Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
06/11/2013 | 09:15

kriosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ /(4/11 – 10/11) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)
Ο Ερμής από τις 10 θα έρθει στην ορθή του πορεία αγαπητέ Κριέ και θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στην ζωή σου και θέλεις να τα αλλάξεις όλα. Αυτό που θα σε συμβουλέψω είναι να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και ότι αποφασίσεις να το κάνεις μετά από μεγάλη σκέψη. Συζήτησε και με δικά σου άτομα για όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν.

tavrosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11 – 10/11) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)
Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή αγαπητέ Ταύρε και από τις 10 που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Σκορπιό θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου.

didimoiΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11 – 10/11) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)
Ο Ερμής (κυβερνήτης σου) από τις 10 θα μπει στην ορθή φορά του αγαπητέ Δίδυμε και θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο. Πολλές υποθέσεις που έχεις θα δεις ότι αυτή την περίοδο θα μπουν σε μια σειρά. Προσπάθησε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν γίνει. Η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να κάνεις πολλές δημόσιες σχέσεις.

karkinosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11 – 10/11) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)
Αυτή την εβδομάδα που στις 10 ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα νιώθεις αρκετά την δυναμικότητα και την ενεργητικότητα πάνω σου αγαπητέ Καρκίνε που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πρέπει να μιλήσεις με δικά σου άτομα για προβλήματα που έχεις για να πάρεις την συμβουλή τους.

leonΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11 – 10/11) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)
Θα μπεις σε πολλές σκέψεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα για όλα αυτά τα θέματα που είναι σε εκκρεμότητα και δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Μην ανησυχείς γιατί στις 10 ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του και όλα θα πάνε πολύ καλά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και έτσι θα καταφέρεις να τα πετύχεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

parthenosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11 – 10/11) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)
Από τις 10 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του η δυναμικότητα σου και η ενεργητικότητα που θα έχεις αγαπητέ Παρθένε θα συνεχίζουν σε αμείωτους ρυθμούς. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που ακόμη συνεχίζουν και σε προβληματίζουν. Έχεις όμως ξεχάσει να φροντίσεις και λίγο τον εαυτό σου που με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις τον έχεις παραμελήσει τελείως.

zigosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11- 10/11) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)
Από τις 10 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του η ζωή σου αγαπητέ Ζυγέ θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα με τις πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στην κοινωνική σου ζωή. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Στα θέματα που ακόμη σε αγχώνουν ισορροπείς τις προβληματικές καταστάσεις.

skorpiosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11- 10/11) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)
Πρέπει την εβδομάδα αυτή αγαπητέ Σκορπιέ να διαφυλάξεις τα δικαιώματα σου και να κάνεις σωστό χειρισμό για να μπορέσεις να λύσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο. Ο Ερμής από τις 10 που θα έρθει στην ορθή φορά του φτάνει την επικοινωνία σου στα ύψη και η κοινωνική σου ζωή θα έχει πολύ καλές εξελίξεις.

toksotisΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11- 10/11) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)
Κάποιες υποθέσεις που καθυστερούν και σε νευριάζουν αγαπητέ Τοξότηαπό τις 10 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου θα μπορέσεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι και προπάντων μην τα βάλεις με άτομα που δεν φταίνε. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και θα δεις ότι όλα θα έρθουν στο τέλος έτσι όπως τα θέλεις

aigokerosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11- 10/11) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)
Από τις 10 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση αγαπητέ Αιγόκερε και θα λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Μπορείς να μιλήσεις με δικά σου άτομα για θέματα που σε προβληματίζουν. Οι αλλαγές που θα έρθουν θα σε ευχαριστήσουν αρκετά. Ο κοινωνικός σου περίγυρος θα είναι στα ύψη του.

idroxoosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11 -10/11) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)
Οι πλανήτες συνεχίζουν να σου δίνουν τις θετικές τους επιρροές και από τις 10 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα ανατρέψει όλες τις άσχημες καταστάσεις που μπορεί να είχες αγαπητέ Υδροχόε. Αυτή την περίοδο αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σκέψου καλά και μίλησε και με δικά σου άτομα για να σου πουν την γνώμη τους για αυτά που σε απασχολούν.

ixthiesΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11 – 10/11) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)
Ο Άρης από την Παρθένο και ο Ερμής από τις 10 που θα έρθει στην ορθή φορά του στον Σκορπιό θα συνεχίσουν να σου δίνουν τις θετικές τους επιρροές αγαπητέ Ιχθύ και όλες οι υποθέσεις σου να μπουν στην σειρά που θέλεις. Μπορείς να τακτοποιήσεις και κάποια οικογενειακά ζητήματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer