Κατά την διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκαν με επιμέλεια όλα τα θέματα που αφορούν στα εν εξελίξει έργα που χρηματοδοτούνται από περιφερειακά προγράμματα στο νησί μας.
Σε καλό κλίμα η συνάντηση Παρίση – Σπύρου
Πολιτική
05/05/2011 | 19:51

Την Τετάρτη 4/4 το απόγευμα συναντήθηκαν στο Δημαρχείο Κεφαλλονιάς ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπύρος Σπύρου.

        Δήμαρχος και Περιφερειάρχης συζήτησαν επί μακρόν για τα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο και στην Περιφέρειά μας, ιδιαίτερα με την εφαρμογή του νέου νομικού πλαισίου που απαιτεί ο Καλλικράτης.

      Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη των δύο ανδρών με υπηρεσιακούς παράγοντες από τον Δήμο Κεφαλλονιάς και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

       Στην σύσκεψη, εκτός από τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη, μετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Πέτρος Οικονόμου, η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας κ. Β. Παπαδήμα, η Προϊσταμένη της Δ/νσης Προγραμματισμού κ. Κ. Ποδάρα, καθώς και οι σύμβουλοι του Δημάρχου σε τεχνικά και περιβαλλοντικά θέματα Παναγής Ζησιμάτος και Σοφία Γαρμπή.

       Κατά την διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκαν με επιμέλεια όλα τα θέματα που αφορούν στα εν εξελίξει έργα που χρηματοδοτούνται από περιφερειακά προγράμματα στο νησί μας, ενώ παράλληλα ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς έθεσε υπόψη του Περιφερειάρχη το σχέδιο της νέας δημοτικής αρχής αναφορικά με τα έργα που ο νέος Δήμος θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει εντάσσοντάς τα στο ΠΕΠ Ιονίων Νήσων.

        Ο Δήμαρχος ζήτησε δεσμεύσεις για αυτά, τόσο από τον Περιφερειάρχη όσο και από τον Προϊστάμενο της Διαχειριστικής Αρχής Π. Οικονόμου, ενώ ταυτόχρονα απαίτησε την σωστή διαχείριση και κατανομή των κονδυλίων ανάμεσα στα νησιά της Περιφέρειάς μας.

        Αργά το βράδυ και μετά το τέλος της σύσκεψης, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς παρέθεσε δείπνο προς τιμή του Περιφερειάρχη κ. Σπύρου Σπύρου και των υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας.

spirou

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer