Οι επιβάτες όχι μόνο δεν αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του Πίσω Αετού, αλλά και όσοι επιβιβάστηκαν στο πλοίο με προορισμό το λιμάνι της Σάμης, τελικά έφτασαν στον προορισμό τους με δίωρη καθυστέρηση
Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του “Ιονίς”
Κοινωνία
16/05/2013 | 23:02

Μια απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε του επιβάτες του «Ιονίς», οι οποίοι όχι μόνο δεν αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του Πίσω Αετού, αλλά στο λιμάνι του Βαθέως, αλλά και όσοι επιβιβάστηκαν στο πλοίο με προορισμό το λιμάνι της Σάμης, τελικά έφτασαν στον προορισμό τους με τουλάχιστον δυο ώρες καθυστέρηση.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στο e-kefalonia.net από αγανακτισμένους επιβάτες του «Ιονίς», το πλοίο, λόγω μποφόρ, δεν κατάφερε να προσεγγίσει το λιμάνι του Πίσω Αετού στην Ιθάκη, αλλά με αρκετή καθυστέρηση κατάφερε να «δέσει» στο λιμάνι του Βαθέως.

Μάλιστα οι επιβάτες, οι οποίοι είχαν σκοπό να επιβιβαστούν στο πλοίο από το λιμάνι του Πίσω Αετού, με προορισμό τη Σάμη, αναγκάστηκαν να οδηγηθούν στο λιμάνι του Βαθέως και στη συνέχεια να αποβιβαστούν στη Σάμη, με τουλάχιστον δυο ώρες καθυστέρηση.

Εκτός των άλλων, ένταση δημιουργήθηκε στο λιμάνι του Βαθέως, αφού αρχικά και λόγω μποφόρ το «Ιονίς» δεν ήθελε να πραγματοποιήσει το δρομολόγιο προς Σάμη, αν και υπήρχαν επιβάτες, οι οποίοι είχαν ήδη βγάλει εισιτήριο.

Τελικά και μετά από δίωρη καθυστέρηση το «Ιονίς» έκανε το δρομολόγιο για Σάμη, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμη γνωστό αν αύριο το πρωί θα εκτελέσει κανονικά το δρομολόγιο για Πάτρα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer