Οι Κεφαλλονίτες των Βορείων προαστίων έκοψαν τη πίτα τους. Παρών Αλιβιζάτος, Παρίσης και Χιωτάκης.
Δεν έπεφτε «καρφίτσα» στην Κηφισιά
Κοινωνία
16/01/2014 | 10:31

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα ο Σύλλογος Κεφαλλήνων Κηφισσίας και Βορείων Προαστίων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του, την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κηφισιάς.

pita_khfisia13
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο οικοδεσπότης Δήμαρχος κ. Νίκος Χιωτάκης, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο πρώην υφυπουργός κ. Πέτρος Αλιβιζάτος, ο πρώην βουλευτής κ. Παναγής Μπενετάτος, η συμπατριώτισσά μας πρώην Δήμαρχος Ερυθραίας κα Μαγουλά – Ταμπάκη , ο καθηγητής κ. Ιωάννης Μεταξάς, ο πρόεδρος της Αδελφότητας Αθηνών κ. Τάσος Βαλλιανάτος, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Πειραιά κ. Βαγγέλης  Σπαθής, ο Πρόεδρος των απανταχού Ιθακησίων κ. Παξινός και πολλοί άλλοι.
Το κόψιμο της πίτας ανέλαβαν οι συμπατριώτες μας ιερείς. Μεταξύ των άλλων διακρίναμε τον αρχ. π. Νικόλαο Χαρτουλιάρη, τον π. Γεώργιο Αντζουλάτο κ.α. Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Διονύσης Κεκκάτος ανέβασε όλα τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου και έκανε ένα μικρό απολογισμό για τις δράσεις του συλλόγου τη χρονιά που περασε. Αμέσως μετά ο σύλλογος Κεφαλλήνων Κηφισίας βράβευσε ανθρώπους που τόσα χρόνια προσέφεραν τα μέγιστα στην παροικία των Κεφαλλήνων στην Αθήνα.
Στο μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης ο κόσμος καταχειροκρότησε τη μικτή χορωδία και μαντολινάτα της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας του Πειραιά καθώς και το μουσικοχορευτικό κομμάτι του συλλόγου.
Σημείωση: Ο σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Κηφισίας είναι από τους πιο ενεργούς συλλόγους και μάλιστα τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει συνεχώς.

pita_khfisia1 pita_khfisia2 pita_khfisia3 pita_khfisia4 pita_khfisia6 pita_khfisia8 pita_khfisia9 pita_khfisia10 pita_khfisia11 pita_khfisia12

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer