είναι ώρα να αρχίσεις να ακούς και όχι να ακούγεσαι…

Υ.Γ. : Με την Νέα Σελήνη στους Ιχθείς την πρώτη ημέρα του Μαρτίου, ΠΡΟΣΟΧΗ στην Υγεία σου!!Τα συμπτώματα μπορεί να συνδέονται με αλλεργικές αντιδράσεις, είτε με μια μίνι υπερκόπωση !

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2 -2/3) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 27 Φεβρουαρίου αυτό σημαίνει αγαπητέ Ταύρε, ότι ξεμπλοκάρει ζητήματα στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα! Θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις κάτι που σου έχει ανατεθεί και πάλευες τόσο καιρό να φέρεις στα μέτρα σου.Και την ώρα που συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, που μπορεί να είναι αγχολυτικά, ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στο Ζυγό την 1η Μαρτίου και καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου με άτομα στον εργασιακό σου χώρο. Θα υπάρξουν προστριβές και μάχες που καλύπτονται πίσω από ψεύτικα χαμόγελα.

Υ.Γ. Θα αρχίσεις να αμφιβάλεις για όλους και όλα, ακόμα και για όσους/ες ή όσα θεωρούσες κομμάτια της ψυχής σου. Το μπέρδεμα μόλις ξεκίνησε…

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2 – 2/3) διδυμοσ (21/5-20/6)

Με τον Ερμή να γυρίζει σε ορθή πορεία στις 28 του μήνα αγαπητέ Δίδυμε, αν η επιχειρηματολογία σου έχει κενά, τότε θα αποτελέσει μία εξαιρετική αφορμή για συγκρούσεις με άτομα που θεωρούσες πως είναι σύμμαχοι σου ψυχή τε και σώματι. Και τότε, θα αρχίσεις να μετράς απώλειες στο περιβάλλον σου που θεωρούσες πως σε αγαπά χωρίς διακρίσεις…!

Υ.Γ. : ΠΡΟΣΟΧΗ στα οικονομικά σου!!!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2 – 2/3) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος την 1η Μαρτίου στο Ζυγό αγαπητέ Καρκίνε,και σου φωνάζει πως, όσο και να πιστεύεις πως βγαίνοντας από το δωμάτιο θάβεις οριστικά και σκελετούς που σε ακολουθούσαν, στην πραγματικότητα τους κουβαλάς μαζί σου, λες και έγιναν το αγαπημένο σου ρούχο….Επιλέγοντας να στήσεις αλλιώς το σκηνικό της ζωής σου, ξέχασες να αλλάξεις και τη δική σου εικόνα απέναντι στις νέες παραμέτρους. Γιατί φεύγοντας για ένα εξωτικό νησί με μπότες, μπαίνοντας σε μία νέα σχέση με το τηλέφωνο του/ης πρώην ακόμα στο κινητό σου, αλλάζοντας απλώς εταιρία αλλά όχι αντικείμενο εργασίας, ξεγελάς τον εαυτό σου μόνο και κανέναν άλλο…

Υ.Γ. Αποφάσισε επιτελούς τι πραγματικά θές!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2 – 2/3) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Μπορεί ο Ερμής να γυρίζει σε ορθή πορεία απέναντι σου στις 28 Φεβρουαρίου αγαπητέ Λέοντα, και να μαλακώνουν φωνές από το/η σύντροφο, απαιτήσεις από αφεντικά, η σκληρή εικόνα που αντικρίζεις κάθε πρωί στον καθρέφτη σου, αλλά γυρίζει ο Άρης ανάδρομος από την 1η Μαρτίου φωνάζοντας σου πως πρέπει να μάθεις τρόπους συμπεριφοράς στο νέο σου περιβάλλον.
Σαν καλός/η μαθητής/ρια λοιπόν, πάρε θέση και ξεκινά να ξεσκονίζεις τετράδια και βιβλία που θα φέρουν στο προσκήνιο γνώσεις από παλιά που πρέπει να ανανεώσεις και να κουμπώσεις στη νέα σου πραγματικότητα.

Υ.Γ. : Άνοιξε το μυαλό σου,και απόλαυσε το ταξίδι σε κόσμους που ζούνε διαφορετικοί από εσένα άνθρωποι…

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2 -2/3) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να γυρίζει και πάλι σε ορθή πορεία στις 28 Φεβρουαρίου αγαπητέ Παρθένε,η καθημερινότητα θα σταματήσει να έχει ανατροπές και εκπλήξεις που δε σου επέτρεψαν να κοιμάσαι ήσυχος/η τα βράδια. Την επόμενη όμως ημέρα, η Νέα Σελήνη απέναντι σου και το γεγονός πως ο Άρης γυρίζει ανάδρομος σε κάνουν επιρρεπή στο να αποδεχτείς ανθρώπους και προτάσεις που κρύβουν παγίδες !

Υ.Γ. :  Aπό εδώ και πέρα ξεκινά η εποχή που θα ξεκαθαρίσεις τι χαρίζεις (χρηματικά, συναισθηματικά, υλικά) σε άτομα με τα οποία θέλεις να έχεις ισότιμη σχέση, χωρίς να νιώθεις πως σε κλέβουν…

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2- 2/3) ζυγοσ (23/9-22/10)

Με τον Ερμή να γυρίζει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο στις 28 Φεβρουαρίου και τον Άρη να γυρίζει ανάδρομος την αμέσως επόμενη ημέρα στο ζώδιο σου αγαπητέ Ζυγέ, προετοιμάσου να νιώσεις το μυαλό σου έτοιμο να εκραγεί αυτή την εβδομάδα! Από την μία πλευρά, αν είσαι σε σχέση, ο/η σύντροφος φαίνεται να επανέρχεται «στα λογικά του», να ηρεμεί και να βρίσκει τους ρυθμούς του/της που σε έκαναν εξ αρχής να τον/την ερωτευθείς. Από την άλλη όμως πλευρά όμως, εσύ ξεκινάς μία μάχη με τον εαυτό σου για να ξεκαθαρίσεις τα αισθήματα σου! η Νέα Σελήνη την πρώτη ημέρα του Μαρτίου θέλει να σου φωνάξει πως μόνο αν προσέξεις τις κινήσεις σου σώματος σου θα καταλάβεις αν αισθάνεσαι οικεία στο περιβάλλον που βρίσκεσαι.

Υ.Γ. : Μόνο αν βουτήξεις το μυαλό σου μέσα στην καρδιά σου θα κατορθώσεις να το κάνεις να σταματήσει να σε πανικοβάλει…!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2- 2/3) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Με τον Ερμή να γυρίζει και πάλι σε ορθή πορεία στις 28 Φεβρουαρίου στον Υδροχόο αγαπητέ Σκορπιέ, θα πρέπει να είσαι σε θέση να διαχειριστείς τις νέες ισορροπίες που διαμορφώνονται στις σχέσεις σου με άτομα της οικογένειας και της δουλειάς. Την ίδια ώρα όμως, ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στο Ζυγό (την 1η Μαρτίου) και αυτό σε κάνει να αγχώνεσαι με απώλειες, με επιλογές που δεν είναι πλέον στο χέρι σου, με κινήσεις ανθρώπων που δεν μπορείς να ελέγξεις..

Υ.Γ. : Eσύ αποφασίζεις… ‘Οπως πάντα..!!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2- 2/3) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Τα καλά νέα της εβδομάδας είναι πως ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 28 Φεβρουαρίου αγαπητέ Τοξότη, και θα μπορέσεις επιτέλους να αισθανθείς πως: (1) καταλαβαίνεις αυτά που σου λένε, (2) αντιλαμβάνονται όσα λες και νιώθεις βέβαιος/η ότι τα εννοείς και (3) η επικοινωνία σου αποκτά ροή, συνέχεια και ουσία!Από την άλλη όμως πλευρά, ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στο Ζυγό την 1η Μαρτίου, την ίδια ημέρα που η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς σε κάνει να θέλεις να σταματήσεις να τρέχεις, να αποζητάς το σπίτι και τη θαλπωρή του κρεβατιού σου όλο και πιο έντονα, να θέλεις να σταματήσεις να σπαταλιέσαι δεξιά και αριστερά και να αφοσιωθείς ουσιαστικά σε μία κατεύθυνση.

Υ.Γ. : Πριν όμως κλείσε πρώτα τους ανοικτούς λογαριασμούς που έχεις!!!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2- 2/3) αιγοκερωσ (22/12-19/1)

Ο ανάδρομος Ερμής ολοκληρώνει την πορεία του στις 28 Φεβρουαρίου αγαπητέ Αιγόκερε, και μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις εκκρεμότητες, επαγγελματικές ή συναισθηματικές. Την επόμενη όμως ημέρα, την 1η Μαρτίου, ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στο Ζυγό και αυτό σημαίνει πως ξεκινά μία εποχή δυόμισι περίπου μηνών κατά την οποία καλείσαι να αλλάξεις την εικόνα σου προς τα έξω!!

Υ.Γ. : Εφιάλτης σου ακούγεται να πρέπει να τα βάλεις με την καρδιά και την ψυχή σου…

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2 -2/3) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Στις 28 Φεβρουαρίου ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου θα είναι και πάλι σε ορθή πορεία και αυτό σημαίνει αγαπητέ Υδροχοόε πως είναι ώρα να ρίξεις γέφυρες για να επιδιορθώσεις σχέσεις που πήραν διαφορετικό δρόμο από αυτό που υπολόγιζες!Με τον Άρη να γυρίζει ανάδρομος την επόμενη ημέρα, την 1η Μαρτίου, θα καταλάβεις πως δεν μπορείς να προχωράς και να παλεύεις μόνος/η, πως δεν αντέχεις να σηκώνεις βάρη που θα μπορούσες να μοιραστείς, πως η διαδρομή χωρίς συντροφιά είναι δύσκολη και κάποιες φορές και μαρτυρική.

Υ.Γ. : Μήπως αντιλαμβάνεσαι πως το άτομο που έχεις δίπλα σου τόσο καιρό είναι αυτό που στην ουσία αναζητούσες;

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2 – 2/3) ιχθεισ (19/2-20/3)

Η συγκεκριμένη εβδομάδα περιλαμβάνει αγαπητέ Ιχθύ μία δυνατή Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου την 1η Μαρτίου που πιθανότατα να θέτει σε νέες βάσεις την προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή. Στον προσωπικό τομέα, με τον Άρη να γυρίζει ανάδρομος την 1η Μαρτίου, οι ισορροπίες στη σχέση σου θα χαθούν ή θα πρέπει να επαναπροσδιοριστούν, αφού επανακάμπτει ένα άτομο από τα παλιά ή ο/η υπάρχων/ουσα σύντροφος θέλει χρόνο για να σκεφτεί. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να συνδυάσεις τη χρηματική σου αμοιβή με το βαθμό της δημιουργικότητας που σου επιτρέπεται να έχεις στη δουλειά σου!!

Y.Γ. : Πρόσεχε μην μετατραπείς για ακόμα μια φόρα σε θύμα!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer