Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk.
Τα ζώδια της εβδομάδας από την Miss Lyk
Ζωδια
07/03/2016 | 09:42

miss_lykΔείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/3- 13/3) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Παραδοθείτε στις προσταγές του σύμπαντος. Ο πλανήτης της αγάπης και του ρομαντισμού, η Αφροδίτη, στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας, σας βοηθά να ανοίξετε την καρδιά σας. Θέλετε να είστε ο αρχηγός, ο ηγέτης, αλλά τώρα αφήνετε κάποιον άλλον να πάρει τα ηνία. Βάζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε περίοπτη θέση, θέλετε να έχετε κάποιον κοντά σε σας, είτε αυτός είναι ένας φίλος είτε ένας συγγενής είτε ο αγαπημένος σας. Ίσως να δείτε το τέλος μιας οδυνηρής κατάστασης που είχε εμποτίσει με θλίψη και πικρία την ψυχή σας ή έχετε ένα έντονο συναισθηματικό ξέσπασμα ή μια κρυφή ομολογία. Αυτό όχι μόνο θα είναι απελευθερωτικό για το άλλο πρόσωπο, αλλά θα μπορούσε ακόμη και να επουλώσει τις πληγές της δικής σας ψυχής. Όντας συμπονετικοί και με κατανόηση είναι κάτι που σας έρχεται φυσικά και αβίαστα τώρα, απλά φροντίστε να είστε σαφείς σε κάθε είδους συζητήσεις, έτσι ώστε να μην υπάρχει γύρω σας σύγχυση και αρνητική ενέργεια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/3- 13/3) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Ρομαντισμό και τρυφερότητα σας φέρνει η Αφροδίτη στο φιλικό και αλτρουιστικό ενδέκατο οίκο σας. Διαλύονται οι άμυνές σας, είστε πιο δεκτικοί σε νέες φιλίες αλλά και στο να κάνετε μια έντονη σχέση. Σίγουρα, το ορθολογιστικό ζώδιό σας χρειάζεται χρόνο για να ανοιχτεί, ίσως στραφείτε στη βοήθεια των φίλων σας προκειμένου να πάρετε συμβουλές πριν χαρίσετε την καρδιά σας. Τώρα έχετε επίσης έμπνευση και είστε πιο δημιουργικοί, έτσι η Αφροδίτη σας δίνει το κίνητρο για να ξεκινήσετε ένα εμπνευσμένο ομαδικό έργο. Συμβουλή: Μην είστε ντροπαλοί και βγείτε στο προσκήνιο. Η παρουσία σας στα κοινωνικά δίκτυα ή μια δημόσια προβολή, σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα από το κοινό σας, έτσι προβάλετε τα ταλέντα σας! Η Ολική Ηλιακή έκλειψη ανάβει επίσης τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/3-13/3) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Το σύμπαν σας υπενθυμίζει ότι το χάος και η ακαταστασία στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή θα σας κοστίσει σωματικά και ψυχικά. Η αρμονική Αφροδίτη στον δέκατο οίκο σας, της κοινωνίας και της καριέρας, σας βοηθά να βάλετε τάξη στις επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις σας και κυρίως να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι τα χρήματα και τα υπάρχοντά σας που θα σας παρέχουν σιγουριά αλλά οι άνθρωποι γύρω σας. Έχετε την επιθυμία να προσφέρετε στους γύρω σας, ίσως βοηθώντας τους άλλους, συναισθηματικά ή οικονομικά. Βελτιώνεται το εργασιακό περιβάλλον σας, κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βελτιωθούν και κάποιοι άλλοι τομείς της ζωής σας. Αντιμετωπίζετε τώρα με ευκολία σημαντικά θέματα που σας απασχολούσαν, όπως μια παραπαίουσα οικονομική κατάσταση ή μια δύσκολη σχέση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/3 – 13/3) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Επεκτείνετε την ακτίνα αναζήτησης της αγάπης, η ρομαντική Αφροδίτη στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας, όχι μόνο επεκτείνει τα όνειρα και το πάθος σας αλλά σας λέει ότι η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Πάρτε την αγάπη σας το Σαββατοκύριακο και φύγετε μακριά μόνοι οι δυο σας, όχι μόνο θα ανανεώσετε τη σχέση σας αλλά θα διαπιστώσετε ότι οι διαφορές σας δεν σας χωρίζουν, σας ενώνουν. Έρχεστε σε επαφή με άτομα από διαφορετικούς πολιτισμούς, ιδανικά και αξίες, και αυτό είναι κάτι που σας ενθουσιάζει. Αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για σας είναι να κάνετε νέες γνωριμίες, ίσως κάποια από αυτές αποδειχτεί μοιραία για σας. Ίσως ακόμα βρείτε ένα δημιουργικό συνεργάτη σε μια άλλη γωνιά του κόσμου ή ασχοληθείτε με κάποιου είδους μάθηση για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/3 – 13/3) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Πόσο κοντά είστε στους αγαπημένους σας; Μην κάνετε σχέδια για έντονη και ξέφρενη διασκέδαση τις επόμενες εβδομάδες, η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας, σας παροτρύνει να διαθέσετε χρόνο στα πλησιέστερα σε εσάς πρόσωπα. Τώρα γίνεστε πιο συμπονετικοί και ονειρικοί, θέλετε να δώσετε και να πάρετε αγάπη, χάνεστε στα όνειρα και τη φαντασία, θέλετε να είστε κοντά στον αγαπημένο σας και την οικογένειά σας. Με την Αφροδίτη να καταλαμβάνει αυτόν τον σεξουαλικό και άκρως ερωτικό τομέα του χάρτη σας, τα πράγματα θα μπορούσαν να ζεσταθούν στη σχέση σας, απολαμβάνετε καυτές ερωτικές βραδιές, ανταλλάσσετε λόγια πάθους πίσω από κλειστές πόρτες, μόνοι οι δυο σας. Εάν πάλι είστε μόνοι, αφιερώστε λίγο ποιοτικό χρόνο με έναν στενό φίλο ή ακόμα και μόνο για εσάς. Χαλαρώστε στο σπίτι σας, κάντε όνειρα, τελειώστε με τον πόνο του παρελθόντος και σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για την ευδαιμονία σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/3- 13/3) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Η τελειομανία και οι απαιτήσεις σας μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες μερικές φορές, καθώς είναι στη φύση σας να επισημαίνετε τις αδυναμίες των άλλων, και του εαυτού σας. Αν και γνωρίζετε ότι είστε σταθεροί και έχετε ακλόνητη πίστη όταν αγαπάτε, οι άλλοι μπορεί να δυσανασχετήσουν με την κριτική σας. Όμως τώρα η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα σας βοηθήσει να δείξετε στον κόσμο μια διαφορετική, πιο ανεκτική πλευρά. Είστε τώρα πιο τρυφεροί και συμπονετικοί, πλησιάζετε αυτούς που αγαπάτε με κατανόηση και ευγένεια, επιδιώκετε την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σας, αγαπάτε άνευ όρων. Οι ιδεαλιστικές αντιλήψεις σας προσελκύουν πολλά άτομα γύρω σας. Στην πραγματικότητα όμως, βλέπετε τους άλλους μέσα από ροζ γυαλιά και τους βοηθάτε να αναγνωρίσουν την αξία τους και να ανακαλύψουν τα δώρα τους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/3- 13/3) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Είστε πιο ευτυχισμένοι όταν λειτουργείτε με ενθουσιασμό και αυθορμητισμό, και τα αστέρια είναι εδώ για να σας βοηθήσουν. Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, τον τομέα της υγείας, σας ενθαρρύνει να ενσωματώσετε την ευχαρίστηση και τη χαρά στο καθημερινό πρόγραμμά σας. Για να είστε σε καλό δρόμο, αλλάξτε τις καθημερινές σας συνήθειες και τη διατροφή σας, ξεκινήστε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο, διαθέστε κάποια ευρώ το μήνα για να χαλαρώσετε με τη γιόγκα ή σε ένα σπα. Αν θέλετε να δείτε θετικές αλλαγές στη ζωή σας, κάντε επιλογές που σας εξασφαλίζουν ψυχική ηρεμία και ξεκούραση. Επίσης, η συμπόνια σας και η παροχή υπηρεσίας προς τους άλλους, σας οδηγούν στο να αναδιαμορφώσετε το καθημερινό πρόγραμμά σας ώστε να έχετε χρόνο να τους βοηθήσετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/3- 13/3) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να λάμψει! Η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ενισχύει τη γοητεία και το μαγνητισμό σας, είστε τώρα πιο ονειρικοί και επικοινωνιακοί. Αν είστε σε σχέση, έχετε εξουσία ως ζευγάρι! Δίνετε λίγο παραπάνω την προσοχή σας στον αγαπημένο σας, προτείνετε λύσεις στα προβλήματά σας. Είστε μόνοι; Ο πλανήτης της αγάπης σας κάνει απλά ακαταμάχητους. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, πιστέψτε στην αφοπλιστική γοητεία σας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε την αδελφή ψυχή σας. Η ερωτική χημεία θα είναι προφανής και ίσως ακόμη νιώσετε ότι κάτι μοιραίο σας ενώνει. Όμως, μην περιμένετε να πολιορκηθείτε, η αγάπη δεν πρόκειται να έρθει να σας χτυπήσει την πόρτα. Βγείτε έξω και πάρτε το τιμόνι της αγάπης, όντας ευχάριστοι στους θαυμαστές σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/3 – 13/3) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Εκδηλώστε τη συναισθηματική και τρυφερή πλευρά σας. Η Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας κάνει πιο ευαίσθητους, συμπονετικούς και συναισθηματικούς, θέλετε να είστε μαζί με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, αυτό και μόνο σας ικανοποιεί. Επιστρατεύστε τους στενότερους φίλους σας ή την οικογένειά σας και συγκεντρωθείτε όλοι μαζί για ένα δείπνο, έχετε τόσα πολλά να πείτε. Ο πλανήτης της αρμονίας μπορεί, επίσης, να σας εμπνεύσει να διακοσμήσετε το χώρο σας με ιδιαίτερες πινελιές, όπως να στολίσετε το σπίτι σας με παλιές φωτογραφίες ή με ένα παλιό κομμάτι που ανήκε στην αγαπημένη σας γιαγιά. Ίσως ακόμα νιώσετε μια γλυκιά νοσταλγία για μια παλιά αγάπη και ξεθάψετε παλιά αναμνηστικά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/3- 13/3) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Αφήστε για λίγο στην άκρη την εργασία σας και διασκεδάστε! Η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας κάνει πιο κοινωνικούς, έχετε τώρα περισσότερη κατανόηση και τρυφερότητα στην επικοινωνία σας. Αναλώστε λίγο από τον πολυάσχολο χρόνο σας στους φίλους σας, εξερευνήσετε τις κοινωνικές εκδηλώσεις, πηγαίνετε ένα σύντομο ταξίδι. Μπορεί να ξεκινήσετε με έναν φίλο σας και τελικά να βρεθείτε να περιτριγυρίζεστε από ένα μεγάλο πλήθος, σας ταιριάζει μια χαρά! Το διαδίκτυο σας δίνει επίσης πολλές υποσχέσεις για την οικοδόμηση νέων σχέσεων. Σερφάρετε στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, μην αποκλείσετε το on-line dating και κουβεντιάστε σε ένα φόρουμ, αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία. Κάντε «κλικ» και ό, τι θέλετε θα το βρείτε!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/3 -13/3) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Μια μεγάλη αλλαγή για την οικονομική σας κατάσταση είναι προ των πυλών, καθώς η Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, εφιστά την προσοχή σας στην επαγγελματική σας ζωή και τη μακροπρόθεσμη πορεία των οικονομικών σας. Το σύμπαν σας δίνει ένα έναυσμα έτσι ώστε να ξεκινήσετε τη διαδρομή που οδηγεί στην αύξηση του τραπεζικού σας λογαριασμού και να σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να αναγνωρίσουν οι άλλοι την αξία σας. Μπορεί ακόμη και να δανείσετε κάποια χρήματα σε όσους έχουν την ανάγκη σας ή να εμπνευστείτε να δωρίσετε τον χρόνο και τις ικανότητές σας σε έναν αλτρουιστικό σκοπό. Και φυσικά αυτό είναι καλό για το κάρμα σας! Ίσως ακόμα βρείτε έναν πλούσιο πελάτη ή ξαφνικά σας έρχονται ιδέες για το πώς θα βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Η Ολική Ηλιακή έκλειψη φωτίζει επίσης το δεύτερο οίκο σας, οπότε θέματα χρημάτων είναι το επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας για αυτή την εβδομάδα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/3 – 13/3) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Ζήστε δυνατά και περήφανα! Η μαγνητική Αφροδίτη στο ζώδιό σας, φέρνει στο προσκήνιο την τρυφερή συναισθηματική πλευρά σας, ονειρεύεστε τη μεγάλη αγάπη, ακολουθείτε το πάθος σας. Πιέστε τον εαυτό σας να πάρει το ρίσκο προκειμένου να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε, από μια αγάπη που είναι στην καρδιά σας μέχρι την προβολή των δημιουργικών δώρων σας. Ταξιδεύετε σε άλλους κόσμους, μαγικούς και ονειρεμένους, δεν θέλετε να ξέρετε την αλήθεια, είστε ευτυχισμένοι με το δικό σας παραμύθι. Τώρα είστε σαν ένα σφουγγάρι και απορροφάτε την ενέργεια των άλλων ανθρώπων, έχετε φαντασία και νέες ιδέες, ίσως ακόμα έχετε και μια σημαντική αποκάλυψη. Η προσπάθειά σας για την πνευματική σας εξέλιξη μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε μια οδυνηρή εμπειρία του παρελθόντος μέσα από ένα διαφορετικό φακό.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer