Καλη χρονια! Υγεια αγαπη και ειρηνη στις καρδιες μας. Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζωδια.
Τα ζωδια του 2012 απο τη Miss Lyk
Ζωδια
04/01/2012 | 08:06

Αγαπητοί μου φίλοι κι αγαπητές μου φίλες,
Φέτος αργήσαμε να βγάλουμε τις ετήσιες προβλέψεις, γιατί πάλι όπως και πέρσυι ήθελα να σας δώσω όσο το δυνατόν και με μεγαλύτερη ακρίβεια το πως θα πάει το 2012 για κάθε έναν ξεχωριστά κι όχι με πολλές γενικότητες.
ΕTΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)
 

Κριοί μου,

Το 2012 είναι μια αρκετά γρήγορη χρονιά για εσάς. Σε ότι αφορά τον τομέα εργασία κι υγεία θα σας απασχολήσουν μέχρι τον Ιούλιο του 2012, όπου ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο, στον έκτο οίκο σας. Γραφτείτε σε γυμναστήριο, ξεκινήστε διατροφή και προετοιμαστείτε από τώρα για μια μοναδική εμφάνιση στην παραλία! Η εργασιακή ανασφάλεια θα είναι αρκετά έντονη, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να ξαναοργανώσετε το εργασιακό σας περιβάλλον ή να βρείτε τρόπους να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Θα έχετε να ασχοληθείτε με πάρα πολλά και θα περάσετε αρκετό χρόνο στο γραφείο σας το πρώτο μισό του 2012.
Τα αδέρφια σας, τα πεθερικά σας, οι γείτονες ή κάποιος δάσκαλος μπορεί να έχει μεγάλες αλλαγές στη ζωή του τώρα. Η μετάλλαξη από καλό γείτονα σας κακό, έναν αδερφό από μόνο του σε παντρεμένο είναι μερικά από τα σενάρια, που μπορεί να συμβούν. Η κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά μετά τον Ιούνιο του 2102. Τρεις εκλείψεις γίνονται σε αυτόν τον τομέα, επομένως να περιμένετε δραστικές και μεγάλες αλλαγές.
Από οικονομικής πλευράς, έχετε πολύ καλές πιθανότητες να αυξήσετε τα εισοδήματά σας μέχρι τον Ιούνιο του 2012, αλλά λόγω οικονομικής κρίσης, θα πρέπει να κάνετε και αρκετές οικονομίες. Το οικονομικό περιβάλλον θα γίνει αρκετά προκλητικό από τον Οκτώβριο του 2012 μέχρι το 2015, όπου ο Κρόνος μπαίνει στον Σκορπιό, στον οίκο του εισοδήματος από τρίτη πηγή.
Ας συζητήσουμε τις στενές σχέσεις τώρα. Αν είσαστε παντρεμένος/η μπορεί να έχετε τα τελευταία χρόνια αρκετά προβλήματα, τα οποία θα συνεχίσουν μέχρι τον Οκτώβριο του 2012. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει αν είσαστε σε σχέση, όπου ο γάμος μπορεί να καθυστερεί αρκετά. Τα πράγματα όμως σας υπόσχομαι ότι θα βελτιωθούν στο τελευταίο τρίμηνο του 2012. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και μην προσπαθήσετε να τα ελέγξετε.
Η καριέρα και η επιτυχία είναι μια μακροχρόνια προσπάθεια και μετάλλαξη. Μερικές φορές είναι απρόσμενη κι έρχεται ξαφνικά. Τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο δύο όψεις συμβαίνουν στον τομέα της καριέρας και της επιτυχίας σας. Μπορεί να έχετε απρόσμενες αλλαγές τόσο εκεί όσο και στον κοινωνικό τομέα.

ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ  ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)
 
 
Ταύροι μου,
 
Ο Ταύρος φιλοξενεί τον Δία, τον πλανήτη της τύχης μέχρι τον Ιούνιο του 2012. Ο Δίας κυβερνά την επέκταση σε όλους τους τομείς:σχέσεις και οικονομικά. Τα οικονομικά σας έχουν αρκετά προστατευτεί κι ίσως να έχουν αυξηθεί.
Σε ότι αφορά τις σχέσεις μπορεί να έχετε αλλάξει δικηγόρο, εργοδότη, προϊστάμενο, συναδέλφους. Το αφεντικό σας μπορεί να έχει περίεργη συμπεριφορά. Μακρινοί συγγενείς μπορεί να υφίστανται αλλαγές στη ζωή τους. Κάποιος καθηγητής ή ακαδημαϊκός να έχει γίνει αρκετά απαιτητικός. Ίσως χρειαστεί να επισκεφτείτε πιο συχνά κάποιο γιατρό.
Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, μπορεί να χρειάζεστε πιο σημαντική εργασία τώρα. Μπορεί να νοιώθετε ότι οι ικανότητές σας δεν αξιοποιούνται στο έπακρο. Σε ότι αφορά την υγεία σας, περιοχές όπως τα μάτια ή τα δόντια να χαίρουν την προσοχή σας ή να χρειαστεί να προσέξετε περισσότερο τη φυσική σας κατάσταση και τη διατροφή σας. Στα τέλη του 2011, μπορεί να έχετε κάνει κάποιες αναπροσαρμογές στα περιουσιακά σας στοιχεία. Ίσως να νοιώσετε την ανάγκη να αναζητήσετε μεγαλύτερη πηγή εισοδήματος.
Ως Ταύρος είσαστε γνωστός για την αποφασιστικότητά σας. Να περιμένετε περισσότερο πάθος σε ότι αφορά τα οικονομικά σας το 2012. Με τρεις εκλείψεις στον οίκο του εισοδήματός σας, είναι αναμενόμενο ότι θα παλέψετε σκληρά για να εκτιμήσετε σωστά τα κέρδη σας και τα εισοδήματά σας. Θα γυρίσετε κάθε πέτρα, προκειμένου να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος. Μετά τον Ιούνιο του 2012, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, αφού ο Δίας μπαίνει στους Δίδυμους, στον δεύτερο οίκο του εισοδήματος. Κατά κάποιο τρόπο θα καταφέρετε να αυξήσετε το εισόδημα σας.
Να είσαστε επικεντρωμένος στην ανάπτυξη των ικανοτήτων σας και τη χρήση τους. Διαβεβαιωθείτε ότι έχετε τα απαραίτητα εργαλεία στα χέρια σας και τη φυσική δύναμη. Θα σας προετοιμάσουν για τις μεγάλες μάχες, που έπονται. Μερικοί Ταύροι μπορεί να αλλάξετε εργασία το 2012, αλλά τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερα μετά τις 11 Ιουνίου 2012.
Να παρακολουθείτε την υγεία σας και να είσαστε αρκετά προνοητικός. Καλύτερα να κάνετε σταθερά έλεγχο και να παίρνετε βιταμίνες. Ο Ταύρος είναι αρκετά ευαίσθητος σε ότι αφορά θέματα υγείας τώρα.
Αν έχετε κάποιο παιδί θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Αυτό θα γίνεται μέχρι τα μέσα του 2012. Επίσης, αν είσαστε μόνος/η τα καλά είναι ότι ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα. Έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας μέχρι τον Ιούλιο του 2012. Αν ασχολείστε με κάτι δημιουργικό, τότε μέχρι τον Ιούλιο έχετε μεγάλες πιθανότητες αυτό να πάει πολύ καλά.
Σε ότι αφορά τις σχέσεις, το τελευταίο τρίμηνο σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή σε ότι αφορά τις σχέσεις, τον γάμο και τις δεσμεύσεις, καθώς και τις επαγγελματικές σχέσεις. Αυτές θα σας απασχολήσουν μέχρι το 2015, αφού οι εκλείψεις θα γίνονται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Μπορεί να χωρίσετε, να παντρευτείτε, να βρείτε κάποιον συνέταιρο, να τα χαλάσετε με τον συνέταιρό σας κ.λ.π. Κάποιοι εχθροί σας θα γίνουν ορατοί. Νέες σχέσεις θα βγουν στο προσκήνιο.
Τα ταξίδια, η επικοινωνία, οι άνθρωποι από το εξωτερικό, η εκπαίδευση θα είναι αρκετά δύσκολα θέματα. Αν είσαστε φοιτητής/ρια, οι καθηγητές σας θα γίνουν πολύ απαιτητικοί. Αν είσαστε σε γάμο, μπορεί να έχετε πρόβλημα με τα πεθερικά σας. Αν συνεργάζεστε με ξένους μπορεί να έχετε κάποια μικρά προβλήματα. Κάποιοι μακρινοί συγγενείς σας μπορεί να περνάνε κάποιες αλλαγές.
ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ  ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6)
 
Διδυμάκια μου,

Οι αλλαγές είναι φυσιολογικές. Οι Δίδυμοι τον τελευταίο χρόνο υφίστανται εκλείψεις. Οι Δίδυμοι κυβερνούν τη δυαδικότητα και οι εκλείψεις κινητοποιούν τις αλλαγές. Οι αλλαγές σε διαφορετικούς τομείς είναι δύσκολο να ελεγχθούν. Πρώτα από όλα αλλάζουμε εμείς και παράλληλα αλλάζουν κι οι σχέσεις μας. Οι άλλοι θα προσέξουν τις αλλαγές, αφού τελειώσουν οι εκλείψεις το 2013. Ευτυχώς είσαστε ένα ζώδιο, που προσαρμόζεται εύκολα στις αλλαγές. Αυτές οι εκλείψεις ίσως να σας βοηθήσουν να φτάσετε στα ύψη. Οι εκλείψεις έχουν την τάση να βγάζουν όλες τις αδυναμίες μπροστά, οπότε θα αναγκαστείτε να τις αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο.
Η ερωτική σας ζωή τα τελευταία δύο χρόνια είναι αρκετά προβληματική. Ίσως να είχατε και πρόβλημα με κάποιο παιδί σας. Αν είσαστε μόνος/η, ο έρωτας έρχεται στο προσκήνιο και θα θέλετε να κάνετε μια σοβαρή σχέση. Προσέξτε τους εχθρούς!. Κάποιο γεγονός μπορεί να σας ταράξει στον ερωτικό τομέα ή σε ότι αφορά το παιδί σας.
Το 2011 είχατε αρκετά έξοδα και οι απαιτήσεις από φίλους ή τον κοινωνικό περίγυρο να ήταν αρκετά αυξημένες. Το 2012 το σκηνικό αλλάζει προς το καλύτερο.
Οι αλλαγές θα συνεχίσουν και μέσα στο 2012. Το καλό είναι ότι η ηλιακή έκλειψη του Νοεμβρίου θα γίνει στον Σκορπιό και θα σπάσει το σερί των συνεχών αλλαγών ανά έξι μήνες. Παρόλα αυτά, πριν από αυτό, ο χρόνος αυτός είναι πολύ γρήγορος. Οι Δίδυμοι είσαστε ευέλικτο ζώδιο και βλέπετε με θετικό μάτι τις αλλαγές. Κάποια θέματα θα προκύψουν διπλά. Μπορεί να έχετε δύο επιλογές για κάθε πρόβλημα. Αυτό δημιουργεί σύγχυση. Θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά πριν πάρετε αποφάσεις.
Εντωμεταξύ, τα ακίνητα και η οικογένεια θα συνεχίσουν να σας απασχολούν μέχρι τον Ιούλιο του 2012. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσετε ή να πουλήσετε κάποιο ακίνητο. Θα έχετε αρκετά έξοδα και με δυσκολία ελέγχονται. Η οικογένεια σας θα σας απασχολήσει επίσης και θα έχετε αρκετές διαφωνίες.
Μπορεί να έχετε αρκετές οικονομικές επιβαρύνσεις το 2012 από φόρους και δάνεια. Αυτά τα έξοδα μπορεί να είναι ανεξέλεγκτα μέχρι το 2015. Ο όγδοος οίκος κυβερνά συναισθηματικά κι οικονομικά έσοδα κι έξοδα. Αυτά τα έξοδα συνδέονται με το κοινωνικό σας περιβάλλον. Μπορεί να μην μπορούν να σας βοηθήσουν. Ή μπορεί να δανείσετε σε φίλους κι αυτοί να μην μπορούν να σας πληρώσουν πίσω. Ευτυχώς, ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, μπαίνει στο ζώδιο σας τον Ιούνιο του 2012 και θα σας ευνοεί για ένα χρόνο.
Μπορεί να σας απασχολήσει μέχρι τον Οκτώβριο του 2012, ο έρωτας ή κάποιο παιδί. Αν είσαστε μόνος/η μπορεί να ήταν δύσκολο μέχρι τώρα να βρείτε κάποιον/α. Η κατάσταση θα αλλάξει από τον  Ιούνιο του 2012 κι ιδιαίτερα μετά την μεταφορά του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού, τον Οκτώβριο. Μετά θα ασχοληθείτε με την υγεία σας και την εργασία σας μέχρι το 2015.
Οι φίλοι και ο κοινωνικός περίγυρος μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο για τα επόμενα δύο με τρία χρόνια. Μπορεί να γίνουν κι αρκετά απαιτητικοί μερικές φορές. Θα προσπαθήσετε να εξισορροπήσετε τη φιλία με τα οικονομικά ζητήματα.

ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ  ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)
 
 
Καρκινάκια μου,

To 2011 ήταν χρονιά με έντονη κοινωνική χροιά. Γνωρίσατε πολύ νέο κόσμο και δημιουργήσατε νέο κύκλο γνωριμιών. Τα οικογενειακά ζητήματα και κάποιο ακίνητο σας απασχόλησε ιδιαίτερα. Αυτό ήταν αρκετά δύσκολο για ένα τόσο συναισθηματικό ζώδιο όσο εσείς. Μπορεί να έχετε πολλές ιδέες πώς να βελτιώσετε τις συνθήκες στο περιβάλλον σας και στο σπίτι σας.
Η καριέρα σας μπορεί να έχει αρκετές επιτυχίες ή να έχετε αρκετές απαιτήσεις. Κάποια απρόσμενα γεγονότα θα σας εκπλήξουν.
Η κοινωνική σας ζωή θα συνεχίσει να ανθίζει και το 2012. Συνεχίστε να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Ακόμα και μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.
Η εργασία κι η υγεία σας θα συνεχίσουν να παίζουν μεγάλο ρόλο και να έχουν αλλαγές. Μπορεί να αποκτήσετε νέους συναδέλφους ή προϊστάμενο ή να βρεθείτε σε νέο περιβάλλον. Ίσως να δουλεύετε σε κάτι μεγάλο. Πολλοί στόχοι μαζί σας απασχολούν ιδιαίτερα. Ίσως να έχετε αρκετές καθυστερήσεις σε ότι αφορά την εργασία σας. Αυτό θα συνεχίσει μέχρι τον Οκτώβριο του 2012. Η ψυχολογική σας υγεία μπορεί να σας απασχολεί ακόμα. Αν νομίζετε ότι χρειάζεστε βοήθεια, να την αναζητήσετε.
Θα έχετε περιόδους μοναξιάς, αλλά κι έντονης κοινωνικής ζωής. Τα ψυχικά σας ότι μπορεί να σας περιορίσουν αρκετά. Η πνευματική σας ενέργεια μπορεί να βρίσκεται σε σύγχυση. Ίσως να βρεθείτε σε διλήμματα και να μην ξέρετε ποια κατεύθυνση να πάρετε. Ίσως σε αυτό το σημείο να χρειαστείτε τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Ευτυχώς, το δεύτερο μισό του 2012, θα έχετε τον Δία στον οίκο του υποσυνείδητου και της ψυχικής υγεία να σας βοηθά. Ίσως ανακαλύψετε κάποιον κρυμμένο φίλο, που θα σας βοηθήσει.
Ο γάμος κι οι σχέσεις βρίσκονται σε μακροχρόνιες μεταλλάξεις. Το πάθος κι η ένταση μπορεί να είναι αρκετά υψηλά. Μπορεί να υπάρχει κάποια σύγκρουση σε ότι αφορά την καριέρα και το κοινωνικό κύρος. Είναι πιθανόν να έχετε μεγάλη επιτυχία με αποτέλεσμα να έχετε πρόβλημα στο γάμο σας. Ή το αντίθετο να έχετε προβλήματα στην καριέρα σας με αποτέλεσμα να καταστρέφεται ο γάμος σας. Αυτή η όψη θα συνεχίσει μέχρι το 2015. Το 2012, Ιούνιο και Σεπτέμβριο αυτοί οι τομείς θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και θα δοκιμάσουν τα όρια σας.
Το τελευταίο τρίμηνο του 2012, ο Κρόνος μεταφέρεται στον οίκο του έρωτα. Θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε τον έρωτα, τα παιδιά και τη διασκέδαση. Από τον Οκτώβριο μέχρι το 2015, ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Σκορπιό και θα σας κάνει να δείτε τα παιδιά και τον έρωτα με μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Η ωριμότητα σε αυτά τα θέματα θα ανταμειφθεί ανάλογα.
Εντωμεταξύ το σπίτι κι η οικογένεια μπορεί να είναι κομμάτι των θεμάτων, που σας απασχολούν. Δεν είναι μια ονειρεμένη κατάσταση και θα θέλετε να προσθέσετε λίγη ζωή. Κάποιο οικογενειακό ζήτημα ή κάποιο θέμα, που αφορά το ακίνητο μπορεί να σας απασχολήσει ιδιαίτερα ιδιαίτερα μέχρι τον Οκτώβριο του 2012.
Μπορεί να έχετε προβλήματα με τον σπιτονοικοκύρη σας ή να λείπετε αρκετά από το σπίτι για λόγους εργασίας. Είναι μια δύσκολη κατάσταση για εσάς. Αλλά τώρα φτάνετε στο τέλος. Μετά τον Οκτώβριο θα έχει ισορροπήσει αυτός ο τομέας.
Το καλύτερο κομμάτι είναι ότι θα έχετε αρκετή δραστηριότητα το πρώτο μισό του 2012. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά κοντινά ταξίδια και σε ότι έχει σχέση με την επικοινωνία. Θα μπορέσετε να κλείσετε όλους τους μικρούς σας στόχους. Επίσης, μπορεί να σας απασχολήσει ιδιαίτερα ο/η αδερφός/ή σας ή κάποιος κοντινός σας συγγενής.

ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΛΕΩΝ (23/7-23/8)
 
Λιονταράκια μου,

Ο Λέων είναι γνωστός για τη δράση του και την αυτοπεποίθησή του. Πολλοί πλανήτες σας υποστηρίζουν τώρα. Οι εκλείψεις γίνονται σε υποστηρικτικούς οίκους. Σας βοηθούν να σπρώξετε τις καταστάσεις μπροστά. Ο Ποσειδώνας τελειώνει πλέον να σας δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας, αφού φεύγει από τον Υδροχόο, στον έβδομο οίκο σας, και περνά στους Ιχθείς. Ο Ουρανός στον Κριό υποστηρίζει τα ταξίδια, τις σχέσεις με το εξωτερικό και την εκπαίδευση, ενώ ο Κρόνος σας βοηθά να κτίσετε την παραγωγικότητά σας. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μεταλλάσσει το εργασιακό σας περιβάλλον και τις αντίστοιχες συνήθειες. Ο φιλικός σας κύκλος αυξάνετε και ο έρωτας κι η δημιουργικότητα αρχίζουν να παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σας.
Ο Δίας στον Ταύρο δημιουργεί όλες τις βάσεις για επιτυχία και κοινωνικό κύρος. Η καριέρα σας είναι έτοιμη να εκτοξευτεί, αφού η τύχη είναι με το μέρος σας και θα είναι μέχρι το Ιούνιο του 2012. Αν έχετε υψηλές γνωριμίες, προσπαθήστε να επωφεληθείτε από αυτές. Είναι η ώρα να γευτείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Μην ντραπείτε να ζητήσετε αύξηση ή καλύτερες αποδοχές. Ακόμα κι αν οι άλλοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την εργασία τους, εσείς έχετε πολύ καλύτερες ευκαιρίες.
Ο τομέας των ταξιδιών, των επαφών με το εξωτερικό, της εκπαίδευσης και της εργασίας περνάει μακροχρόνιες αλλαγές. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ταξίδια για την εργασία σας. Ίσως να μην είσαστε ευχαριστημένος/η με τις εργασίες, που έχετε αναλάβει. Καθυστερήσεις στην εργασία, στις δραστηριότητες σας, στα ταξίδια, στις συναντήσεις μπορεί να είναι πιθανές. Σας αρέσει ως λέοντας να κάνετε μεγαλύτερα πράγματα. Δε σας αρέσουν οι πολλές λεπτομέρειες. Τώρα, όμως παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από τη στρατηγική. Ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε αρκετά στο εξωτερικό για να τελειώσετε μια δουλειά. Αν ασχολείστε με τις εισαγωγές και τις εξαγωγές, τώρα θα έχετε αρκετή δουλειά. Η εργασιακή σας ζωή μπορεί να έχει αρκετές εκπλήξεις στο 2012, ιδιαίτερα τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο.
Αν ασχολείστε με την εκπαίδευση, είσαστε φοιτητής/ρια ή οτιδήποτε σχετικό, τα πράγματα μπορεί να γίνουν λίγο απαιτητικά. Μπορεί να χρειαστείτε ώρες για να μελετήσετε για ένα μάθημα ή για να γίνετε δεκτοί σε ένα πανεπιστήμιο. Αν δουλεύετε και σπουδάζετε παράλληλα, τότε μπορεί να έχετε πρόβλημα να βρείτε την ισορροπία.
Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ισορροπίας στη ζωή σας. Τώρα θα το καταλάβετε στη ζωή σας. Από τον Οκτώβριο του 2012, η προσοχή σας θα στραφεί σε θέματα, που αφορούν ένα ακίνητο, το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Αν θέλετε να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, να το κάνετε μετά τον Οκτώβριο. Από το 2012-2015, ο Κρόνος φεύγει από τον Ζυγό και προχωρά στον Σκορπιό, γεγονός, που θα σας φέρει αντιμέτωπους με τέτοια ζητήματα. Θα δοκιμαστούν οι βάσεις της οικογένειας και του σπιτιού σας.
Ευτυχώς το δεύτερο μισό του 2012 είναι πιο κοινωνικό. Μπορεί να συναντήσετε πολλούς νέους φίλους και να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Οι ελπίδες σας θα είναι αρκετά ψηλά. Η ζωή σας θα μεταλλάσσεται συνέχεια. Ο ορισμός του έρωτα, της διασκέδασης, των παιδιών και της δημιουργικότητας θα αλλάξει. Μια στενή φιλία μπορεί να αλλάξει σε έρωτα ή ο έρωτας μπορεί να αλλάξει σε γάμο. Θα πρέπει να πάρετε μια συναισθηματική απόφαση. Αν είσαστε μόνος/η, μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα μέχρι τον Φεβρουάριο του 2012, μετά όμως οι ευκαιρίες είναι πάρα πολλές.

ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9)
 
Παρθένοι μου,

Η πνευματικότητα, τα ταξίδια, η εκπαίδευση διευρύνουν τους ορίζοντες μας. Μέχρι τον Ιούνιο του 2012 θα επικεντρωθείτε σε αυτούς τους τομείς. Αν είσαστε φοιτητής/ρια θα έχετε πολλά αποτελέσματα και αν ετοιμάζεστε να πάρετε πτυχίο, θα το καταφέρετε. Μπορεί να ταξιδέψετε πολύ στο εξωτερικό ή να έχετε εμπορικές επαφές με το εξωτερικό. Η Παρθένος λατρεύει την λεπτομέρεια, επομένως το νέο έτος θα σας δώσει τη δυνατότητα να οργανώσετε τόσο τον ψυχικό όσο τον εργασιακό σας τομέα.
Το πρώτο μισό του 2012 είναι αρκετά δραστήριο για εσάς. Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι τον Ιούλιο του 2012, γεγονός, που θα σας ωθήσει να κάνετε όλες τις αλλαγές στο εγώ σας, στη σχέση σας και στην εργασία σας. Μπορεί να επεκτείνετε όλες σας τις δραστηριότητες μέσω της εκπαίδευσης ή μέσω των ταξιδιών. Επίσης, θα έχετε την υποστήριξη του Πλούτωνα στον πέμπτο οίκο του πραγματικού έρωτα και της δημιουργίας, οπότε μπορείτε να δείτε την τύχη σας να περνάει μέσω των παραπάνω τομέων.
Μετά τον Ιούλιο του 2012 θα έχετε μεγάλη υποστήριξη στον τομέα της καριέρας σας. Το κοινωνικός σας κύρος θα ανέβει και θα έχετε μεγάλη επιτυχία στον εργασιακό τομέα. Οι αλλαγές στον τομέα της καριέρας και του σπιτιού θα είναι πιο μαλακές το δεύτερο μισό του 2012. Είναι μια περίοδος πραγματοποιήσεων, που θα δοκιμαστούν οι ικανότητες σας και η εργασιακή σας αντοχή.
Εντωμεταξύ το σπίτι, η οικογένεια κι η καριέρα θα συνεχίσουν να υφίστανται αλλαγές. Μπορεί να έχετε επιτυχία, αλλά όχι τις αντίστοιχες οικονομικές απολαβές. Περισσότερα όμως θα βρείτε στον τομέα των εκλείψεων.
Σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα, το 2012 δεν είναι πολύ ανθηρό. Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Ζυγό, στον δεύτερο οίκο των οικονομικών, μέχρι τον Οκτώβριο και θα συνεχίσει να σας πιέζει. Τα έξοδα μπορεί να ιδιαίτερα πολλά τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο. Μπορεί το παιδί σας να χρειαστεί κάποια παραπάνω έξοδα ή να χρειαστεί να ξοδέψετε για τον έρωτα ή κάτι δημιουργικό ή για τη διασκέδαση. Να πληρώσετε τους φόρους σας στην ώρα τους, αφού μπορεί να έχετε απρόσμενο έλεγχο από την εφορία ή να σας έρθουν παραπάνω φόροι. Το εισόδημα του/της συντρόφου σας, από τρίτη πηγή μπορεί να σας σοκάρει. Μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί απρόσμενα. Οι περιορισμοί στα εισοδήματα σας από την εργασία σας, θα φύγουν μετά τον Οκτώβριο του 2012.
 ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ  ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)
 
Ζυγοί μου,

Ο Ζυγός είναι γνωστός για τη διπλωματία και την ισορροπία του. Το 2011 ήταν αρκετά δύσκολο για εσάς και προσπαθούσατε και θα συνεχίσετε να προσπαθείτε να βρείτε ισορροπία σε ότι αφορά το σπίτι σας, τις σχέσεις σας, την εργασία σας και τον εαυτό σας. Αντιμετωπίσατε πολλές καταστάσεις και επικεντρωθήκατε πολύ στην καριέρα σας. Αρκετές αλλαγές είχατε και θα συνεχίσετε να έχετε στον τομέα των ταξιδιών και των σχέσεων σας με το εξωτερικό.
Ο Κρόνος συνεχίζει να σας προσγειώνει στην πραγματικότητα μέχρι τον Οκτώβριο του 2012, όπου μεταφέρεται στον Σκορπιό. Είναι σκληρός δάσκαλος και του αρέσει η πειθαρχεία. Αν το πρόγραμμα δεν σας άρεσε ποτέ, τώρα είναι η ευκαιρία να το βάλετε στη ζωή σας. Θα συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις του σε όλα τα επίπεδα μέχρι τον Οκτώβριο.
Εντωμεταξύ, τα ταξίδια, οι σχέσεις με το εξωτερικό, με τους συγγενείς διέρχονται αρκετές αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές είναι αρκετά έντονες και θα συνεχίσουν μέχρι τον Μάιο του 2013.
Ο Ποσειδώνας φεύγει τον Φεβρουάριο από τον Υδροχόο και θα σταματήσει να σας προκαλεί σύγχυση σε ότι αφορά τον ερωτικό τομέα και κάποιο παιδί.
Η οικογένεια και το σπίτι σας είναι υπό μακροχρόνια αλλαγή.  Ο Πλούτωνας κυβερνά την αναγέννηση. Μια νέα κατάσταση στην οικογένεια ή κάποιο νέο ακίνητο θα προκύψουν. Επειδή όμως βρίσκεται σε σκληρή γωνία με τον Ουρανό στον Κριό, στον τομέα του γάμου, οι αλλαγές αυτές μπορεί να μην αρέσουν στον/ην σύντροφό σας. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με τα πεθερικά. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το 2015. Ο Πλούτωνας επίσης κυβερνά τα χρέη.  Αν έχετε δάνειο, θα πρέπει να βρείτε τρόπο να το αποπληρώσετε.
Από οικονομικής πλευράς, η τύχη είναι με το μέρος σας, ειδικά σε ότι αφορά τα θέματα ακινήτων και εισοδημάτων από τρίτη πηγή. Ένα μακροχρόνιο ζήτημα θα λυθεί τώρα. Τα ζητήματα με τράπεζες και χρέη θα λυθούν πιο εύκολα. Ο/Η σύντροφος θα σταθεροποιήσει το εισόδημα του/ης. Μετά τον Οκτώβριο του 2012, ο Κρόνος μπαίνει στον Σκορπιό. Σε γενικές γραμμές αυτό είναι καλό, εκτός από τον οικονομικό σας τομέα. Τα έξοδα μπορεί να αυξηθούν ή να μειωθεί ο μισθός σας. Καλύτερα να αρχίσετε από τώρα την οικονομία μέχρι το 2015.

ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ  ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11)

Σκοπρίοι μου,

Το 2011 ήταν μια χρονιά με αρκετά όρια και περιορισμούς. Αποκτήσατε φοβίες και ανασφάλειες και δεν μπορούσατε να κάνετε αρκετές κινήσεις. Ο Κρόνος έρχεται προς το μέρος σας. Ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιό σας από τον Οκτώβριο του 2012 και θα παραμείνει μέχρι το 2015 ωθώντας σας να αποκτήσετε πειθαρχεία μέσα από ευθύνες και δοκιμάζοντας τις αντοχές σας. Ο Κρόνος ανταμείβει την σκληρή προσπάθεια και τον αγώνα πλουσιοπάροχα. Αν υποφέρατε συναισθηματικά τότε αυτή η μεταφορά είναι καλό νέο, αφού μπορεί να σας φέρει μεγάλες ανταμοιβές. Η ηθική κι οι αξίες είναι κάτι, που ο Κρόνος αγαπά και σέβεται.
Η οικονομική σας κατάσταση βρίσκεται υπό μεταμόρφωση. Θα αποκτήσετε καινούρια περιουσιακά στοιχεία και ίσως χάσετε κάποια παλαιότερα. Μπορεί να έχετε μεγάλα έξοδα, ή οι επιβαρύνσεις από τις τράπεζες και το δημόσιο να σας αναγκάσουν να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος. Μετά το 2012 θα έχετε φτάσει σε νέα οικονομικά επίπεδα. Αυτή η οικονομική κατάσταση προέρχεται τόσο από το εισόδημά σας, αλλά και από εκείνο του/ης συντρόφου σας. Η έκλειψη στις 4 Ιουνίου στον Τοξότη θα φέρει μια σημαντική είδηση στα οικονομικά σας.
Εντωμεταξύ, αν έχετε επιχείρηση, μέχρι τα μέσα του 2012 είναι καλό να βρείτε νέους πελάτες. Οι φίλοι θα σας στηρίξουν και οι νέες κοινωνικές επαφές θα κάνουν καλό στη δουλειά σας. Τα οικονομικά αποτελέσματα θα τα δείτε μετά τον Ιούνιο του 2012. Μετά τον Ιούνιο του 2012, ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, μεταφέρεται από τον Ταύρο στους Δίδυμους, στον τομέα των κερδών και των περιουσιακών στοιχείων.
Τομείς όπως γάμος και σχέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα φέτος. Αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε τώρα, η περίοδος είναι ιδιαίτερα καλή, όπως και το να κάνετε μια συνεργασία. Ακόμα και στο δυσοίωνο οικονομικό τοπίο θα έχετε μια εύνοια στα επαγγελματικά σας.
Τα θέματα, που αφορούν τα αδέρφια σας και κάποιους κοντινούς συγγενείς, θα συνεχίσουν να σας απασχολούν. Αυτός ο τομέας συνεχίζει να υφίσταται μακροχρόνια μεταμόρφωση. Ο Πλούτωνας κυβερνά τη ζήλια, οπότε μπορεί να υπάρξει κάποια ζήλια ή ανταγωνισμός με τον/ην αδερφό/ή σας. Τα πράγματα μπορεί να πάρουν μια απρόσμενη πορεία τόσο τον Ιούνιο όσο και τον Σεπτέμβριο του 2012.
Άλλη ερμηνεία είναι ότι τα συνεχή ταξίδια μπορεί να προκαλέσουν κάποια αναστάτωση στην υγεία σας. Οι δραστηριότητες θα αυξηθούν αρκετά και θα πρέπει να κάνετε καλή διαχείριση του χρόνου. Μάθετε να προγραμματίζετε το χρόνο σας και τις δραστηριότητες σας.
Ο τομέας εργασία κι υγεία πάνε μαζί. Πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα το 2012. Με τον Ουρανό στον Κριό σε πόλεμο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, καλύτερα να μάθετε να σκέφτεστε δημιουργικά σε ότι αφορά τα θέματα υγείας κι εργασίας. Είναι πιθανόν να συναντήσετε απρόσμενες καταστάσεις στον τομέα της υγείας και της εργασίας. Ο Σκορπιός λατρεύει την οργάνωση και τη δομή, που αυτή τη στιγμή δεν γίνεται να υπάρξει στον εργασιακό τομέα. Ο Πλούτωνας είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας και βρίσκεται στον ρεαλιστή Αιγόκερω σε σκληρή γωνία με τον εκκεντρικό και δυναμικό Ουρανό.
Από το 2012 μέχρι το 2015 οι τομείς, που θα βρίσκονται σε μεταμόρφωση θα είναι η σχέση με τα αδέρφια σας, κάποιους συγγενείς σας και η εργασία σας με την υγεία σας.

ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ  ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)
 
Τοξότες μου,

Ο Δίας στον Ταύρο σας βοηθά σε ότι αφορά την εργασία και την υγεία. Αν αναζητάτε δουλειά, τότε μέχρι τον Ιούνιο του 2012 θα βρείτε μια εργασία, που σας ικανοποιεί. Η καριέρα σας θα έχει μια καλή πορεία το πρώτο μισό του 2012. Με τον Άρη στην Παρθένο, θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες να γίνετε γνωστός/ή, να αποκτήσετε κύρος και να επιτύχετε στην δουλειά σας.
Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να έχει κάποιους περιορισμούς. Οι φίλοι μπορεί να θέλουν τη στήριξη σας και μπορεί να μην μπορείτε να τους βοηθήσετε. Ο Τοξότης είναι ένα κοινωνικό ζώδιο. Σας αρέσει να βγαίνετε έξω, αλλά μετά τον Οκτώβριο του 2012 θα δείτε ότι θα έχετε αρκετές περιορισμούς. Μπορεί να έχετε αρκετές αλλαγές, που θα επηρεάσουν τον ψυχικό σας τομέα. Θα είναι η στιγμή να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.
Σε ότι αφορά τον γάμο και τις σχέσεις, αρκετές αλλαγές έχουν ήδη ξεκινήσει. Κάποιες από αυτές είναι αναγκαστικές. Μια σειρά εκλείψεων στον τομέα των σχέσεων και του Εγώ σας, δηλαδή στον άξονα του Τοξότη και των Διδύμων, αλλάζουν τις έννοιες των σχέσεων και του Εγώ σας. Θα αλλάξετε πολύ στα μάτια των άλλων.
Μετά τον Ιούνιο του 2012, ο Δίας, ο Κυβερνήτης σας, θα βρίσκεται στον οίκο του γάμου και των συνεργασιών. Θα αλλάξει τις επώδυνες αλλαγές σε ευχάριστες.
Το εισόδημα σας αλλάζει δραματικά. Η αυτοπεποίθηση σας το ίδιο. Μπορεί από τη μια να νοιώθετε στην κορυφή του κόσμου και το αντίθετο. Οι προκλήσεις έρχονται από τον τομέα του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργίας. Θα θέλετε να σπάσετε τα όρια και να επαναπροσδιορίσετε  τις πηγές εισοδήματος σας. Κάποιο παιδί μπορεί να σας προκαλεί μεγάλα έξοδα ή να αλλάξει συμπεριφορά. Το ίδιο μπορεί να κάνει κι ο/η σύντροφός σας. Μπορεί να βγαίνετε ραντεβού με διαφορετικά άτομα ταυτόχρονα. Ο Ουρανός στον Κριό δημιουργεί πολλά ερωτικά ενδιαφέροντα ταυτόχρονα.
Τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο του 2012 θα σας απασχολήσουν πολύ τα έξοδα σχετικά με ένα παιδί ή με έναν έρωτα. Τα αδέρφια κι η επικοινωνία μπορεί να είναι αρκετά θολή, όπως επίσης να αντιμετωπίσετε κάποιες μικρές δυσκολίες σε ότι αφορά τα ταξίδια. Μετά τον Φεβρουάριο του 2012, ο Ποσειδώνας μεταφέρεται στους Ιχθείς και δημιουργεί μια αντίστοιχη κατάσταση σε ότι αφορά την οικογένεια και το σπίτι.

ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Αιγοκεράκια μου, 

Μεγάλη μεταμόρφωση συμβαίνει και συνεχίσει για πολλά χρόνια, λόγω του Πλούτωνα στο ζώδιο σας, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Το πάθος είναι αρκετά μεγάλο. Δουλεύετε αρκετά για τα πάντα. Απρόσμενα γεγονότα από τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας μπορεί να σας έχουν ταρακουνήσει αρκετά. Αν μένετε στο ενοίκιο μπορεί να έχετε πίεση για να αγοράσετε ή το αντίθετο. Το οικογενειακό σας περιβάλλον έχει γίνει λίγο περίεργο. Ο Ουρανός στον Κριό, στον τέταρτο οίκο της οικογένειας και του σπιτιού, σοκάρει πολλές φορές. Κάποια μέλη της οικογένειας μπορεί να αλλάξουν στάση ή η δομή της οικογένειας να αλλάξει. Αυτό δημιουργεί αρκετά προβλήματα σε ένα άτομο οργανωτικό όπως εσείς. Ο Πλούτωνας λατρεύει τη δέσμευση και ο Ουρανός την ανεξαρτησία. Η εξισορρόπηση της δέσμευσης και της ανεξαρτησίας στον οικογενειακό τομέα μπορεί να είναι ένας δύσκολος στόχος. Ο Πλούτωνας επίσης κυβερνά τα χρέη, επομένως μπορεί να έχετε πρόβλημα με το στεγαστικό σας.
Εντωμεταξύ, ο Δίας θα βρίσκεται μέχρι τον Ιούνιο του 2012 στον Ταύρο στον τομέα του έρωτα και της δημιουργίας. Αν θέλετε να μείνετε έγκυος, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να το κάνετε. Ο έρωτα κι η διασκέδαση είναι στην κορυφή. Κάποιο παιδί σας μπορεί να έχει ευχάριστα νέα για εσάς. Αν θέλετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας, να το κάνετε. Μετά τον Ιούνιο του 2012 θα έχετε μεγάλη στήριξη στον τομέα της εργασίας. Θα βρείτε αρκετά εύκολα δουλειά ή θα έχετε μεγάλη στήριξη σε αυτή, που ήδη είσαστε.
Ο τομέας της εργασίας και της υγείας έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και θα συνεχίσει να έχει λόγω των εκλείψεων στον άξονα Τοξότη – Δίδυμου. Αν θελήσετε να αλλάξετε δουλειά, τότε το 2012 θα σας δώσει όλες τις ευκαιρίες, που θέλετε.
Η υγεία είναι σημαντικός τομέας για όλους μας. Τώρα δοκιμάζεται αρκετά, τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε σωματικό επίπεδο. Οποιεσδήποτε αδυναμίες θα φανούν τώρα. Καλό είναι να ακολουθείτε ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής και να κάνετε συχνά τσεκ απ.

ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2)
 
Υδροχοάκια μου,

Ο Υδροχόος είναι γνωστός για την ανεξαρτησία του και τις πρωτοποριακές του ιδέες. Έχετε πολλά πράγματα στη ζωή σας να παίρνουν διαφορετικές κατευθύνσεις. Μπορεί να δουλεύετε επισταμένα σε ένα εμπιστευτικό έργο. Βιώνετε αρκετούς περιορισμούς. Επίσης, μπορεί να ταξιδεύετε αρκετά συχνά. Ίσως το να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας να είναι αρκετά δύσκολο.
Κάτι που μπορεί να σας απασχολεί είναι ο ανταγωνισμό με τον/ην αδερφό/ή σας. Αγαπάτε την ανεξαρτησία και δεν έχετε ζήλιες. Παρόλα αυτά, τώρα ο ανταγωνισμός κι η ζήλια μπορεί να σας δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα. Μια άλλη ερμηνεία είναι, ότι ο/η αδερφός/ή σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας.
Η σωστή διαχείριση του χρόνου είναι απαραίτητη για την παραγωγικότητα σας. Το να εμπλέκεστε σε πολλές δραστηριότητες χωρίς αποδόσεις είναι δώρο άδωρο. Πρέπει να καταφέρετε να βελτιστοποιήσετε τους χρόνους σας και τις αποδόσεις σας.
Αναζητάτε ψυχική ηρεμία και μπορεί να κάνετε αρκετές προσπάθειες για να βρείτε λίγη ψυχική γαλήνη. Αν είσαστε νοικοκυρά, μπορεί τα πεθερικά σας να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Επίσης μπορεί να έχετε αρκετά προβλήματα με θέματα, που αφορούν τις σχέσεις με το εξωτερικό.
Αν είσαστε φοιτητής/ρια θα έχετε αρκετές δυσκολίες ακόμα μέχρι τον Οκτώβριο του 2012. Ο Κρόνος αγαπά την πειθαρχεία, επομένως θα πρέπει να δουλέψετε αρκετά για να πάρετε τους βαθμούς, που θέλετε.
Οικογενειακά ζητήματα και τα ακίνητα ευνοούνται ιδιαίτερα το πρώτο μισό του 2012. Με τον Δία στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και τον Άρη στην Παρθένο στον όγδοο, του εισοδήματος από τρίτη πηγή, θα μπορέσετε να κερδίσετε χρήματα, αρκετά εύκολα. Αν έχετε κάποιο ακίνητο για πούλημα ή ενοικίαση, τότε αυτό θα πετύχετε το στόχο σας.
Ο Ποσειδώνας φεύγει σταδιακά από τον πρώτο οίκο σας του Εγώ κι από τον Φεβρουάριο μπαίνει στον οίκο των οικονομικών σας.
Στον ερωτικό τομέα, τρεις εκλείψεις στους Διδύμους και η παρουσία του Δία στον πέμπτο οίκο για το δεύτερο μισό του 2012, δημιουργούν τις κατάλληλες βάσεις για τον έρωτα, τα παιδιά και τη δημιουργικότητα. Αν είσαστε μόνος/η, τότε ο έρωτας σύντομα θα επισκεφτεί την πόρτα σας. Μπορεί να σας απασχολήσει ή να πάρετε χαρά από κάποιο παιδί. Αν χωρίσετε, τότε το σίγουρο είναι ότι γρήγορα θα βρείτε έναν νέο έρωτα.
 
 ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ  ΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3)

Ψαράκια μου,

Οι συναισθηματικοί και διαισθητικοί Ιχθείς περιμένετε τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα. Τον Φεβρουάριο του 2012, μπαίνει επιτέλους στο ζώδιο σας. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να έχετε τον κυβερνήτη σας στο πλευρό σας.
Εντωμεταξύ τα οικονομικά σας μπορεί να γίνουν αρκετά ασταθή το 2012. Μπορεί να σας εκπλήξουν κιόλας. Οποιαδήποτε καινοτομία μπορεί να σας βοηθήσει πολύ. Θα πρέπει να σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα για να δημιουργήσετε μια νέα πηγή εισοδήματος. Εναλλακτικά, μπορεί να δείτε το εργασιακό σας περιβάλλον με άλλο μάτι. Αν δουλεύετε με κοινωνικές ομάδες, η οικονομική σας μεταμόρφωση θα είναι αρκετά δραματική.
Από την αρνητική πλευρά, τα κοινωνικά έξοδα μπορεί να είναι αρκετά αυξημένα για εσάς. Κάποιος φίλος σας μπορεί να μην σας γυρίσει πίσω τα δανεικά, που του έχετε δώσει. Οι φιλίες θα δοκιμαστούν αρκετά και μπορεί να έχουν απρόσμενες εξελίξεις.
Σε ότι αφορά την εργασία, έχετε αρκετές αλλαγές σε ότι αφορά την καριέρα σας, που ήδη έχει ξεκινήσει από τις αρχές του 2011. Το πρώτο μισό του 2012 ευνοούνται τα μικρά ταξίδια, η επικοινωνία και οι σχέσεις σας με τους συγγενείς σας.
Σε ότι αφορά τις σχέσεις, μέχρι τον Ιούλιο του 2012 έχετε μεγάλη εύνοια από τον τομέα του γάμου και της συνεργασίας. Θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέες δεσμεύσεις Αν είσαστε μόνος/η, έχετε μεγάλες ευκαιρίες για γάμο. Αν είσαστε ήδη παντρεμένος/η, οι δοκιμασίες θα είναι αρκετές, που είτε θα ενδυναμώσουν, είτε θα αποδυναμώσουν τη σχέση σας. Να προσέξετε και τους εχθρούς σας αρκετά.
Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, θα πρέπει να προσέξετε μέχρι τον Οκτώβριο του 2012, τα δάνεια, τις ασφάλειες κι ότι εισόδημα προέρχεται από τρίτη πηγή. Οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο καλύτερα να γίνει μετά τον Οκτώβριο. Επειδή είσαστε συναισθηματικό ζώδιο, σας είναι αρκετά δύσκολο να αντιμετωπίζετε οικονομικά ζητήματα, αλλά θα μάθετε να το κάνετε.
Θα πρέπει να προσέξετε τον τομέα της οικογένειας και κάποιου ακινήτου. Η καριέρα και το σπίτι σας περνούν αρκετές αλλαγές και κάποιες από αυτές είναι απότομες. Αυτές οι αλλαγές θα συνεχίσουν μέχρι τον Μάιο του 2013.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer