O Δήμος, η Περιφέρεια και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση να δώσουν την μάχη «χέρι-χέρι» αυτή την δύσκολη εποχή προκειμένου να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
«Τάσο εμείς στο Δήμο σε βλέπουμε σαν φίλο και όχι ως σαν εκπρόσωπο της κυβέρνησης»
Πολιτική
05/05/2011 | 21:01

Την Πέμπτη 5/5 στο Δημαρχείο Κεφαλλονιάς πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Δημάρχου Κεφαλλονιάς με τον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων κ. Τάσο Αποστολόπουλο.

Στην σύσκεψη εξετάστηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Κεφαλλονιάς και εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Γενικός Γραμματέας διαπίστωσαν ότι το μεγάλο εγχείρημα του Καλλικράτη έχει μεν τεράστια ζητήματα και προβλήματα, πλην όμως εξέφρασαν την πεποίθηση ότι όλα θα ξεπεραστούν γρήγορα μέσα από την καθημερινή και ειλικρινή συνεργασία και επαφή.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς έθεσε υπόψη του Γενικού Γραμματέα όλα τα θέματα που θεωρεί φλέγοντα για τον Δήμο όπως για παράδειγμα το ζήτημα της Διαδημοτικής, την επίσπευση του ελέγχου της νομιμότητας των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου, την απόφαση για την πρόσληψη του εποχιακού προσωπικού για τον Δήμο μας, την προώθηση για ΦΕΚ όλων των αποφάσεων που εκκρεμούν, την επίσπευση της καταβολής των χρημάτων για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», την προώθηση των θεμάτων που αφορούν στο Λιμενικό Ταμείο Κεφ/νίας κ.α..

       Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Τάσο Αποστολόπουλο για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι στο πρόσωπό του Γ.Γ. δεν βλέπει έναν εκπρόσωπο της Κυβέρνησης αλλά έναν φίλο και καλό συνεργάτη.

Καθόλη την διάρκεια της σύσκεψης, παρών σε αυτήν ήταν ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπύρος Σπύρου που με την σειρά του ζήτησε ο Δήμος, η Περιφέρεια και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση να δώσουν την μάχη «χέρι-χέρι» αυτή την δύσκολη εποχή για την πατρίδα μας προκειμένου να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα

Στο τέλος ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης δώρισε στον Δήμαρχο αναμνηστική πλακέτα για την πρώτη τους θεσμική συνάντηση στο νησί μας, ενώ ο Δήμαρχος ανταπέδωσε και αυτός με αναμνηστική πλακέτα του Δήμου μας που παρέδωσε, τόσο στον Γ.Γ της Αποκεντρωμένης, όσο και στον Περιφερειάρχη μας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer