Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών θα πραγματοποιήσει τριήμερο καλλιτεχνικό βιωματικό σεμινάριο «Τέσσερις τέχνες, ένα όνειρο» του Προγράμματος ARTABILITY, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου
Τέσσερις τέχνες, ένα όνειρο…
Κοινωνία
27/02/2016 | 13:40

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών ανακοινώνει ότι το τριήμερο καλλιτεχνικό βιωματικό σεμινάριο «Τέσσερις τέχνες, ένα όνειρο» του Προγράμματος ARTABILITY, το οποίο αναβλήθηκε τον Σεπτέμβριο 2015 λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την Κεφαλονιά, θα υλοποιηθεί στις 4, 5 και 6 Μαρτίου 2016 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 100 παιδιά, νέους και ενήλικες με και χωρίς αναπηρία. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα λειτουργήσουν τέσσερα εργαστήρια (εικαστικές τέχνες, μουσική, χορός, θέατρο), με στόχο μία τελική παράσταση που θα είναι ανοιχτή σε όλους την Κυριακή, 6 Μαρτίου, στις 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ΚΕΦΑΛΟΣ».

Το σεμινάριο υλοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Κεφαλονιάς και της ΚΕΔΗΚΕ και τη συνεργασία της Αντιπεριφέρειας Απασχόλησης, Κοινωνικής Μέριμνας & Εθελοντισμού Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλονιάς-Ιθάκης, της Δ/νσης Α’βάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς-Ιθάκης και της Δ/νσης Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς-Ιθάκης.

Η  συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και η λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων είναι τη Δευτέρα 29/2/2016. 

Πληροφορίες καθημερινά, 8.30-16.00, στο 210 9622290 (εσωτ. 214) e-mail: info@artability.gr 

seminario (1) seminario (3)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer