Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk.
Τα ζώδια της εβδομάδας απο την Miss Lyk
Ζωδια
21/03/2016 | 10:14

miss_lykΔείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/3- 27/3) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Επιτέλους! Μπορεί να γιορτάσετε τη μεγάλη νίκη σας στη σχέση σας, αν έχετε κάνει προσπάθειες για την αρμονία και την ισορροπία. Αν πραγματικά έχετε αγωνιστεί, τότε σας αξίζουν συγχαρητήρια. Η Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, αποσαφηνίζει την πορεία της σχέσης σας, αν ήσασταν σε αμφισβήτηση ή αλλάζει ολόκληρη την προσέγγισή σας όσον αφορά την ερωτική σας ζωή και τις συνεργασίες σας. Ίσως, επίσης, νιώσετε την ανάγκη να αναδιοργανώσετε μια επιχειρηματική συμφωνία. Όποια και αν είναι η εξέλιξη, έχετε πάρει τα καρμικά σας μαθήματα και έχετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε μπροστά ή να δώσετε ένα τέλος. Ίσως ακόμα θεσπίσετε καλύτερα όρια και κανόνες και δείτε μια καταλυτική αλλαγή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/3- 27/3) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Ήρθε η ώρα να διάγετε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής. Η Σεληνιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας, βάζει πλάτες στην αλλαγή των καθημερινών συνηθειών σας, αυτών που βλάπτουν την ευεξία σας και τη ζωτικότητά σας. Ίσως να σταματήσατε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο ή απλά καταναλώνετε τροφές χαμηλής περιεκτικότητας σε θρεπτικές ουσίες ή με πολλά λιπαρά. Ή ίσως έχετε αποφύγει να ελέγξετε την υγεία σας ή βρίσκεστε στο χάος στην καθημερινή σας ζωή. Τώρα λοιπόν, επιστρέφετε στην τάξη και στη λογική, το φεγγάρι σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές αλλαγές έχοντας μια πιο πειθαρχημένη ζωή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/3-27/3) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Θέλετε να ζήσετε το πάθος και τη ζωή έντονα αλλά η Σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ίσως εντείνει τα συναισθήματά σας και βγάζετε προς τα έξω ανεξέλεγκτα το πάθος σας, επιβάλλοντας τις επιθυμίες σας. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι πλέετε σε ταραχώδη ύδατα ή απλά χρειάζεται να θέσετε σταθερά όρια με τον αγαπημένο σας. Τώρα καθίσταται επιτακτική ανάγκη να βρεθεί η σωστή ισορροπία μεταξύ των αναγκών σας και των επιθυμιών των άλλων ανθρώπων. Μάθετε στον αγαπημένο σας πώς θα σας εκτιμήσει αλλά και πώς θα σας κάνει ευτυχισμένους. Όντας ειλικρινείς θα μπορούσε να φέρει τη σχέση σας σε ένα υπέροχο σημείο καμπής. Επειδή ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη δημιουργικότητα, αν κάποιες καταστάσεις άμβλυναν τη δημιουργικότητά σας ή σας ανάγκασαν να βάλετε ένα καλλιτεχνικό ή δημιουργικό εγχείρημα σε δεύτερη μοίρα, τώρα αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και το τι θέλετε και ρίχνετε το πάθος σας σε ένα νέο έργο και πάλι.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/3 – 27/3) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Πώς είναι η ζωή στο σπίτι σας; Η Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε ένα οικογενειακό ζήτημα που έχει κλέψει εδώ και καιρό την ψυχική ηρεμία σας. Ίσως έχετε ήδη ασχοληθεί με νεφελώδη ζητήματα των αγαπημένων σας προσώπων, ίσως υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση (πιθανόν με μια γυναίκα). Ή ίσως το σπίτι σας ή ακόμα και ο τόπος διαμονής σας δεν μπορούν να σας χαρίσουν την ευτυχία και τη γαλήνη που θέλετε. Τώρα λοιπόν μπορεί να αποφασίσετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να ασχοληθείτε με επισκευές ή ακόμα και να μετεγκατασταθείτε. Η ηρεμία στην ψυχή σας επιστρέφει και πάλι και προχωράτε σταθερά σε οποιεσδήποτε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/3 – 27/3) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Αποβάλετε τις βαριές και απαισιόδοξες σκέψεις από το μυαλό σας! Η Σεληνιακή έκλειψη στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας, παίρνει μαζί της τη μελαγχολία, αποκαθιστώντας την ελαφρότητα και τη χαρά στις επικοινωνίες σας και τη διαδικασία σκέψης σας. Αν τον τελευταίο καιρό ήσασταν πιο απαισιόδοξοι από το συνηθισμένο ή αγχωνόσασταν, επειδή είχατε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε με σαφήνεια τις ιδέες και τις ανάγκες σας. Αν ένας φίλος ή αδελφός έχει αποστραγγίξει την ενέργειά σας τον τελευταίο καιρό, κατανοείτε ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να τον συμπεριλάβετε στα σχέδιά σας και θεσπίζετε υγιή όρια. Η συγγραφή, η διδασκαλία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παίρνουν μια νέα ώθηση. Ίσως μια νέα σχέση ή συνεργασία εμφανιστεί ξαφνικά ή προβάλλετε τις ιδέες σας στα κοινωνικά δίκτυα, προσελκύοντας ένα ευρύ κοινό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/3- 27/3) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Τι μπορείτε να κάνετε για να νιώσετε ανακούφιση από τα έξοδά σας; Η Σεληνιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, επαναφέρει την ισορροπία στον προϋπολογισμό σας. Ίσως κάποιες καταστάσεις σας έκαναν να περιορίσετε κάποιες από τις δαπάνες σας, μπορεί να έχετε βιώσει οικονομικές περικοπές στη δουλειά σας ή έχει στερέψει μια πηγή εσόδων. Το φεγγάρι σας βοηθά να βρείτε τρόπους σχετικά με το πώς θα χρησιμοποιήσετε τον χρόνο σας, την ενέργεια και τον προϋπολογισμό σας. Οι πιθανότητες είναι ότι ό, τι δεν δούλευε, δεν ήταν πραγματικά σταθερό και ως εκ τούτου, όχι καλό για σας σε μακροπρόθεσμη βάση. Τώρα είστε έτοιμοι για να πάτε μπροστά. Είστε πιο εγκρατείς και αυτάρκεις, ίσως ακόμα αυξηθούν τα κέρδη της επιχείρησής σας μέσω συμβουλών από εμπειρογνώμονες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/3- 27/3) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Τι θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας; Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, σας δείχνει τα βήματα που θα οδηγήσουν στη νίκη σας. Αν και από τη φύση σας είστε κοινωνικοί και οπισθοχωρείτε για την αρμονία των σχέσεών σας, τώρα τον πρώτο λόγο έχει ο εαυτός σας. Κάποιες προσωπικές δοκιμασίες φτάνουν στο τέλος τους, κάποιες σχέσεις φεύγουν μια για πάντα από τη ζωή σας για να αντικατασταθούν από νέες που βοηθούν την πρόοδο και την ευτυχία σας. Αναδιοργανώνετε τη ζωή σας από το μηδέν! Αν είχατε συναντήσει εμπόδια στο δρόμο σας, μετά από μια σειρά ατυχιών, γνωρίζετε τώρα πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας και πώς να κάνετε τους άλλους να σας πάρουν στα σοβαρά. Κανείς άλλος δεν μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει παρά μόνο ο εαυτός σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/3- 27/3) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Είστε έτοιμοι να κλείσετε το βιβλίο σε ένα δύσκολο κεφάλαιο; Η Σεληνιακή έκλειψη στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας και της ολοκλήρωσης, σας ζητά να συγχωρέσετε, προκειμένου να κινηθείτε προς τα εμπρός, αφήνοντας πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις που σας φορτίζουν συναισθηματικά. Αν έχετε δημιουργήσει κάποιες σχέσεις εξάρτησης, ήρθε η ώρα να θέσετε τα όριά σας με τους ανθρώπους οι οποίοι σας εκμεταλλεύονται. Ίσως τρέχατε για κάποιους και τους φροντίζατε, τώρα όμως το μόνο που χρειάζεστε είναι να δώσετε ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση. Σας είναι πιο εύκολο να πείτε «όχι», νιώθετε δυνατότεροι να απεγκλωβιστείτε από αυτές τις νοσηρές σχέσεις. Φροντίστε τον εαυτό σας, δώστε του πνευματική τροφή με ένα βιβλίο ή τον διαλογισμό, κάντε περιπάτους στη φύση, ειδικά κοντά σε νερό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/3 – 27/3) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Ποιοί είναι οι αληθινοί φίλοι σας και ποιοί πραγματικά ανήκουν στην ομάδα σας; Η Σεληνιακή έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, φέρνει πίσω τη σαφήνεια γύρω από ένα ομαδικό έργο ή την κοινωνική ζωή σας γενικότερα. Τώρα θα μάθετε ποιοι φίλοι μπορούν να σας σταθούν πραγματικά και ποιες ομάδες μιλούν στα ιδανικά και τις αξίες σας. Αν είχατε αντιμετωπίσει ακανθώδη ζητήματα με κάποιον φίλο σας ή μια ομάδα, τώρα διαπραγματεύεστε και αποφασίζετε την πορεία σας. Μπορεί να αποφασίσετε να απομακρυνθείτε, ειδικά αν νιώθετε ότι οι σκοποί σας δεν εναρμονίζονται και αναλώνετε την ενέργειά σας σε ανθρώπους και έργα που πραγματικά αναζωογονούν την ψυχή σας. Ίσως ενταχθείτε σε μια ομάδα κοινωνικής δικτύωσης ή απλά κάνετε νέους φίλους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/3- 27/3) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Μήπως έχετε σκοντάψει σε εμπόδια στην καριέρα σας τον τελευταίο καιρό; Η Σεληνιακή έκλειψη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σας βοηθά να εφαρμόσετε τις απαραίτητες αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή για να πάτε μπροστά, ειδικά αν υπήρξε μια επιβράδυνση στην εργασία σας ή αντιμετωπίσατε εμπόδια. Ίσως πάλι νιώσετε άγχος από μια ατελείωτη γραφειοκρατία, κουραστικά έργα ή έλλειψη βοήθειας, πράγμα το οποίο δημιουργεί μια αρνητική διάθεση. Αν έχετε προσπαθήσει σκληρά στην εργασία σας, το φεγγάρι σας φέρνει ανταμοιβές για τη συνέπεια και την επιμέλειά σας, και μπορεί να σας προσφερθεί μια προαγωγή, ένας ηγετικός ρόλος ή αναγνώριση. Έχετε πολλά κίνητρα για να προχωρήσετε μπροστά στη σταδιοδρομία σας, θέλετε να εξασφαλίσετε ότι όλοι οι στόχοι και τα σχέδιά σας είναι σταθερά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/3 -27/3) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Ετοιμαστείτε για απογείωση! Η Σεληνιακή έκλειψη στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της επέκτασης, σας δείχνει το δρόμο προς την προσωπική σας ανάπτυξη. Αν είχατε δώσει τον τελευταίο καιρό μια ανηφορική μάχη για να βρείτε το σκοπό σας στη ζωή ή έχετε μεγάλα σχέδια στο μυαλό σας, το φεγγάρι σας οδηγεί στο μονοπάτι της ανάπτυξης και της προόδου. Ίσως σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι ή ακονίσετε τις γνώσεις σας ή πάρετε περαιτέρω εκπαιδευτική κατάρτιση στον τομέα σας. Ίσως απλά νιώσετε περισσότερο χαρούμενοι και αισιόδοξοι για τις νέες ιδέες σας και τους στόχους σας, αν αναρωτιόσασταν αν μπορούσαν να υλοποιηθούν. Αφήνετε τις υποχρεώσεις σας και εξορμάτε για διασκέδαση και περιπέτειες. Νέες διαπολιτισμικές διασυνδέσεις επεκτείνουν τους ορίζοντές σας και ίσως το πορτοφόλι σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/3 – 27/3) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Πόση εμπιστοσύνη και οικειότητα νιώθετε με τον αγαπημένο σας; Η Σεληνιακή έκλειψη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και του μετασχηματισμού, σας βοηθά να αποσαφηνίσετε τα συναισθήματα τα δικά σας και του αγαπημένου σας. Ίσως αρχίσετε να αισθάνεστε ανακούφιση από την ένταση του τελευταίου καιρού, ίσως πάλι να διαπιστώσετε ρωγμές στα θεμέλια, και θα πρέπει να μετασχηματίσετε ριζικά τη σχέση σας, θέτοντας καλύτερες παραμέτρους και διευκρινίζοντας με σαφήνεια τις προσδοκίες σας. Ακόμα και αν μια σχέση είναι καθαρά σεξουαλική, θα πρέπει εκ των προτέρων να θέσετε τα όριά σας, έτσι ώστε να ξέρετε που στέκεστε κι οι δυο σας. Μια δύσκολη οικονομική ή νομική κατάσταση θα μπορούσε να αρχίζει να κοπάζει ή αντίθετα, μπορεί να νιώσετε να πνίγεστε στα χρέη σας. Αναζητάτε μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία και ο Ερμής στο διαισθητικό δωδέκατο οίκο σας, σας βοηθά να αποσαφηνίσετε ποια άτομα μπορούν να τις προσφέρουν. Κάντε εκκαθάριση όλων των αρνητικών δονήσεων από τον προσωπικό σας χώρο, λέγοντας «όχι» σε κάτι που δεν σας εμπνέει. Κάντε χώρο στη ζωή σας για ανθρώπους και πράγματα που αντανακλούν τις αξίες και τα ιδανικά σας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer