Ερμήνευσε το «Reckoning song» του Asaf Avidan, μαγεύοντας τους καλλιτέχνες, οι οποίοι γύρισαν για να τον διεκδικήσουν
Ο φοιτητής του ΤΕΙ Ληξουρίου που “τρέλανε” τους κριτές στο “The Voice”
Life
06/04/2015 | 16:37

Στην όγδοη και τελευταία blind audition του «The Voice», εντυπωσίασε ο Μάριο Λικάφι, κάνοντας και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν.

Ο Μάριο ερμήνευσε το «Reckoning song» του Asaf Avidan, μαγεύοντας τους καλλιτέχνες, οι οποίοι γύρισαν για να τον διεκδικήσουν.

«Είσαι μια ξεχωριστή φωνή. Μπράβο σου!» είπε η Δέσποινα Βανδή, ενώ η Μελίνα Ασλανίδου του τόνισε πόσο σημαντικό είναι να σε παρασέρνει κάποιος με την φωνή του.

Τα λεγόμενα, όμως, των κυριών του «The Voice» δεν ήταν αρκετά να πείσουν τον 22χρονο Μάριο, ο οποίος επέλεξε την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη.

«Μου άρεσε πολύ η ερμηνεία σου και θα μπορέσω να αναδείξω κι άλλα πράγματα σε σένα…», του είπε και τον έπεισε.

Ο Μάριο Λικάφι έχει καταγωγή από την Αλβανία και σε ηλικία 2 χρόνων ήρθε με την οικογένεια του στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκαν στην Πάρο. Λόγω των σπουδών του, στο Tμήμα Tεχνολογίας  Ήχου και Μουσικών Οργάνων, στο ΤΕΙ Ληξουρίου, ζει στην Κεφαλονιά.

Η μητέρα του, Αλμινίτα, είναι mezzo soprano στην Αλβανία και όνειρό της ήταν ο γιος της να ασχοληθεί με τη μουσική. Ο Μάριο στα 9 του ξεκίνησε πιάνο, σολφέζ και θεωρία μουσικής, ενώ είναι αυτοδίδακτος στην κιθάρα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer