Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Μiss Lyk
Life
06/04/2015 | 10:02

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/4-12/4) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Βάζετε φωτιά μόνο με την παρουσία σας και την ομιλία σας! Αν δεν μπορούσαν οι γύρω σας να κατανοήσουν τα λόγια σας, η Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, σας βοηθά να βρεθείτε και πάλι στο προσκήνιο. Μήπως κάποιοι σας είχαν δώσει υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν; Παραδέχονται το σφάλμα τους και επανορθώνουν. Μιλήστε για τον εαυτό σας σε όσους συναντάτε, όπως θα κάνατε με τον καλύτερο φίλο σας. Το αποτέλεσμα; Μια νέα αγάπη ίσως γεννηθεί ή μια συνεργασία, όπου τα πάντα μοιράζονται δίκαια. Η Αφροδίτη σας ωθεί επίσης να συμμετάσχετε στα τοπικά δρώμενα της πόλης σας ή να εξερευνήσετε μια γειτονική πόλη. Μπορεί να πάτε ένα σύντομο ταξίδι η να διασκεδάσετε με ένα φίλο σας ή τον αγαπημένο σας. Εκδηλώστε τη χαρούμενη πλευρά σας και τον αυθορμητισμό σας, επιλέξτε κάποιον που είναι στην ευχάριστη θέση να ζήσει τη ζωή μαζί σας. Η συνεχιζόμενη επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας υπενθυμίζει ότι είναι οι διαφορές με τον αγαπημένο σας που δημιουργούν αυτήν την ερωτική σπίθα. Δεν θα πάρει και πολύ για να συνειδητοποιήσετε (ενδεχομένως και πάλι) ότι οι δυο σας μπορείτε πραγματικά να συνυπάρξετε, ακόμα κι αν νιώθετε ότι έχετε διαφορές απόψεων. Μιλήστε με ειλικρίνεια με το σύντροφό σας, χωρίς όμως να πληγώσετε τα συναισθήματά του. Είστε μόνοι; Μπορεί και να νιώσετε ότι η καρδιά σας χτυπά δυνατά για κάποιον ο οποίος έχει μια εντελώς διαφορετική προοπτική ζωής. Μη βιαστείτε να δώσετε τα πάντα και μάθετε περισσότερα για το εν λόγω άτομο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/4- 12/4) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)   

Ως πρακτικό και ματεριαλιστικό ζώδιο που είστε, τα χρήματα είναι το επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας και τώρα ακόμα περισσότερο, καθώς η Αφροδίτη κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Εάν οι πιστωτικές κάρτες σας έχουν πάρει την κατιούσα τον τελευταίο καιρό, η Αφροδίτη στον τομέα των οικονομικών σας, σας καλεί σε πιο συνειδητές δαπάνες. Η ύψιστη προτεραιότητά σας είναι να βρεθείτε και πάλι στο προσκήνιο αλλά με ένα ισορροπημένο προϋπολογισμό. Ποιο είναι τοευαίσθητο σημείο σας, το οποίο σας κάνει να μην μπορείτε να αντισταθείτε στο να ξοδέψετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας; Αν πραγματικά θέλετε έναν άνετο τρόπο διαβίωσης ή σκέφτεστε πολυήμερες διακοπές το καλοκαίρι, κάντε ένα σχέδιο αποταμίευσης και τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν. Κάντε μια λίστα με τις υποχρεώσεις σας και σκεφτείτε ότι μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας πιο ευχάριστη, απολαμβάνοντας τα απλά πράγματα της ζωής. Πηγαίνετε με τον αγαπημένο σας ή ένα φίλο σας για καφέ, έναν περίπατο στη φύση, χαλαρώστε στην άνεση του σπιτιού σας, διαβάζοντας το αγαπημένο σας βιβλίο. Απλές δραστηριότητες που δεν σας κοστίζουν τίποτα. Η συνεχιζόμενη επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, σας πιέζει στην εργασία σας και σας αναγκάζει να πάρετε την πρωτοβουλία να τελειώσετε τις εκκρεμείς υποχρεώσεις σας. Αντί να αγχώνεστε με το τι πρέπει να κάνετε, ζητήστε βοήθεια και υποστήριξη. Δεν υπάρχει καμία ντροπή στο να παραδεχτείτε ότι χρειάζεστε κάποια βοήθεια. Βάλτε την υπερηφάνειά σας στην άκρη και μοιραστείτε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Τα οφέλη; Θα σφύζετε από ευεξία και ζωτικότητα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/4-12/4) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Εκφράστε τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από το τι θα σκεφτούν ή θα πουν οι άλλοι. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας κάνει τολμηρούς και επικοινωνιακούς, τώρα σας είναι πιο εύκολο να απελευθερώσετε τις επιθυμίες σας, μιλάτε τη δική σας αλήθεια. Και όταν το κάνετε, οι άλλοι γύρω σας νιώθουν ασφαλείς να κάνουν το ίδιο. Μια ζωηρή συζήτηση ή ένα σύντομο ταξίδι μπορεί να σας οδηγήσουν στην αγάπη των ονείρων σας. Ακολουθήστε την καρδιά σας και την έμπνευσή σας και ξεκινήστε διάλογο. Είστε σε σχέση; Επιλύστε τις διαφορές σας, συζητώντας με ανάλαφρο και χαρούμενο τόνο. Υπενθύμιση: Οι άνθρωποι που αγαπούν ο ένας τον άλλο μπορεί και να διαφωνήσουν σε κάτι, το πώς θα χειριστείτε την κατάσταση είναι που μετράει. Η Αφροδίτη συγκεντρώνει γύρω σας όλους τους φίλους σας, δίνετε και λαμβάνετε βοήθεια και υποστήριξη. Αφιερώνετε επίσης χρόνο στον εαυτό σας, θέλετε να είστε σε άριστη κατάσταση και να κάνετε εντύπωση στους θαυμαστές σας, φλερτάρετε ζώντας στο σήμερα και όχι και τόσο στο μακρινό μέλλον. Κάντε μια έξυπνη και εντυπωσιακή παρουσίαση, ενημερώστε το προφίλ σας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, πηγαίνετε για ψώνια, το σύμπαν έχει τα δώρα του μόνο για σας! Η συνεχιζόμενη επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας υπενθυμίζει ότι για να συνδεθείτε πραγματικά και σε βάθος με ένα άλλο ανθρώπινο ον, πρέπει να ρίξετε τις άμυνές σας. Όντας ευάλωτοι είναι πάντα ένα ρίσκο, αλλά πώς θα ζήσετε την αγάπη; Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να προχωρήσετε με τον αγαπημένο σας, αν προσποιείστε ότι όλα είναι τέλεια. Όταν αρχίσετε να ανοίγεστε, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες ο δεσμός σας να εμβαθύνει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/4 – 12/4) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Γεμίζετε τις συναισθηματικές δεξαμενές σας, είστε πιο ευτυχισμένοι μόνοι, χάρη στην Αφροδίτη στον εσωστρεφή και νωχελικό δωδέκατο οίκο σας. Δεν περιμένετε από τους άλλους να σας παροτρύνουν στην εξεύρεση της αγάπης. Τώρα ζείτε με τις αναμνήσεις του παρελθόντος, το μέλλον φαντάζει αόρατο στα μάτια σας, θέλετε ξεκούραση και πολύ ύπνο, απέχετε από το παιχνίδι της αγάπης. Μπορεί και να πάτε έναν περίπατο κάπου κοντά σε νερό για να ηρεμήσει η ψυχή σας ή να ασχοληθείτε με τη γιόγκα ή να διοχετεύσετε το πάθος σας σε ένα δημιουργικό έργο. Βάζετε τώρα τις δικές σας ανάγκες στην κορυφή της λίστας, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να πείτε «όχι» στις προσκλήσεις των φίλων σας ή ακόμα και του αγαπημένου σας. Συμβουλή: Κατά τη διάρκεια της αναδρομής στο παρελθόν, μην ονειροβατείτε, πατήστε και τα δύο πόδια σας στη γη. Ενώ η τελευταία σας σχέση ήταν συναρπαστική, μπορεί να σας άφησε συναισθήματα πικρίας ή ακόμα και θυμού. Βρείτε την ισορροπία σας και πάλι με μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές. Σβήστε από το μυαλό σας κάθε τι που πλήγωσε την ευαίσθητη ψυχή σας, για να ζήσετε και πάλι την αγάπη σε ένα μήνα περίπου, όταν η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας. Η συνεχιζόμενη επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σας παροτρύνει να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά από τις αρνητικές καταστάσεις. Δώστε προσοχή στο πώς οι ενέργειες των άλλων ανθρώπων σας επηρεάζουν και κατά πόσο αντανακλούν στην επόμενη κίνησή σας. Επειδή κάποιοι σας εξωθούν στα άκρα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αντιδράσετε. Αν τα νεύρα σας απειλούν την αρμονία μιας σχέσης, σκεφτείτε πολύ καλά πριν απαντήσετε. Δεν θέλετε να χάσετε από κοντά σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/4 – 12/4) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Ένα κύμα χαράς και αισιοδοξίας διαποτίζει τη ζωή σας, καθώς η Αφροδίτη στο φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, επιτρέπει στο ανεξάρτητο και πρωτότυπο πνεύμα σας να λάμψει. Συγκεντρώνετε τους φίλους σας, ίσως αποφασίσετε μαζί ένα ταξίδι, προκειμένου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, κάνετε σχέδια για κοινωνικές συνεστιάσεις και έχετε εκτεταμένη λίστα καλεσμένων. Απελευθερώνετε το εσωτερικό μικρό παιδί που κρύβεται μέσα σας, διασκεδάζετε με τους αγαπημένους σας φίλους σας ή εκπλήσσετε τον αγαπημένο σας με ένα ξεφάντωμα μέχρι το πρωί. Ανοίγετε τα φτερά σας, είστε μια κοινωνική πεταλούδα που θέλει να γευτεί τα πάντα. Αποσυνδεθείτε από τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και συναντηθείτε με τους ανθρώπους πρόσωπο με πρόσωπο, η γοητεία σας λάμπει. Ενσωματωθείτε σε ομάδες, θα συναντήσετε τους ομοϊδεάτες σας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να είστε μαζί με άλλους που μοιράζεστε τα ίδια πάθη. Η συνεχιζόμενη επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας υπενθυμίζει: Μήπως αυτά που λέτε δεν εναρμονίζονται με τις πράξεις σας; Θυμηθείτε, οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις. Προσέξτε την επιθετικότητα στην επικοινωνία σας, δεν θέλετε η παρουσία σας να προσθέσει ένταση στους γύρω σας. Σκεφτείτε πολύ καλά το πώς μεταδίδετε το μήνυμά σας, τόσο σε ύφος, όσο και με τη γλώσσα του σώματος. Επίσης, δώστε προσοχή στα σιωπηλά σήματα των ανθρώπων, όπως όταν δεν σας κοιτάζουν στα μάτια ή η ψυχρή συμπεριφορά. Αν νομίζετε ότι κάποιοι είναι απόμακροι, μαλακώστε τη στάση σας και περιμένετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/4- 12/4) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Οδεύετε ψηλά και μακριά, καθώς η Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τους μεγαλεπήβολους στόχους σας. Στην προσπάθειά σας να πετύχετε τους στόχους σας, μπορεί να έχετε βάλει πάρα πολλά πράγματα στο μυαλό σας. Αναλώνετε την ενέργειά σας στην ολοκλήρωση ενός έργου σας, εισπράττετε τις επευφημίες των ανωτέρων σας, δεν φοβάστε να αναλάβετε επιπρόσθετες ευθύνες. Κάνετε ό, τι χρειάζεται για να φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού. Η παρουσία σας στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας χώρο δεν περνάει απαρατήρητη, οι άλλοι άνθρωποι θέλουν και μπορούν να σας βοηθήσουν, έλκονται από το μαγνητισμό σας. Μπορεί ακόμη και να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο ή να κάνετε μια δημόσια παρουσίαση. Προβάλλετε σε όλους τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας, δίνετε στους άλλους να κατανοήσουν ότι είστε μοναδικοί. Η συνεχιζόμενη επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στο δεύτερο οίκο σας, των αξιών και της ασφάλειας, σας υπενθυμίζει: Η Γη δεν περιστρέφεται γύρω από τον άξονα της Παρθένου. Το ζώδιό σας αναζητά την ασφάλεια και προτιμά να ζει με ιδιαίτερους κανόνες και παραδοχές. Αυτό είναι πολύ καλό, αλλά η επιβολή των δικών σας αξιών στους άλλους είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει προβλήματα. Εάν ακολουθήσετε αυτό τον τρόπο προσέγγισης, το αποτέλεσμα θα είναι να διακόψετε μια σχέση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή ένα στενό φίλο ή το σύντροφό σας. Μήπως το έχετε ήδη κάνει; Αναλάβετε τις ευθύνες σας στη σύγκρουση και προσπαθήστε να επανορθώσετε. Δεν θα ήταν κι άσχημο να πείτε: «Λυπάμαι που ήμουν επικριτικός/η».

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/4- 12/4) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Ένα ελίτ και διανοούμενο πλήθος ανοίγει τις πόρτες του για εσάς. Η Αφροδίτη στον επεκτατικό και ενθουσιώδη ένατο οίκο σας, σας δίνει μια ανάσα φρέσκου αέρα, ώστε να μπορέσετε να εκτιμήσετε την πορεία της ζωής σας. Είστε πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέους πολιτισμούς και γνώσεις, αφήνετε πίσω σας το παρελθόν, γυρίζετε σε μια νέα σελίδα, αλλά δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αφήσετε τα κεφάλαια που προηγούνται. Ο καλύτερος τρόπος να κινηθείτε προς τα εμπρός; Λάβετε υπόψη σας τις εμπειρίες του παρελθόντος και ενσωματώστε τις στις νέες που θα ακολουθήσουν, στο όνομα της δημιουργίας μιας αναβαθμισμένης νέας ζωής. Εκφράστε τα συναισθήματα και τις απόψεις σας στον αγαπημένο σας, σε λίγα δευτερόλεπτα, θα δείτε να σας εκφράζει τα πραγματικά συναισθήματά του με έναν πιο βαθύ τρόπο. Ακολουθήστε την ανάγκη σας για ένα ταξίδι, ιδιαίτερα αν αυτό συνεπάγεται την εξερεύνηση μιας άλλης πόλης ή ακόμα και χώρας. Μιλήστε σε αγνώστους, όντας επικοινωνιακοί και ανοιχτοί, θα μπορούσε να προκύψει μια νέα σχέση από μακριά. Η συνεχιζόμενη επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στο ζώδιό σας, σας δίνει ένα δωρεάν εισιτήριο για να εκφράσετε τον εαυτό σας. Αναλογιστείτε τι λειτουργεί για σας και τι όχι και πάρτε τις αποφάσεις σας. Μιλήστε, κοινωνικοποιηθείτε, μέσα στους προσεχείς έξι μήνες, μπορεί να είστε αγκαλιά με μια νέα ερωτική σχέση, επιχείρηση ή μια δημιουργική συνεργασία. Οι διαπραγματεύσεις που λαμβάνουν χώρα τώρα θα έχουν μια θετική έκβαση στο μακρινό μέλλον. Επισφραγίστε την αγάπη ή τη συμφωνία!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/4- 12/4) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Είστε εσωστρεφείς, αινιγματικοί και δεν θέλετε να μιλήσετε, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ιδιωτικό όγδοο οίκο σας. Θα προτιμούσατε έντονες συζητήσεις με ένα επίλεκτο άτομο παρά να διασκορπίζεστε φλερτάροντας ή διασκεδάζοντας εδώ κι εκεί. Αναζητάτε την ποιότητα, όχι την ποσότητα. Κάνετε έρευνα των υποψήφιων ερωτικών συντρόφων σας και εσωτερική ενδοσκόπηση. Αν είστε σε σχέση, ίσως ακόμα σκεφτείτε να βάλετε δαχτυλίδι, να συγκατοικήσετε ή ακόμα και να κάνετε ένα μωρό. Περνάτε περισσότερο χρόνο οι δυο σας κεκλεισμένων των θυρών, ανταλλάσοντας λόγια αγάπης και ανιχνεύοντας τα βάθη της ψυχής ο ένας του άλλου. Κάποιοι του ζωδίου σας μπορεί να επιλέξετε να περάσετε τις μέρες σας μόνοι, προκειμένου να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Όταν αισθάνεστε ανανεωμένοι, αποκαλύπτετε τη σεξουαλική και λάγνα πλευρά σας. Στο επαγγελματικό μέτωπο, μπορεί να προκύψει μια νέα συνεργασία, αναζητήστε ανθρώπους που έχουν τις δεξιότητες που επιθυμείτε και τους οικονομικούς πόρους για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με σκοπό το αμοιβαίο οικονομικό όφελος. Η συνεχιζόμενη επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας υπενθυμίζει:  Όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει μια άλλη. Το φεγγάρι σας ενθαρρύνει να αφήσετε πίσω σας όποιον και ό, τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Κάνετε μια σημαντική αναθεώρηση στη ζωή σας,  απελευθερώνεστε από τους δήθεν σημαντικούς ανθρώπους, βάζετε τέλος στον πόνο σας και τη σκληρή αυτοκριτική, αντικαθιστώντας τα με αισιόδοξες σκέψεις και θετικές επιβεβαιώσεις. Μην υποτιμάτε την εσωτερική δύναμή σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/4- 12/4) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Θέλετε ασφάλεια ή περιπέτεια; Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, τον τομέα των σχέσεων, σας βοηθά να βρείτε μια σταθερή αγάπη ή μια συνεργασία, να βάλετε για λίγο στην άκρη την περιπετειώδη φύση σας. Το ζώδιό σας δεσμεύεται δύσκολα αλλά τώρα τολμάτε να κάνετε το μεγάλο άλμα, αναζητάτε την προσοχή του αγαπημένου σας. Είτε πρόκειται για ερωτική σχέση, είτε για μια επιχείρηση ή μια δημιουργική συνεργασία, έχετε τη συμπαντική άδεια να πάρετε ρίσκα για την ευτυχία σας. Μη βιάζεστε όμως, βήμα προς βήμα, αυτή η σχέση θα σας βγάλει στον επιθυμητό προορισμό σας. Είστε μόνοι; Μια ψυχή υπάρχει κάπου στον κόσμο σας. Ήρθε η ώρα να συναντήσετε αυτό το μοναδικό πρόσωπο που πρόκειται να κάνει την καρδιά σας να σκιρτήσει. Ποτέ μην ξεχνάτε: έχετε σύμμαχο την Αφροδίτη, αλλά τα δώρα θα τα πάρετε με τις δικές σας ενέργειες. Η συνεχιζόμενη επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σας παροτρύνει να κάνετε απογραφή του κοινωνικού δικτύου σας. Μήπως είστε σε συνεχή σύγκρουση με κάποιο άτομο στην ομάδα των ονείρων σας ή αποφεύγει την εργασία ή την προσπάθεια; Ακούστε το ένστικτό σας, κι αν πρέπει, αποχωρείστε, κάτι καλύτερο σας περιμένει. Αν είστε μέλος ενός συλλόγου ή μιας οργάνωσης και υπάρχει ένας αδύναμος κρίκος που δεν μπορεί να διευθετηθεί ή κανένας κοινός στόχος, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε μπροστά. Εάν ψάχνετε τους ομοϊδεάτες σας, κινηθείτε να βρείτε αυτή την ομάδα που μιλάει στα ιδανικά και τις αξίες σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/4- 12/4) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Η εύρεση της ισορροπίας μεταξύ της ευχαρίστησης και της υγιούς διαβίωσης είναι δυνατόν να επιτευχθεί, χάρη στην Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, τον τομέα της ευεξίας. Εξαλείψτε οποιαδήποτε αρνητική συνήθεια έχετε και κάντε στόχο σας τη  μετριοπάθεια. Άλλωστε αυτό δεν είναι δύσκολο για το οργανωτικό και υπεύθυνο ζώδιό σας. Οι σκέψεις σας επηρεάζουν επίσης το πώς το σώμα σας επεξεργάζεται ό, τι τρώτε. Αναγνωρίστε τη θεραπευτική δύναμη των θετικών σκέψεων και απολαύστε την κάθε στιγμή της ζωής σας. Μήπως η εργασιομανία σας, σας αποτρέπει από το να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας; Αναθέστε σε άλλους κάποιες υποχρεώσεις και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά και ξεκούραση, είναι σίγουρο ότι θα έχετε μεγαλύτερη απόδοση στην εργασία σας. Σίγουρα επιβραδύνοντας το ρυθμό σας, σημαίνει λιγότερη ενέργεια, αλλά με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως την παρούσα στιγμή. Και μην ξεχνάτε τον κάδο ανακύκλωσης! Κάντε εκκαθάριση σε ό, τι δεν χρειάζεστε πια. Δωρίστε τα παλιά σας ρούχα και είδη οικιακής χρήσης, εξαλείψτε τα περιττά πράγματα και θα αισθανθείτε ανανεωμένοι και με θετική ενέργεια. Η συνεχιζόμενη επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας τονίζει: Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας, αλλά μήπως επειδή διαμαρτύρεστε ή είστε εξουσιαστικοί;  Μακριά από τον ανταγωνισμό στην εργασία σας, δεν θέλετε να χάσετε τα μεγαλεία σας. Δεν σας νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για σας; Το φεγγάρι σας δίνει επίσης το ελεύθερο να εκφράσετε τις ιδέες σας, απλά επιλέξτε τα λόγια σας με σύνεση. Περιμένετε έως ότου οι άνθρωποι να είναι πιο χαλαροί και δεκτικοί για να τους έχετε συμμάχους σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/4 -12/4) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2) 

Είστε σε μια άκρως εξωστρεφή και χαρούμενη διάθεση, χάρη στην Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Σας διαβάζουν από μακριά, η γοητεία και ο μαγνητισμός σας προσελκύουν πλήθος θαυμαστών. Διασκεδάζετε τις μάζες με τις ιστορίες σας, όλοι κρέμονται από τα χείλια σας. Κυνηγάτε την αγάπη, παίρνετε ρίσκα στο ερωτικό παιχνίδι και περνάτε το Σαββατοκύριακο σας σε μια γλυκιά παθιασμένη αγκαλιά. Αν είχατε εδώ και καιρό κάποιον στο μυαλό σας, κάνετε τα πάντα για να τον κατακτήσετε, γίνεται το θήραμά σας. Είστε σε σχέση; Περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί με την αγάπη σας, ξέρετε ότι πολύ σύντομα καλύτερα πράγματα έρχονται. Επειδή ο πέμπτος οίκος κυβερνά τη δημιουργικότητα, απροσδόκητες συνομιλίες σας φέρνουν σε επαφή με άτομα για να συνεργαστείτε και δημιουργούνται ευκαιρίες για να εισπράξετε αποδοχή και επευφημίες για ένα έργο σας. Η συνεχιζόμενη επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, εφιστά την προσοχή σας στις συνομιλίες σας. Είναι πάρα πολύ εύκολο να παρασυρθείτε από άτομα που ξέρουν πώς να πατάνε τα κουμπιά σας με τις φιλοφρονήσεις τους και τις φρούδες υποσχέσεις τους, έτσι να είστε σε επιφυλακή. Αντί να μαγευτείτε από τα λόγια αυτού του προσώπου, δείτε τα πράγματα σε βάθος, θα καταφέρετε να αποκαλύψετε τα πραγματικά κίνητρά του. Μη βιάζεστε όμως να βγάλετε συμπεράσματα ότι το σενάριο θα είναι καταστροφικό. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, σας αξίζει να γνωρίζετε ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων που σας πλησιάζουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/4 – 12/4) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Home sweet home; Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας βοηθά να ανοίξετε τα μάτια σας σε ζητήματα της οικογένειάς σας ή του σπιτιού σας, που απαιτούν την προσοχή σας. Ίσως είχατε παραμελήσει τους αγαπημένους σας ή δεν είχατε το χρόνο να ασχοληθείτε με την ακαταστασία του σπιτιού σας. Μιλήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποκαταστήστε την τάξη στο σπίτι σας. Η Αφροδίτη σας βοηθά επίσης να αναθερμάνετε τη σχέση με μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας ή ακόμα και δύο. Πείτε ό, τι είναι στο μυαλό σας, εκδηλώστε τα συναισθήματά σας, αναγνωρίστε τα λάθη σας. Ίσως κατανοήσετε ότι αγνοούσατε το γεγονός ότι προξενήσατε πόνο με το λάθος τρόπο σας. Τώρα νιώθετε ιδιαίτερα εσωστρεφείς, δεν θέλετε να είστε με πολύ κόσμο αλλά με λίγους στενούς φίλους στο σπίτι σας, για γεύμα και ένα μπουκάλι κρασί. Η συνεχιζόμενη επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, εντείνει τα συναισθήματα και τις ευαισθησίες σας, νιώθετε έντονα τις εμπειρίες του παρελθόντος. Μπορεί να αισθάνεστε άβολα ή δυσαρεστημένοι εξαιτίας μιας παλιάς εξουσιαστικής και ελεγκτικής συμπεριφοράς κάποιου αγαπημένου σας προσώπου, αναδεύονται θλίψη και οργή ​​ή πνίγεστε στην κατάθλιψη, προσπαθώντας να αντιμετωπίσετε τα πράγματα. Δεν μπορείτε να ζήσετε τη ζωή, όταν αφήνετε να σας εξουσιάζουν ο πόνος και το δράμα. Αντιμετωπίστε αυτά τα συναισθήματα, εξαλείψτε τα και αποφύγετε να βρεθείτε εκτός ελέγχου.

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer