Αγαπητά μου ζώδια, Οι ευκαιρίες που θα έχετε αυτήν την εβδομάδα θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείτε πολύ γρήγορα και έξυπνα για να μπορέσετε να φτάσετε γρηγορότερα στην επιτυχία.
Τα ζώδια της Εβδομάδας απο την Miss Lyk
Ζωδια
02/05/2011 | 05:19

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο (2/5 – 8/5) Κριός (21/3-20/4)

 

Κριοί μου,

Κάποιες μικρές καθυστερήσεις που μπορεί να έχετε σε θέματα που σας αφορούν δεν πρέπει να σας αγχώνουν γιατί έχετε προετοιμάσει πολύ καλά το πεδίο. Άλλωστε, οι πλανήτες θα σας δώσουν για άλλη μία φορά τις καλύτερες επιρροές τους, προσφέροντάς σας ιδιαίτερα συμφέρουσες ευκαιρίες στον επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό τομέα. Κάποια ερωτηματικά θα σας βασανίζουν και αυτήν την εβδομάδα σε σχέση με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σας. Ακόμα δεν είναι ώρα να μιλήσετε. Κάντε υπομονή και να ξέρετε πως ο καιρός του ξεκαθαρίσματος φτάνει. Και αν ακόμα ψάχνεστε, μη σταματήσετε την αναζήτηση, γιατί σας διαβεβαιώνω πως είστε πολύ κοντά σε μία νέα γνωριμία! Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις και, δυστυχώς, θα προσπαθείτε πάλι να λύσετε θέματα, που υποτίθεται πως είχαν ολοκληρωθεί. Αποφύγετε να εκνευριστείτε και όλα θα βρουν το δρόμο τους. Τα οικονομικά αρχίζουν σιγά- σιγά να βγαίνουν από το τέλμα των τελευταίων ημερών, άσχετα αν εσείς δεν το βλέπετε ακόμα, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Αποφύγετε τις περιττές αγορές. 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο (2/5 – 8/5) Ταύρος (21/4-20/5)

 

Ταύροι μου,

Η εβδομάδα σας ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη, που γίνεται στις 3 στο ζώδιό σας και σας γεμίζει με όρεξη και καλή διάθεση για να λύσετε πολλά θέματα που σας απασχολούν μέχρι σήμερα. Για άλλη μια φορά ο δυναμισμός σας θα φέρει εις πέρας καταστάσεις και πράγματα με τέτοια ευκολία, που θα αφήσει τους γύρω σας άναυδους! Τα συναισθηματικά σας δεν θα πάνε καθόλου άσχημα αυτήν την εβδομάδα, αρκεί να μην σας πιάσουν τα κυκλοθυμικά σας και ξεσπάσετε, για άλλη μια φορά, στο ταίρι σας. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις για θέματα σχέσης και φροντίστε να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα. Και αν ακόμα είστε παρέα με τη μοναξιά, μάθετε να μην κλείνεστε στον εαυτό σας, αλλάξτε κάποιες απόψεις που έχετε και θα κάνετε και τη γνωριμία που θέλετε…Θα τα πάτε πολύ καλά στη δουλειά σας, ενώ αυτήν την περίοδο θα έχετε όλες τις ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε διάφορα θέματα που σας απασχολούν. Μην γκρινιάζετε και προσπαθήστε να τα ξεφορτωθείτε από πάνω σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τα οικονομικά σας δεν θα είναι άσχημα αυτήν την περίοδο, παρόλο που έχετε πολλά έξοδα. Θέματα γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας ευνοούνται. 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο (2/5 – 8/5) Δίδυμοι (21/5-21/6)

 

Διδυμοί μου,

Από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας, θα έχετε άφθονη ενεργητικότητα για να τακτοποιήσετε πολλά θέματα, που μέχρι τώρα σας αγχώνουν. Επίσης, θα έχετε πολλή όρεξη και καλή διάθεση, ενώ αν εκμεταλλευτείτε κατάλληλα πολλές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, θα φτάσετε πολύ κοντά στην επιτυχία. Φροντίστε όμως να ξεκουράζεστε περισσότερο. Έχετε πλούσιο συναισθηματικό κόσμο και ξέρετε να ελιχθείτε όπου και όποτε χρειάζεται. Γιατί αφήνετε λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σας που σας απομακρύνουν από το ταίρι σας; Κινηθείτε ανάλογα και σας διαβεβαιώνω πως θα περάσετε πολύ καλά… Και αν ακόμα δεν έχετε βρει ταίρι, μην τα παρατάτε κινηθείτε όπως ξέρετε και θα βρείτε αυτό που θέλετε άμεσα…Θα έχετε πολύ καλή συνεργασία στη δουλειά σας και θα μπορέσετε να κάνετε και νέα ξεκινήματα. Προτάσεις που θα σας κάνουν πρέπει να τις μελετήσετε καλά, γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται. Τα προβλήματα στα οικονομικά σας συνεχίζονται, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε. Να ξέρετε πως ξεκινάει για εσάς μια περίοδος που θα φέρει αύξηση στα έσοδά σας…

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (2/5 – 8/5) Καρκίνος (22/6-22/7)

 

Καρκίνοι μου,

Ο Ερμής είναι στον Κριό και σας ευνοεί στην επικοινωνία, αλλά εσείς έχετε έντονο άγχος για κάποιες υποχρεώσεις και παλαιότερες εκκρεμότητες. Για καλή σας τύχη, ο δυναμισμός σας θα είναι στα ύψη του και θα είστε σε πλήρη ετοιμότητα για ό,τι κι αν συμβεί. Κάντε τα σχέδιά σας και θα δείτε πως όλα θα πάνε τέλεια! Για άλλη μία φορά και αυτήν την εβδομάδα θα καταπλήξετε το ταίρι σας με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σας. Να ξέρετε πως η Αφροδίτη από τον Κριό σας ευνοεί για να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας… Και αν είστε ακόμα μόνος ή μόνη, νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να βρείτε αυτό που ψάχνετε και μάλιστα πολύ γρήγορα…Στη δουλειά σας τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά, ενώ θα σας παρουσιαστούν και ευκαιρίες για να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε. Αποφύγετε να εκνευρίζεστε και προπάντων μην τα βάζετε με τους συνεργάτες σας και σας διαβεβαιώνω πως η επιτυχία στη δουλειά σας είναι πολύ κοντά. Αυτήν την εβδομάδα, θα σκέφτεστε πολύ έντονα οικονομικές υποχρεώσεις, που έχετε και σας αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Χαλαρώστε, γιατί αρχίζει η περίοδος, που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο (2/5 – 8/5) Λέων (23/7-23/8)

 

Λιοντάρια μου,

Με το… «καλημέρα» της Δευτέρας, ξεκινάτε την εβδομάδα σας με έντονο δυναμισμό. Στις 3, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σας χαρίσει ενέργεια και φαντασία για να λύσετε πολλά θέματα που σας απασχολούν, ενώ φροντίστε να βάλετε καλό προγραμματισμό σε αυτά που θέλετε να κάνετε, αν θέλετε να τα καταφέρετε όλα μια χαρά! Η Αφροδίτη από τον Κριό θα σας κάνει να νιώσετε έντονο το αίσθημα ότι πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα κάποια θέματα που σας απασχολούν στη σχέση σας. Θα μπορέσετε να περάσετε πολύ όμορφα με το ταίρι σας, αν αφήσετε τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σας να βγουν στην επιφάνεια. Και αν είστε ακόμα παρέα με τη μοναξιά, έφτασε η περίοδος που η Αφροδίτη σας ευνοεί, οπότε, μαζί με όλες τις θετικές επιρροές της, περιμένετε να βρείτε και το ταίρι που ψάχνετε εδώ και καιρό! Οι υποχρεώσεις στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι και πάλι πάρα πολλές. Προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες για να μην πνίγεστε μέσα στο άγχος και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Επίσης, αυτήν την εβδομάδα, πρέπει να δείτε με σοβαρότητα τα οικονομικά σας, φροντίζοντας παράλληλα να τακτοποιήσετε άμεσα τις υποχρεώσεις που έχετε.

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο (2/5 – 8/5) Παρθένος (24/8-22/9)

 

Παρθένοι μου,

Η εβδομάδα σας θα είναι εξαιρετική, καθώς θα έχετε πολλή όρεξη να τακτοποιήσετε λάθη, που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Να ξέρετε πως πρέπει να προγραμματίσετε τις υποχρεώσεις σας και να βάλετε προτεραιότητες, αν θέλετε να τις τακτοποιήσετε όλες, χωρίς να αγχωθείτε! Στη σχέση σας δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα αυτήν την εβδομάδα. Μπορείτε να μιλήσετε με το ταίρι σας για κάποιες ιδέες που έχετε, ώστε να κάνετε τη σχέση καλύτερη για να περνάτε και οι δύο πολύ καλά! Αν πάλι δεν έχετε κάποια σχέση και δεν μπορείτε να αντέξετε άλλο τη μοναξιά σας, να ξέρετε πως θα σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνετε τη γνωριμία που θέλετε…Στα επαγγελματικά σας θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες, ενώ θα σας κάνουν και προτάσεις που πρέπει να δείτε με σοβαρότητα. Όλα πάνε πολύ καλά, οπότε σταματήστε να έχετε ανασφάλειες για τη δουλειά σας. Τα οικονομικά σας δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φροντίστε να κάνετε σωστή διαχείριση και θα μπορέσετε να βγείτε από το αδιέξοδο, στο οποίο βρίσκεστε αυτήν την περίοδο.

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο (2/5 – 8/5) Ζυγός (23/9-22/10)

 

Ζυγοί μου,

Ο δυναμισμός και η ενέργεια που θα έχετε αυτήν την εβδομάδα θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πολλά «λιμνάζοντα» προβλήματα του παρελθόντος. Στο πλευρό σας είναι και ο Ερμής και ο Άρης από τον Κριό, που σας δίνουν ό,τι χρειάζεστε για να φτάσετε πολύ γρήγορα στην επιτυχία! Η Αφροδίτη από τον Κριό σας δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσετε πολύ καλά με το ταίρι σας. Μην σκέφτεστε καταστάσεις που μπορεί να σας είχαν στεναχωρήσει. Βάλτε καινούργιες βάσεις στη σχέση σας και κάντε τις προτάσεις σας και όλα θα πάνε πολύ καλά. Για εσάς που ακόμα δεν έχετε βρει το ταίρι σας, η τύχη αλλά και η Αφροδίτη είναι με το μέρος σας για να κάνετε τη γνωριμία, που σας αξίζει! Στα επαγγελματικά σας θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις, που θα σας προκαλέσουν αναστάτωση. Να ξέρετε πως η περίοδος είναι πολύ θετική και ό,τι κάνετε θα πάει μια χαρά. Στα οικονομικά πρέπει να κάνετε προγραμματισμό για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν. Τακτοποιήστε γραφειοκρατικά θέματα και θα ξεκινήσει και η περίοδος που πολλά πράγματα θα ισορροπήσουν…

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο (2/5 – 8/5) Σκορπιός (23/10-22/11)

 

Σκορπίοι μου,

Η εβδομάδα σας θα ξεκινήσει με πολύ καλές προοπτικές, καθώς με τη Νέα Σελήνη στις 3 στον Ταύρο σας δίνει πολλή ενέργεια και δυναμισμό, θα ξεπεράσετε προβλήματα που έχετε μέχρι σήμερα. Επίσης, θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες γιατί θα αποδειχθούν ιδιαίτερα κερδοφόρες! Μην αφήνετε τους άλλους να ζουν στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα… Η σχέση σας είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα, αν καθίσετε και μιλήσετε με το ταίρι σας για το πώς βλέπετε μερικές καταστάσεις. Τέλος και στη μοναξιά αυτήν την περίοδο! Ευχάριστες εκπλήξεις με ταχύτατες εξελίξεις σας περιμένουν πολύ γρήγορα…Συνεχίστε στους ρυθμούς που έχετε στη δουλειά σας, χωρίς να επηρεαστείτε από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σας. Ξέρετε πολύ καλά αυτό που θέλετε, οπότε να ξέρετε πως όλα θα μπορέσετε εύκολα να τα πετύχετε. Στα οικονομικά αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε κινήσεις για να αυξήσετε τα έσοδά σας, καθώς βρίσκεστε σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώσετε καλύτερα.

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο (2/5 – 8/5) Τοξότης (23/11-21/12)

 

Τοξότες μου,

Η εβδομάδα σας θα ξεκινήσει πολύ καλά και θα έχετε πολλή όρεξη να ασχοληθείτε με πράγματα που σας κούραζαν παλαιότερα, παρόλο που κάποιες αναβολές θα σας νευριάζουν αρκετά. Επίσης, να ξέρετε πως οι ιδέες σας θα είναι εξαιρετικές και, αν βρουν εφαρμογή, θα σας οδηγήσουν σε σημαντικές επιτυχίες. Τέλος, αυτήν την περίοδο, μπορείτε να κάνετε και τις αλλαγές που θέλετε στη ζωή σας. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας που θα σας φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Φροντίστε να βγάλετε τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σας για να περάσετε πολύ καλά στη σχέση σας. Έχετε ανάγκη και οι δύο να περάσετε χαλαρές στιγμές. Μια νέα περίοδος ξεκινά για εσάς που ακόμα δεν έχετε ταίρι, καθώς η Αφροδίτη από τον Κριό σας ευνοεί για να κάνετε καινούργια γνωριμία. Ο Άρης από τον Κριό σας δίνει τις θετικές του επιρροές για να μπορέσετε να συνεργαστείτε και να λύσετε πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Μπορείτε να κάνετε καινούργιες συνεργασίες που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Στα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που έχετε και ειδικότερα σε θέματα νόμου. Επίσης, μπορείτε να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες, που θα είναι συμφέρουσες για εσάς. 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο (2/5 – 8/5) Αιγόκερως (22/12-19/1)

 

Αιγοκεροί μου,

Ο Άρης και ο Ερμής σας ευνοούν αρκετά από τον Κριό. Φροντίστε να βάλετε σε μια σειρά τα θέματα που σας απασχολούν, γιατί τον τελευταίο καιρό έχετε αγχωθεί αρκετά με τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε. Θα τα βγάλετε όλα εις πέρας με πολύ καλό τρόπο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχετε ικανοποιηθεί από την απόδοσή σας. Η διάθεσή σας θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλετε να περνάτε πολλές ώρες με το ταίρι σας. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσετε πολλά θέματα στη σχέση σας. Επίσης, κάποια μικρή απόδραση με το ταίρι σας θα σας έκανε πολύ καλό. Εσείς που ακόμα δεν έχετε βρει το ταίρι σας, πρέπει να κινηθείτε άμεσα, γιατί η Αφροδίτη σας στέλνει τώρα όλη της τη θετική ενέργεια από τον Κριό! Θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά αυτήν την εβδομάδα. Θα σας κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, στις οποίες η συμβουλή μου είναι να σκεφτείτε καλά πριν απαντήσετε, γιατί οι υποχρεώσεις που έχετε ήδη είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά, αυτήν την περίοδο θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις για να μπορέσετε να αυξήσετε τα έσοδά σας. 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο (2/5 – 8/5) Υδροχόος (20/1-19/2)

 

Υδροχόοι μου,

Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να χαλαρώσετε και να ρίξετε τους τόνους, αποφεύγοντας, παράλληλα, να τσακώνεστε με άτομα που δε φταίνε. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 3 στον Ταύρο θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες για να μπορέσετε να ξεπεράσετε πολλά θέματα που μπορεί να σας προβληματίζουν μέχρι τώρα. Η σχέση σας θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν έχετε περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχετε τόσο δογματικές απόψεις. Περάστε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σας, ώστε να φέρετε την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σας, που τόσο λείπει το τελευταίο διάστημα. Και εσείς που «μιλάτε» ακόμα με τη μοναξιά, να ξέρετε ότι μπαίνετε σε ευνοϊκή περίοδο που θα κάνετε νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την θέλατε. Θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, όμως, επειδή τα πράγματα είναι στάσιμα, εκνευρίζεστε αρκετά. Φροντίστε να κινηθείτε με ψυχραιμία, να μιλήσετε με τους συνεργάτες σας και θα καταφέρετε αυτά που θέλετε. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν τα περιμένετε. Είστε σε περίοδο που τα οικονομικά σας αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε περιττά έξοδα.

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο (2/5 – 8/5) Ιχθείς (20/2-20/3)

 

Ιχθείς μου,

Οι ευκαιρίες που θα έχετε αυτήν την εβδομάδα θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείτε πολύ γρήγορα και έξυπνα για να μπορέσετε να φτάσετε γρηγορότερα στην επιτυχία. Κάποια θέματα που θα καθυστερήσουν μην σας ανησυχήσουν, γιατί και αυτά θα πάρουν το δρόμο τους… Οι εξελίξεις που θα έχετε στη σχέση σας θα είναι πολύ καλές. Θα μπορέσετε να μιλήσετε με το ταίρι σας και θα λύσετε πολλά θέματα στη σχέση σας, που μπορεί να σας προβληματίζουν μέχρι τώρα. Μια καινούργια γνωριμία σε εσάς που κάνετε παρέα ακόμα με τη μοναξιά, θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σας! Θα δεχτείτε προτάσεις στη δουλειά σας, στις οποίες πριν απαντήσεις, πρέπει να δείτε αν είναι συμφέρουσες. Έχετε μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε βάλει εδώ και πολύ καιρό. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά ευνοούνται. Στα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα προσέξτε λίγο, γιατί θα παρασυρθείτε σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές. Μπορείτε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες και να κάνετε οικονομικές συναλλαγές.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer