Με τη χθεσινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) , ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή νέων οργάνων του κόμματος.
Κατσιγιαννης: “Ξεκινάμε τη νέα σελίδα της ΝΔ στη Κεφαλονιά”
Πολιτική
18/04/2016 | 14:18

Με τη χθεσινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) , ολοκληρώθηκαν οι  εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή νέων οργάνων του κόμματος.

Θέλω να ευχαριστήσω τα δεκάδες μέλη της Νέας Δημοκρατίας που έστειλαν μήνυμα ανανέωσης, συμμετοχής και συσπείρωσης για τη σύνθεση των οργανώσεων ΔΗΜ.ΤΟ και ΔΗΜ.ΤΕ.

Σε ότι με αφορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟΣ) που υπέγραψαν την υποψηφιότητά μου και μου έδωσαν τη δυνατότητα να διεκδικήσω την προεδρία της ΝΟΔΕ καθώς και τους 25 εκλέκτορες που στήριξαν την υποψηφιότητα αυτή.

Παράλληλα, θα ήθελα να ευχηθώ στον συνυποψήφιό μου και Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Αργοστολίου, κ. Γεράσιμο Παγουλάτο, καλή επιτυχία στα καθήκοντά του και στους κοινούς μας αγώνες.

 Ξεκινάμε τη νέα σελίδα της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Ξεκινάμε την προσπάθεια για να δυναμώσουμε τη φωνή της παράταξής μας και να διαμορφώσουμε το μέλλον που αξίζει η πατρίδα μας. Ένα μέλλον συνυφασμένο με την ανάπτυξη, τη δημιουργία, την αξιοκρατία, την κοινωνική συνοχή, τη Δημοκρατία.

Αυτές οι αξίες και οι άνθρωποι που τις πρεσβεύουν είναι το οξυγόνο της παράταξής μας.

Από σήμερα, όλοι μαζί ενωμένοι, με τον Πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, προχωράμε με στόχο την οργανωτική μεταρρύθμιση της μεγάλης, φιλελεύθερης, κεντροδεξιάς παράταξης.

 

Με εκτίμηση,

Αντώνης Φ. Κατσιγιάννης

Πρόεδρος ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer