Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
19/03/2015 | 10:51

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/3-22/3) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η παρορμητική και ενθουσιώδης φύση σας γίνεται πιο σεμνή και μετρημένη, χάρη στην Αφροδίτη στο παραδοσιακό δεύτερο σπίτι σας, καθιστώντας σας λίγο .ντεμοντέ, καθώς τώρα είστε πιο αισθησιακοί και αναζητάτε την τελετουργική ερωτοτροπία. Τώρα σας αρέσει να παρατείνετε το φλερτ, δεν είστε το άγριο παιδί που θέλει να είναι στο προσκήνιο, ούτε και βιάζεστε να κάνετε μια νέα σχέση. Ξέρετε πώς τα καλύτερα πράγματα έρχονται σε αυτούς που ξέρουν να περιμένουν. Η Ηλιακή έκλειψη στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας θολώνει το τοπίο, βρίσκεστε μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας αλλά αναδεικνύει τα δημιουργικά δώρα που σας έχει χαρίσει το σύμπαν. Μην αφήσετε αυτά ταπετράδια των νέων ιδεών που σας έρχονται ξαφνικά να σας ξεφύγουν. Καταγράψτε τις εμπνεύσεις και τις διαισθητικές αναλαμπές που έρχονται από το υποσυνείδητό σας, είναι σίγουρο ότι θα σας χρειαστούν ανά πάσα στιγμή. Ο δωδέκατος οίκος κυβερνά επίσης το τέλος, έτσι αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί την αρχή μιας σημαντικής μετάβασης στη ζωή σας που θα εκδηλωθεί τους προσεχείς έξι μήνες. Το σύμπαν σας παίρνει πίσω ό, τι πόνο και θλίψη σας έδωσε, ο ζωογόνος Ήλιος επουλώνει τις πληγές της ψυχής σας, φέρνοντας ανθρώπους που σας βοηθούν στη ζωή σας.Παραδοθείτε στις προσταγές του φεγγαριού, βγείτε από τις σκιές σας, πιστέψτε στη δύναμή σας. Αν συντονιστείτε με τις λεγόμενες συμπτώσεις, που σίγουρα θα υπάρξουν πολλές, εκπλήξεις και μεγάλες ευκαιρίες θα προκύψουν. Ακούστε τα μηνύματα που έρχονται στο δρόμο σας, σας δείχνουν την πορεία της ζωής σας.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/3- 22/3) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Είστε όλοι μια παρέα, διασκεδάζετε και φλερτάρετε, απολαμβάνετε τη χαρά του έρωτα και της ζωής. Η ρομαντική Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας, έτσι κάνετε καλή χρήση του αισθησιασμού και της λαγνείας που σας προσφέρει. Ίσως να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι στην αγάπη και να επικεντρώνεστε στα υλικά αγαθά, αλλά αν ο πλανήτης της αγάπης δεν σας φέρει την αδελφή ψυχή σας, τότε σίγουρα θα γεμίσει τις τσέπες σας. Είστε σε σχέση; Σταματήστε να λιώνετε στο κλάμα και στην ανασφάλεια και αφήστε το αντικείμενο του πόθου σας να ξέρει τι πραγματικά κρύβεταιστην καρδιά σας. Νέα μέρη, νέα πρόσωπα φέρνει στη ζωή σας η Ηλιακή έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας, και σας ωθεί στο κοινωνικό προσκήνιο. Εάν ήσασταν στο περιθώριο μέσα σε μια ομάδα, τώρα θα μπορούσατε να γίνετε αποδεκτοί ως επίσημο μέλος. Μήπως δεν έχετε βρει ακόμα την ομάδα ή τις φιλίες που ενστερνίζονται τα ιδανικά σας; Μην ανησυχείτε. Αυτό το Σεληνιακό φως σας χαρίζει γοητεία και μαγνητισμό, γεγονός που καθιστά εύκολο να σπάσει ο πάγος. Συμβουλή: Να είστε σαφείς στα μηνύματα που στέλνετε στους γύρω σας, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε χαοτικές καταστάσεις και να χάσετε τους καλούς φίλους σας. Αν νιώσετε απογοήτευση από κάποιο φίλο σας ή μέσα σε μια ομάδα, μην ανταποδίδετε, ασχοληθείτε με χαλαρωτικές δραστηριότητες. Η γιόγκα, ένα καλό βιβλίο ή ο διαλογισμός παίρνουν την ένταση μακριά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/3-22/3) διδυμοσ (21/5-20/6)

Σβήστε το πάθος με ένα .τελευταίο φιλί. Με την ερωτική Αφροδίτη στοδωδέκατο οίκο σας, του τέλους, ήρθε η ώρα να κλείσετε την πόρτα σεαυτή την παλιά σχέση. Απαλλαγείτε από αυτά τα αναμνηστικά που σας θυμίζουν εκείνη την αγάπη που πήγε στραβά και μην κρατάτε δώρα του/της πρώην σας. Είστε σε σχέση; Αν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα με την αγάπη σας, συζητήστε μεταξύ σας, τα πάντα πρέπει να είναι ξεκάθαρα. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι γεμάτες πάθος ή συγκρούσεις, εσείς επιλέγετε. Προχωράτε προς τα πάνω, με την ισχυρή Ηλιακή έκλειψη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, η οποία εγκαινιάζει έναν κύκλο έξι μηνών. Είτεέχετε στόχο να αναλάβετε ένα ηγετικό ρόλο στην εταιρεία σας, είτε να ξεκινήσετε δική σας επιχείρηση, είτε να γίνετε διευθυντής, ανεβαίνετε σιγά-σιγά τα σκαλοπάτια που θα σας οδηγήσουν στο θρόνο σας. Ξέρετε όμως πώς να βγείτε νικητές στο παιχνίδι; Θα μπορούσατε να λάβετε επιπλέον εκπαίδευση, να παρακολουθήσετε κάποια επαγγελματικά σεμινάρια, να λάβετε συμβουλές από πιο έμπειρα άτομα, τα οποία σας καθοδηγούν στην πορεία των στόχων σας. Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος θα έρθει. Αυτή η ισχυρή Ηλιακή έκλειψη θα μπορούσε επίσης να θολώσει τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ των επαγγελματικών φιλοδοξιών και της διασκέδασης, αλλά δεν μπορείτε να τα έχετε όλα. Ρίξτε όλο το δυναμικό σας σε μια επαγγελματική συνεργασία και τους στόχους σας, είναι προς το συμφέρον σας να αποστασιοποιηθείτε για λίγο από την ανάλαφρη πλευρά της ζωής.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/3 – 22/3) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Πάρα πολλά άτομα μαζί μπορούν να πετύχουν .μεγαλεία. Η κοινωνικήΑφροδίτη στο συνεργατικό ενδέκατο οίκο σας, προσελκύει κοντά σαςενθουσιώδη άτομα και γιορτάζετε τη νίκη σε μια κοινή προσπάθεια.Σίγουρα, όλο αυτό το ομαδικό πνεύμα είναι διασκεδαστικό, αλλά ίσωςτώρα να αισθάνεστε λίγο αποστασιοποιημένοι συναισθηματικά από τους άλλους και ίσως ακόμη και λίγο αόρατοι. Απολαύστε την παρέα των φίλωνσας, διασκεδάστε μαζί τους, δεν χρειάζεται πάντα να βάζετε τα συναισθήματα σε πρώτη προτεραιότητα. Είστε τώρα μια κοινωνική πεταλούδα, αφήνετε για λίγο στην άκρη τις εκκρεμείς υποχρεώσεις σας και τη θαλπωρή του σπιτιού σας, η εργασία σας μπορεί και να περιμένει. Είστε μόνοι; Κάποιος θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σας μέσω ενός φίλου σας.Είστε σε σχέση; Βγείτε με τους κοινούς φίλους σας και διασκεδάστε. Η Ηλιακή έκλειψη στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας, σας δίνει μια λαχτάρα να εξερευνήσετε νέα μέρη, νέους ανθρώπους. Είστε ενθουσιώδεις, εξωστρεφείς, κάνετε όνειρα για το μέλλον. Πάρτε το αυτοκίνητό σας και κάντε αυθόρμητα ένα οδικό ταξίδι. Μην υποτιμάτε τη δύναμη και την ανανέωση που έρχονται με μια αλλαγή σκηνικού. Όχι μόνο θα σας δώσει μια νέα προοπτική στη ζωή, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να απομακρύνετε την ένταση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν χρειαστεί να μείνετε στον τόπο σας, δείτε την πόλη σας μέσα από τα μάτια ενός τουρίστα. Πηγαίνετε σε γραφικές τοποθεσίες, απολαύστε τη θέα στο μπαρ ενός ξενοδοχείου πολυτελείας. Θα μπορούσατε να κάνετε μια εντελώς τυχαία γνωριμία με ένα χαριτωμένο ταξιδιώτη που έρχεται στα λημέρια σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/3 – 22/3) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Ο αριθμός των φίλων που θα έχετε σε υψηλές θέσεις θα είναι εντυπωσιακός, χάρη στην κοινωνική Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Είστε τώρα πιο προσγειωμένοι, κάνετε τώρα πιο σοβαρή παρουσίαση και ίσως έχετε μια κάπως συντηρητική εμφάνιση. Κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του και θα μπορούσατε να καταλήξετε με μια νέα επικερδή συνεργατική σχέση. Μην αρνηθείτε τις κοινωνικές προσκλήσειςκαι αναμιχθείτε με την ελίτ, νέα άτομα θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Ίσως και να ζήσετε ένα μαγικό ερωτικό ιντερλούδιο με κάποιον που ίσως και να έχετε υποτιμήσει. Η σειρήνα του πάθους μαγεύει με το λάγνο τραγούδι της, καθώς η Ηλιακή έκλειψη ηλεκτρίζει τοσαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, φέρνοντας στην επιφάνεια τον ερωτισμό σας, είστε μαγνήτης για το αντίθετο φύλο. Αυτό το σεληνιακό φως εγκαινιάζειένα νέο κύκλο έξι μηνών, όπου λαχταράτε την οικειότητα, την πνευματική και συναισθηματική σύνδεση. Είστε έτοιμοι να πάτε στα βαθιά, οι ευαισθησίες και ο ρομαντισμός σας αναφλέγονται. Ο δεσμός σας θα μπορούσε να γίνει πιο οικείος, ίσως κάνετε μια μυστική συμφωνία περί κατανομής των καθηκόντων και οικονομικών πόρων μεταξύ σας. Ναι, μπορεί να σας αρέσει το φλερτ και η διασκέδαση, αλλά η συγκίνηση του έρωτα εξασθενεί αρκετά γρήγορα αν δεν συνοδεύεται από έντονο συναισθηματικό δέσιμο. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας, αλλά μπορείτε να επιδείξετε περισσότερα από την ευαίσθητη πλευρά σας. Κάποιος πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση, και αυτός θα μπορούσε κάλλιστα να είστε εσείς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/3- 22/3) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Γιορτάζετε την ελευθερία στην αγάπη, χάρη στην ερωτική Αφροδίτη στονπεριπετειώδη και φιλελεύθερο ένατο οίκο σας. Υπάρχει πιθανότητα να αποστρέφεστε τώρα τη δέσμευση, έτσι ώστε το ελεύθερο πνεύμα σας να περιφέρεται όπου θέλει. Αν είστε σε μια σοβαρή σχέση, στην προσπάθειά σας να είστε ανεξάρτητοι, πιθανώς να απαιτήσετε περισσότερο προσωπικό χρόνο. Λοιπόν, αφήνετε στην άκρη για λίγες εβδομάδες τηνπαραδοσιακή στάση στην αγάπη και γεύεστε την περιπέτεια και τη ζωή.Μακροπρόθεσμες επαγγελματικές ευκαιρίες εμφανίζονται από το πουθενά, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν ακόμη και νέες γνωριμίες με άτομα που σας χωρίζει απόσταση. Η Ηλιακή έκλειψη φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, τον τομέα των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών, και για τους επόμενους έξι μήνες ξέρετε πολύ καλά ότι χρειάζονται δύο για να πάνε τα πράγματα δεξιά στη ζωή. Οι σοβαρές προθέσεις σας στην αγάπη και τις επαγγελματικές συνεργασίες σας ίσως σας οδηγήσουν ακόμη και σεπρόταση γάμου ή σταθεροποίηση μιας επιχειρηματικής συνεργασίας.Αναθερμαίνεται η φωτιά του πάθους με τον αγαπημένο σας καικοινωνικοποιείστε μαζί. Το σύμπαν στέλνει ένα φως στις καλύτερες ποιότητες του χαρακτήρα του αγαπημένου σας, είστε περισσότερο ρομαντικοί και ευαίσθητοι. Πάρτε ένα μπουκάλι κρασί και περάστε την ημέρα σας σε μια απομονωμένη και γραφική τοποθεσία, ανανεώνοντας τους όρκους αγάπης. Είστε μόνοι; Ίσως αποκαλύψετε ότι κάποιος φίλος σας δεν είναι πραγματικά φίλος. Μήπως μέχρι τώρα ήσασταν στην ομίχλη;

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer