Με πολλά αστεία, χαμόγελα και πανηγυρικούς λόγους το γιόρτασαν χθες, αργά το βράδυ, ο νέος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αντώνης Κατσιγιάννης και πολλοί από τους υποστηρικτές του, σε κεντρική καφετέρια – μπαρ του Αργοστολίου.
Τα επινίκια του Προέδρου…
Πολιτική
18/04/2016 | 14:24

Με πολλά αστεία, χαμόγελα και πανηγυρικούς λόγους το γιόρτασαν χθες, αργά το βράδυ, ο νέος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αντώνης Κατσιγιάννης και πολλοί από τους υποστηρικτές του, σε κεντρική καφετέρια – μπαρ του Αργοστολίου. matiatos_lorentzatos_mpelitshs

Ο Αντώνης Κατσιγιάννης, περιχαρής, ευχαριστούσε συνεχώς φίλους και γνωστούς που βρέθηκαν κοντά του σε αυτή τη δύσκολη μάχη στην αρχή της πολιτικής του διαδρομής, ενώ στον λόγο του ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση και τον  αναπληρωτή Δημάρχου Διονύση Λυκούδη , οι οποίοι από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του, δήλωσαν ότι θα στηρίξουν έναν νέο άνθρωπο για το τιμόνι της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς.

sapin_node

Τον λόγο πήραν ακόμη ο Δημάρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο αναπληρωτής Δημάρχου Διονύσης Λυκούδης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Παπαδάτος και Σπύρος Ματιάτος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, αλλά και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μπάμπης Λορεντζάτος.  Όλοι συνεχάρησαν τον Αντώνη για την τεράστια ανατροπή στο αποτέλεσμα των εκλογών και του ζήτησαν να τιμήσει στο έπακρον την ευκαιρία που του δίνεται να αλλάξει επιτέλους τα πράγματα στο εσωτερικό της ΝΔ στην Κεφαλονιά.

katsigiannhs_simos

Συγκινητική ήταν η στιγμή κατά την οποία ο Διονύσης Λυκούδης αναφέρθηκε, εν μέσω χειροκροτημάτων, στη νέα γενιά που παίρνει τη σκυτάλη στα εσωκομματικά της ΝΔ και χαρακτήρισε ευτυχές το γεγονός ότι έτσι εξασφαλίζεται η συνέχεια του κόμματος.

Από τα επινίκια δεν θα μπορούσε να λείπει και ο ισχυρός άνδρας του Κεφαλλονίτικου Συλλόγου της Αμερικής «Ο Αίνος», Βασίλης Κοκόσης, που βρίσκεται στο νησί μας εδώ και λίγες ημέρες κι έδωσε κι αυτός τη δική του μάχη για την εκλογή του Αντώνη Κατσιγιάννη.

lukoudhs_kwnstantakhs

Αξίζει να σημειωθεί πως το παρόν στη χθεσινή βραδιά έδωσαν και μέλη της οικογένειας του Αντώνη, η σύζυγός, ο πατέρας και η αδερφή του. Επίσης, παραβρέθηκαν εκεί οι Παναγής Φωκάς, Γεράσιμος Μπελίτσης, Γιάννα Κουλουμπή,  Διονύσης Τσατραφύλλιας, Σίμος Παυλάτος, Σπύρος Γασπαρινάτος κ. α.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer