Διαβάστε αναλυτικά όλες τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
16/01/2014 | 08:24

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/1 – 19/1) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις αρκετές εναλλαγές αλλά και πολλές ευκαιρίες αγαπητέ Κριέ. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 16 (την Πέμπτη) στον Καρκίνο θα σου φτιάξει πολύ την διάθεση. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς όλα τα καλά που θα έρθουν με τον καλύτερο τρόπο. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ ανεβασμένη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/1 -19/1) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή και θα έχεις αρκετές δραστηριότητες αγαπητέ Ταύρε. Θα πρέπει να προσέξεις αρκετά τα οικογενειακά σου γιατί μπορεί να πεις λόγια που δεν τα έχεις σκεφτεί που θα φέρουν πολλά προβλήματα. Τις μέρες της εβδομάδας θα τις περάσεις έτσι ακριβώς όπως τις έχεις προγραμματίσει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/1 – 19/1) διδυμοσ (21/5-20/6)

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά έντονη και θα έχεις πάρα πολλές δραστηριότητες αγαπητέ Δίδυμε. Θα έχεις πάρα πολύ άγχος και θα έχεις τάσεις τελειομανίας. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι έχεις κάνει πάρα πολλά μέχρι τώρα και πρέπει λίγο να χαλαρώσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/1 – 19/1) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Τα προβλήματα που έχεις σε έχουν κουράσει και σε αγχώνουν πάρα πολύ αγαπητέ Καρκίνε. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 16 (την Πέμπτη) στο ζώδιο σου, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της και θα δεις ότι πάρα πολλές καταστάσεις αλλάζουν προς το καλύτερο. Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχικά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/1 – 19/1) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά έντονη σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις αγαπητέ Λέοντα. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Σε βεβαιώνω ότι θα βρεις την χρυσή τομή. Απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν σημασία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/1 -19/1) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Αυτή την εβδομάδα ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος αγαπητέ Παρθένε. Οι καλές εξελίξεις και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα σε κάνει να δεις πολλές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα και θα διώξεις μακριά ότι σε αγχώνει και σε καταπιέζει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/1- 19/1) ζυγοσ (23/9-22/10)

Και να που γίνεται και στις 16 του μήνα (δηλαδή την Πέμπτη), η Πανσέληνος στον Καρκίνο που σου φτιάχνει την διάθεση! Δεν θα λείψουν όμως οι υποχρεώσεις, το άγχος και το πολύ τρέξιμο για να μπορέσεις να τα προλάβεις όλα με τον τρόπο που θέλεις εσύ αγαπητέ Ζυγέ. Φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα και να χαλαρώσεις λίγο ώστε να μπορέσεις να περάσεις καλά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/1- 19/1) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να σκέφτεσαι πολύ καλά κάθε κίνηση που θα κάνεις αγαπητέ Σκορπιέ. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που καθυστερούσαν μέχρι σήμερα. Θα περάσεις πολύ καλά αν σταματήσεις να έχεις την αγωνία για να τα κάνεις όλα τέλεια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/1- 19/1) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον και στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον αισθηματικό αγαπητέ Τοξότη. Πολλές καταστάσεις που μπορεί να καθυστερούσαν τώρα θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Η εξυπνάδα που έχεις θα στρώσει πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν και σε άγχωναν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/1- 19/1) αιγοκερωσ (22/12-19/1)

Με το καλημέρα της εβδομάδας όλα θα πάνε πολύ καλά αγαπητέ Αιγόκερε. Με την Πανσέληνο στις 16 του μήνα (δηλαδή την Πέμπτη) στον Καρκίνο θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες , θα θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές και θα περάσεις πολύ καλά. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις πολύ δυναμισμό για να προλάβεις τις πολλές υποχρεώσεις που θα έχεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/1 -19/1) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Οι υποχρεώσεις και το πολύ τρέξιμο συνεχίζονται αγαπητέ Υδροχόε. Αλλά η διαφορά είναι ότι αυτή την περίοδο με ότι καταπιαστείς θα έχεις απόλυτη επιτυχία. Η καθημερινότητα σου θα γίνει καλύτερη και θα μπορέσεις να μιλήσεις και με φιλικά σου πρόσωπα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/1 – 19/1) ιχθεισ (19/2-20/3)

Η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για εσένα αγαπητέ Ιχθύ. Θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικές να αλλάζουν προς το καλύτερο και θα αισθανθείς καλύτερα ψυχικά. Θα περάσεις μέσα στην ηρεμία και την χαλαρότητα ότι τα πράγματα τα έχεις φέρει στον δρόμο που θέλεις.

zwdia

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer