Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
23/03/2015 | 11:36

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/3-29/3) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Αν θέλετε να έχετε την αγάπη στο πλάι σας, γίνετε πιο απλοί. Η ερωτική Αφροδίτη στο σταθερό και λογικό δεύτερο οίκο σας, σας κάνει να κόψετε ταχύτητα, τώρα δεν εξορμάτε στο να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας αλλά περιμένετε. Ένα  ειδύλλιο που εκτυλίσσετε αργά σας ταιριάζει μια χαρά. Απολαμβάνετε τελετουργικά το φλερτ και την ερωτοτροπία, βάζετε για λίγο στην άκρη τον ενθουσιασμό σας. Αφήνετε το χρόνο να κυλήσει για να δείτε αν πραγματικά το φλερτ σας νοιάζεται για εσάς. Αυτό ενισχύεται από το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, η φαντασία δεν θα απέχει από την πραγματικότητα και ούτε θα νιώσετε απογοήτευση. Αν είστε ήδη σε σχέση, γίνεστε πιο νοσταλγικοί με την αγάπη σας, όπως τις πρώτες ημέρες. Αναπολώντας τις ρομαντικές στιγμές, αναζωπυρώνει τη σπίθα του έρωτά σας. Ο δεύτερος οίκος κυβερνά επίσης τα οικονομικά, και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, σας συνιστά να προσέξετε τις αλόγιστες σπατάλες σας. Με τον επεκτατικό Δία, θέλετε να κάνετε φιγούρα, ενδιαφέρεστε για την πολυτέλεια και χωρίς να το σκεφτείτε και πολύ, βγάζετε το πλαστικό χρήμα για μια ακριβή αγορά. Αντί να ξοδεύετε αυθόρμητα, καταρτίστε ένα σχέδιο αποταμίευσης, θα σας χρειαστεί για μια πιο πρακτική και επωφελή αγορά. Δεν χρειάζεται να γίνετε τσιγκούνηδες αλλά ούτε και υπερβολικά γενναιόδωροι με τους γύρω σας. Δεν υπάρχει ανάγκη να πληρώσετε για όλους για ένα ακριβό γεύμα, οι άλλοι θα το εκτιμήσουν; Συμβουλή: επεκτείνετε την ίδια γενναιοδωρία προς τον εαυτό σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/3- 29/3) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)   

Είστε γοητευτικοί και αισθησιακοί, έτοιμοι να κλέψετε την καρδιά των θαυμαστών σας με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας. Είναι μια καλή στιγμή για να ανανεώσετε τις φωτογραφίες των μέσων κοινωνικής ενημέρωσης, ίσως ακόμη και να κάνετε μια επαγγελματική φωτογράφηση. Λάμπετε από μέσα προς τα έξω, νιώθετε δυνατοί να πάρετε ρίσκα στην αγάπη. Η πίστη και η σταθερότητα του χαρακτήρα σας φέρνει κοντά σας νέα πρόσωπα που σας δίνουν χαρά και ευτυχία. Παράλληλα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σας βοηθά να δώσετε τα χέρια με κάποιον που σας έχει απογοητεύσει. Τώρα δεν αφήνετε τις παλιές πληγές να σας σύρουν προς τα κάτω. Μπορείτε να βάζετε τις επιθυμίες σας στην κορυφή της λίστας, αλλά με σεβασμό στις ανάγκες των άλλων. Αναμείνετε να εμφανιστούν αρκετοί ερωτικοί υποψήφιοι αλλά και οπαδοί στην εργασία σας τη στιγμή που τους χρειάζεστε περισσότερο. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία δεσμεύεται να σας οδηγήσει σε κάποιες συναρπαστικές γνωριμίες, ανοίγετε τα κοινωνικά φτερά σας, διασκεδάζετε και χαίρεστε τον έρωτα και τη ζωή. Συμβουλή: Το μόνο πρόσωπο στο οποίο πραγματικά δεν μπορείτε να υπολογίζετε είναι ο εαυτός σας. Θα μπορούσατε να αποτύχετε να εκπληρώσετε μια υπόσχεση, γι’ αυτό αποφύγετε τα μεγάλα λόγια. Ενώ θέλετε να δώσετε και παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας, ίσως στην πράξη αυτό αποδειχθεί αδύνατο. Κάντε την έρευνά σας, σταθμίστε τα υπέρ και τα κατά των ενεργειών και των συναισθημάτων σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/3-29/3) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Ο έρωτας είναι στρωμένος με τριαντάφυλλα, καθώς η ρομαντική Αφροδίτη κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, της φαντασίας, και βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη του ονείρου και των συναισθημάτων. Πού έχει πάει η λογική σας; Επικεντρωθείτε στα θετικά χαρακτηριστικά του προσώπου που σας ενδιαφέρει αλλά μην αμελήσετε να εκτελέσετε τους απαραίτητους ελέγχους. Αν ανακαλύψετε πληροφορίες που δεν σας αρέσουν, καλύτερα να το ξέρετε τώρα παρά αργότερα. Είστε σε σχέση; Μια γλυκιά απόδραση σε ένα απόμερο μέρος ή σε μια γραφική μικρή πόλη, όπου κανείς δεν ξέρει τα ονόματά σας, ανάβει την τρυφερότητα και το ρομαντισμό. Μείνετε στο σπίτι σας με την αγάπη σας, θα γεμίσουν οι συναισθηματικές δεξαμενές σας. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία, σας ζητά να κάνετε έναν έλεγχο της πραγματικότητας όσον αφορά την προσκόλληση σε μια κατάσταση από το παρελθόν, η οποία δε σας έχει φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Αυτό μπορεί να αφορά μια παλιά αγάπη ή μια παλιά διένεξη με κάποιον που δε σας συμπεριφέρθηκε τίμια. Έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν, η εγκατάλειψη και η απόρριψη μπορεί να σας έχουν τρομάξει και να σας έχουν δημιουργήσει πόνο και θλίψη, αλλά η απελευθέρωση θα σας ανοίξει νέες ευκαιρίες. Χαλαρώστε, ανανεώστε την αυτοπεποίθησή σας και ένα νέο μονοπάτι σας γνέφει, ακολουθήστε το.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/3 – 29/3) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Αφήστε τους φίλους σας να σας κάνουν τον προξενητή, καθώς με τον πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη, στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, οι φίλοι σας μπορεί να σας βοηθήσουν στην αναζήτηση της αγάπης. Τα ραντεβού στα τυφλά δεν είναι του χαρακτήρα σας, αλλά γιατί να μη βγείτε με τους φίλους σας και να φλερτάρετε; Ένα νέο ​​πρόσωπο μέσα στο πλήθος θα μπορούσε να ανάψει τη φωτιά σας. Μπορεί επίσης να είστε τυχεροί και να βρείτε μια νέα αγάπη on – line η οποία μπορεί να μην είναι για πάντα, αλλά θα σας μείνει αξέχαστη. Η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται σε εξάγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα σας συνιστά να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε κατάθεση ψυχής, ούτε και να είστε μελαγχολικοί. Κρατήστε τη συνομιλία ανάλαφρη, δεν υπάρχει καμία πίεση. Ακόμα και αν αποφασίσετε να μην δοθεί συνέχεια σε αυτό το φλερτ, σας είναι αρκετό το ότι διασκεδάσατε. Είστε σε σχέση; Διασκεδάστε με τους φίλους σας, βρεθείτε όλοι μαζί στα κοινά στέκια, η κοινωνικοποίηση ως ζευγάρι βγάζει προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό και στους δυο σας. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την ομαδική εργασία ,και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία φέρνει στην επιφάνεια τις πρωτότυπες ιδέες σας οι οποίες ξεσηκώνουν μια ομάδα. Όμως μην αφήσετε τον εγωισμό και την αλαζονεία να σας εξουσιάσουν, θα είναι η πτώση σας. Κανείς δεν περιμένει από εσάς να επωμιστείτε όλη τη δουλειά μόνοι σας, έτσι βάλτε την υπερηφάνειά σας στην άκρη και καλέστε ενισχύσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/3 – 29/3) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Φρέσκος αέρας πνέει στο μέτωπο της εργασίας σας, καθώς η σαγηνευτική Αφροδίτη, κινείται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σας δίνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα με τους συναδέλφους σας και τους πελάτες σας. Όμως η Αφροδίτη είναι επίσης ο πλανήτης της αγάπης, και ο θεός Έρωτας θα μπορούσε να χτυπήσει την πόρτα της εργασίας σας ή να εμφανιστεί σε μια επαγγελματική εκδήλωση. Το να συνάψετε μια ερωτική σχέση στην εργασία σας είναι επιτρεπτό μόνο εφόσον είστε διακριτικοί και έχετε σταθμίσει τα υπέρ και τα κατά. Είστε σε σχέση; Ίσως να σκεφτείτε να αναμίξετε την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή, απλά να είστε σίγουροι ότι και οι δύο είστε στην ίδια σελίδα όταν πρόκειται για τις ευθύνες και τις πληρωμές. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει ένα δυναμικό άτομο στην καριέρα σας, κάποιον που είναι καλός μέντορας και ο οποίος διαμορφώνει το σκηνικό για τη μελλοντική επιτυχία σας. Υπάρχει μόνο ένα μειονέκτημα: Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, και ο ενθουσιασμός σας ότι θα πετύχετε γρήγορα και στηριζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις, μπορεί να σας κάνουν να παραβλέψετε τη συμβολή των άλλων στην επιτυχία σας. Κανείς δε σας αμφισβητεί τις ικανότητές σας και τη δημιουργικότητά σας, αλλά χρειάζεστε κάποιους συμβούλους για την καθοδήγησή σας. Αποδεχτείτε τυχόν επευφημίες που έρχονται στο δρόμο σας και στη συνέχεια λάβετε υπόψη σας τις απόψεις ατόμων με εξουσία στο όνομα της επίτευξης της προόδου σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/3- 29/3) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Πείτε το «σ’ αγαπώ» σε όλες τις γλώσσες! Η αισθησιακή Αφροδίτη στο διεθνή ένατο οίκο σας, σας φέρνει την αγάπη από όλα τα κοινωνικά στρώματα της γης. Μια αγάπη από μακριά θα μπορούσε να πέσει στα πόδια σας ή μπορεί να ερωτευτείτε κάποιον ενώ ταξιδεύετε. Είστε σε σχέση; Προγραμματίστε ένα ταξίδι μαζί, κοιτάξτε πέρα από την πόλη σας, μια συναρπαστική απόδραση μόνο για τους δυο σας θα κάνει θαύματα στη σχέση σας. Καθώς ο ένατος οίκος κυβερνά επίσης την ειλικρίνεια, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει στην επιφάνεια την ειλικρινή και συμπονετική πλευρά σας. Συνήθως δεν σας είναι εύκολο να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, αλλά ο συνδυασμός Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας βοηθά να γίνετε πιο συναισθηματικοί αλλά με αυτοκυριαρχία. Παράλληλα, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία, σας βάζει σε κίνηση, μιλάτε σε όλους, τρέχετε για θελήματα, κάνετε μεγαλόπνοα σχέδια. Προσπαθείτε, έχετε τον ενθουσιασμό να πετύχετε αλλά το  σύμπαν σας ζητά να έχετε υπομονή και να βάλετε τις τελειομανείς τάσεις σας στον πάγο. Αν δεν πετύχετε με την πρώτη προσπάθεια, αυτός δεν είναι λόγος για να τα παρατήσετε. Μπορεί να μη θέλετε οι άλλοι να δουν την ήττα σας ή τον αγώνα σας αλλά πρέπει να ρίξετε ιδρώτα αν θέλετε να υλοποιηθούν τα μεγαλόπνοα οράματά σας. Σκεφτείτε ότι μπορούν να σταθούν στο πλάι σας άτομα που ίσως ακόμα και να βρίσκονται λίγο μακριά από την πόλη σας, θα σας στηρίξουν με τις σοφές συμβουλές τους και την εμπειρία τους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/3- 29/3) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Ο αισθησιασμός και η σεξουαλικότητά σας πιάνουν στα δίχτυα σας τους θαυμαστές σας. Μπορείτε να ευχαριστήσετε γι’ αυτό τη θεά Αφροδίτη στο σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας γι’ αυτό το κύμα του ερωτισμού που δε θα σας αφήσει να πάρετε ανάσα! Ενώ η λίμπιντό σας είναι στα ύψη, παράλληλα αναζητάτε τη βαθιά συναισθηματική σύνδεση σώματος-νου-ψυχής. Αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει είναι κάποιος που μπορεί να αγγίξει τα μύχια βάθη της ψυχής σας. Παράλληλα, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, ενισχύει τον αισθησιασμό και το μαγνητισμό σας, ψάχνετε την ιδανική αγάπη η οποία επιπλέον σας δίνει και δύναμη. Με τα χαρίσματά σας και το ζήλο σας, ίσως και να σταθείτε τυχεροί. Μην χάσετε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία να δημιουργήσετε μια σχέση, να διαλέξετε μεταξύ των επιλέξιμων. Είστε σε σχέση; Το τέρας της ζήλειας αναδύεται μέσα από τη φαινομενικά ήρεμη προσωπικότητά σας, επιδεικνύετε την κτητικότητά σας, ενεργείτε και αντιδράτε παρασυρόμενοι από τα αποτρόπαια συναισθήματά σας. Μην αφήσετε την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία να σας παρασύρει σε ανεξέλεγκτες και παρορμητικές ενέργειες, διευκρινίστε οποιαδήποτε αμφιβολία έχετε. Συζητώντας με τον αγαπημένο σας όχι μόνο θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, αλλά θα σας αποτρέψει από το να σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να καταλάβετε ασαφή ή θολά μηνύματα. Καλύτερα να μάθετε τα πραγματικά κίνητρα του αγαπημένου σας (ή και των ανθρώπων γύρω σας) τώρα, έτσι ώστε να μην αναλώνετε την πολύτιμη ενέργειά σας σε μια αδιέξοδη κατάσταση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/3- 29/3) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Ο αριθμός δύο είναι ο τυχερός σας αριθμός, καθώς η Αφροδίτη ταξιδεύει στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης, βάζοντας μπροστά την αγάπη. Τα ετερώνυμα έλκονται, έτσι μην περιορίζεστε σε ένα συγκεκριμένο τύπο ανθρώπων. Αν το κάνετε, θα μπορούσατε να χάσετε τη μεγάλη αγάπη! Μια ερωτική έλξη που σιγοβράζει μπορεί να γίνει θερμότερη και αποκλειστική. Είστε σε σχέση; Αν οι φιλοδοξίες σας, σας τρώνε χρόνο από την αγάπη, κάντε λίγο πίσω και αφιερώστε ισάξιο χρόνο στο σύντροφό σας και στην επαγγελματική σας ζωή. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα, αυξάνει τα συναισθήματα και την οικειότητα, έχετε ιδιαίτερες και αισθαντικές συνομιλίες και νιώθετε τόσο κοντά μεταξύ σας. Κλείστε το βράδυ σας γι’ αυτήν την ιδιαίτερη ψυχή σε ένα ήσυχο τραπέζι για δύο ή ακόμα καλύτερα στο σπίτι σας, ανοίγοντας ένα μπουκάλι κρασί και μοιραζόμενοι ένα αισθησιακό γεύμα μαζί. Οι βαθιές συζητήσεις που θα ανακύψουν θα ανάψουν τη φωτιά σας. Επισήμανση της Αφροδίτης σε τετράγωνο με τον Δία: Κάποιος που νομίζετε ότι είναι στο πλευρό σας θα μπορούσε να σας απογοητεύσει, κάνοντάς σας να αμφισβητήσετε την εμπιστοσύνη σας. Αυτό το άτομο θα μπορούσε να είναι ένας συνάδελφος, ένας φίλος ή ακόμα και ο αγαπημένος σας. Παρά το γεγονός ότι η πρώτη αντίδρασή σας μπορεί να είναι να επιτεθείτε, μη ρίξετε το κεντρί σας και καταστείλετε αυτή την παρόρμηση. Η έμφυτη διαίσθησή σας μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τις αληθινές προθέσεις του. Μόλις έχετε την πλήρη εικόνα των πραγμάτων, μπορείτε να θέσετε σταθερότερα όρια ή ακόμα και να σπάσετε τους δεσμούς εντελώς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/3- 29/3) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Καθαρίστε το χώρο σας, καθαρίστε το μυαλό σας. Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας ζητά να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας, διάγοντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Εκτός από άφθονο νερό, βάλτε στο πιάτο σας φρέσκα προϊόντα, ενδιαφερθείτε προληπτικά για την υγεία σας. Δείτε τη χαρούμενη πλευρά της καθημερινότητάς σας και την ομορφιά στην απλότητα. Αν έχετε σχέδια να διασκεδάσετε, φροντίστε να μην έχετε αφήσει εκκρεμείς υποχρεώσεις και αλλάξετε το προκαθορισμένο πρόγραμμά σας. Από την άλλη πλευρά, ενώ τα φιλαράκια σας μπορεί να διασκεδάζουν, εσείς βρίσκετε την ευτυχία χύνοντας ιδρώτα σε ένα γυμναστήριο ή με έναν περίπατο στη φύση. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που κυβερνά την ολιστική ιατρική, έτσι ίσως ενδιαφερθείτε να κλείσετε μια συνεδρία βελονισμού ή μασάζ ή για αρωματοθεραπεία, οι χαλαρωτικές μυρωδιές θα σας βοηθήσουν να έχετε συναισθηματική ισορροπία. Ίσως πάλι αποφασίσετε να αποβάλετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας, να προσθέσετε περισσότερα λαχανικά στο πιάτο σας, να κοιμάστε τουλάχιστον οκτώ ώρες. Όταν δίνετε στον εαυτό σας αγάπη, και οι άλλοι θα κάνουν το ίδιο. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία σας δίνει το ζήλο και τον ενθουσιασμό να φέρετε αυτές τις αλλαγές που ποθείτε στη ζωή σας, οργανώνετε τον προσωπικό σας χώρο, μπορεί ακόμα και να συνειδητοποιήσετε τις άστοχες ενέργειες που παρεμπόδιζαν την ευεξία και τη ζωτικότητά σας. Ο ιδρώτας που έχετε ρίξει στο γυμναστήριο ή στην εργασία σας θα σας δώσει ανταμοιβές και τα επίπεδα της παραγωγικότητας της επιχείρησής σας θα βελτιωθούν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/3- 29/3) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Ο ερωτισμός σας δεν έχει όρια με την Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της φήμης. Είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, η αυτοπροβολή σας επικυρώνεται μέσα από τα ταλέντα σας ή από ένα έργο. Ο αισθησιασμός και ο ρομαντισμός σας κατέχουν εξέχουσα θέση, έτσι θα μπορούσατε να κάνετε μια καυτή νέα σχέση. Αυτό ενισχύεται περεταίρω από την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα, ζείτε σε μια άκρως μαγική ατμόσφαιρα, νιώθετε την αγάπη να σας πάει στα σύννεφα, εσείς που είστε τόσο προσγειωμένοι! Δεν υπάρχει καμία βιασύνη να δώσετε την ψυχή σας σε αυτή τη νέα αγάπη που μόλις πρωτοσυναντήσατε, αφήστε το χρόνο να κυλήσει και κάντε οδηγό σας τη διαίσθησή σας. Ίσως αυτό που βλέπετε δεν ισχύει εξ ολοκλήρου στην πραγματικότητα. Ίσως πάλι να σας αποκρύπτεται ένα βασικό κομμάτι πληροφοριών. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία, μην αφήσετε τον εγωισμό σας και τις υπερβολικές απαιτήσεις σας να επισκιάσουν τη σχέση σας, έχετε τη λογική που απαιτείται για τη δημιουργική επίλυση των προβλημάτων σας. Προσπαθώντας να εξαναγκάσετε τα πράγματα και λειτουργώντας αλαζονικά και άκαμπτα, απλά δεν θα πετύχετε τίποτα. Το σύμπαν σας πιέζει να κάνετε οτιδήποτε σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και ευχάριστα και το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι οι εντολές του καθενός(ή του αγαπημένου σας). Μπορεί και να νιώθετε ξεχωριστοί μέσα σε μια ομάδα και επιβάλετε πλήρως τις δημιουργικές παρορμήσεις σας. Ίσως όμως και να μη καταφέρετε να επιβληθείτε, προτού υψώσετε ανάστημα, διερευνήστε αν σας αποδέχονται.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/3 -29/3) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2) 

Αναζητάτε τη φωλιά σας καθώς η ρομαντική Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας χαρίζει θαλπωρή και ηρεμία στο σπίτι σας. Αν είστε μόνοι, ρίξτε μια ματιά στο αγόρι/κορίτσι της διπλανής πόρτας, ίσως και να γεννηθεί μια μεγάλη αγάπη. Αν είστε σε σχέση, περνάτε ένα χαμηλών τόνων βράδυ με τον αγαπημένο σας, τώρα είστε πιο πρόθυμοι να συμβιβαστείτε και να αναζητήσετε περισσότερο προσωπικό χρόνο οι δυο σας αγκαλιά στον καναπέ, παρά να γλεντάτε μέχρι το πρωί. Μήπως ένα συγκεκριμένο θέμα με κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο σας βασανίζει καιρό, καθιστώντας αδύνατο να το κρατήσετε για τον εαυτό σας; Έχετε σκεφτεί μήπως αυτό το πρόβλημα έχει μεγεθυνθεί σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας της απροθυμίας σας να μιλήσετε ελεύθερα για αυτό; Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σας βοηθά να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα και στην εξεύρεση λύσεων. Είναι επίσης επιτακτική ανάγκη να ακούσετε τι έχει να σας πει το άλλο άτομο και να κατανοήσετε τις θέσεις του. Ανοίξτε τα αυτιά σας και βάλτε τέλος σε αυτό το δράμα. Μια προειδοποίηση από την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία: Προσέξτε μην πυροβολήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τις εγωιστικές απαιτήσεις σας και τις μικροπρέπειές σας. Ο επεκτατικός Δίας θα μπορούσε να σας φτάσει σε σημείο να παρεκτραπείτε με αναξιοπρεπείς και ευτελείς συμπεριφορές που μετά θα τρέχετε να κρυφτείτε από τη ντροπή. Μείνετε αμέτοχοι αν κάποιοι σας κάνουν κάποια και όχι τόσο κολακευτικά σχόλια ή αντίθετα σας κάνουν φιλοφρονήσεις για ίδιον όφελος.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/3 – 29/3) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Η αισθησιακή γοητεία σας, η ευγένεια και ο ρομαντισμός σας τονίζονται με την Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, τον τομέα της επικοινωνίας σας. Νιώθετε την ανάγκη να φλερτάρετε αλλά όχι και να δώσετε την καρδιά σας, απολαμβάνετε μόνο το ερωτικό ξεφάντωμα. Είστε σε σχέση; Κάντε το ερωτικό παιχνίδι πρώτη σας προτεραιότητα, πάτε μαζί σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και περιπετειώδεις εξορμήσεις και σκεφτείτε μόνο τη διασκέδαση. Έχετε τώρα μια ζωντανή διάθεση για κοινωνικοποίηση, η Αφροδίτη σας εμπνέει να ανοίξετε τη λίστα των καλεσμένων σας και να κάνετε σχέδια για γλέντι μέχρι το πρωί. Παράλληλα η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα, σας βοηθά να προβάλετε με το δικό σας μοναδικό τρόπο τις ιδέες σας και όχι μόνο, είστε τώρα ο καλύτερος παρατηρητής. Θα εκπλαγείτε με το τι μπορείτε να μάθετε, απλά παρακολουθώντας τους άλλους. Μια προειδοποίηση από την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία: Μην εθελοτυφλείτε σε ψιθύρους και σχόλια που αθόρυβα μεταδίδονται στο περιβάλλον σας. (Όχι, δεν φαντάζεστε τα πράγματα). Ακόμη και αν αυτό που λέγεται δεν σας αφορά, μη παίρνετε τα πράγματα επιπόλαια και δείτε σε βάθος τις προθέσεις και τα κίνητρα των ατόμων που εμπλέκονται. Μη διαδίδετε αυτές τις πληροφορίες, διαφορετικά οι φίλοι σας θα σας κατηγορήσουν ως προδότη. Εάν έχετε μια πρόσκληση σε μια κοινωνική εκδήλωση, φροντίστε να είστε απλοί και μετριόφρονες στα λόγια σας, η έπαρση και ο εγωισμός τιμωρούνται από το σύμπαν.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer