Θα παίξουμε χωρίς άγχος γνωρίζοντας ότι οι στόχοι της ομάδας έχουν ήδη επιτευχθεί. Είναι μεγάλη υπόθεση η συμμετοχή μας στο Φαιναλ Φορ, αλλά και η 4η θέση στην Α1 που συνδυάζει την ευρωπαϊκή έξοδο
Γιώργος Κατσιγιάννης: «Να απολαύσουμε αυτή τη γιορτή του πόλο»
Αθλητισμός
16/05/2013 | 19:10

Ο Γιώργος Κατσιγιάννης, αρχηγός μίας εκ των τεσσάρων ομάδων που θα δώσουν το παρόν το επόμενο διήμερο στο 14ο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος υδατοσφαίρισης Ανδρών που διεξάγεται στη Λαμία, του ΝΟ Αργοστολίου, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος για τη συμμετοχή του Κεφαλλονίτικου συλλόγου σ’ αυτή τη γιορτή του πόλο, όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος. Επίσης, αναφέρθηκε και στον μεγάλο αυριανό ημιτελικό με αντίπαλο τον περσινό νταμπλούχο ΝΟ Βουλιαγμένης:

«Ενόψει του ημιτελικού με τη Βουλιαγμένη, η ομάδα μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο αντίπαλος μας βρίσκεται σε υψηλότερο αγωνιστικό ρυθμό λόγω των τελικών του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Και εμείς είχαμε τον μικρό τελικό με τη Χίο, όμως οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. Υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία. Πάμε να διασκεδάσουμε, πάμε να χαρούμε τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση. Σωματικά και ψυχικά είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα θα αποκομίσουμε εμπειρίες.

Όσον αφορά τον αγώνα, αν δε δώσουμε το δικαίωμα στη Βουλιαγμένη να επιβάλλει το ρυθμό της και μείνουμε κοντά στο σκορ, λεπτό με λεπτό ίσως μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω.

Θα παίξουμε χωρίς άγχος γνωρίζοντας ότι οι στόχοι της ομάδας έχουν ήδη επιτευχθεί. Είναι μεγάλη υπόθεση η συμμετοχή μας στο Φαιναλ  Φορ, αλλά και η 4η θέση στην Α1 που συνδυάζει την ευρωπαϊκή έξοδο.

Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια και να απολαύσουμε αυτή τη γιορτή του πόλο.»

Πηγή: Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer