Ο γνωστός δημοσιογράφος διαθέτει… καλλιτεχνική φλέβα και ετοιμάζει την πρώτη του ατομική έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν από την περίοδο των εορτών
Σχέδια και χρώματα από τον Ανδρέα Κωνσταντάτο
Ανδρεας Κωνσταντατος
19/10/2016 | 15:37

Τον καλό συνάδελφο Ανδρέα Κωνσταντάτο τον γνωρίζουμε όλοι από το ρεπορτάζ. Ιδιαίτερα αγαπητός, διέγραψε και συνεχίζει να διαγράφει μια διαδρομή «πλούσια» στο επάγγελμα, την οποία χαρακτηρίζουν η ποιότητα και το ήθος.

konstantatos_2-696x435 konstantatos_3

Με πλούσια εμπειρία και στην τηλεόραση, ο Ανδρέας Κωνσταντάτος πέρασε σχεδόν από όλα τα κανάλια: ξεκίνησε από τον ΑΝΤ1 το 1992, μεταπήδησε αργότερα στο Star, για να βρεθεί στο Alter την εποχή της μεγάλης του επιτυχίας και να φτάσει στο Μega ως αρχισυντάκτης του οικονομικού ρεπορτάζ. Αγαπάει τη δουλειά μας με πάθος και παραμένει στις επάλξεις, χωρίς να εγκαταλείπει ούτε λεπτό τη δημοσιογραφία και το πολιτικό ρεπορτάζ.

konstantatos_5

Όμως, έχει και ένα χόμπι, τη ζωγραφική. Και τώρα που ο χώρος των ΜΜΕ έχει δεχθεί καίρια πλήγματα από την κρίση, ο Ανδρέας Κωνσταντάτος βρήκε περισσότερο χρόνο κι άρχισε να ασχολείται «πιο επαγγελματικά» με τη ζωγραφική. Και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει με το παραπάνω, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς.

konstantatos_1

Εδώ και καιρό έχει δημιουργήσει έναν χώρο εργασίας και έχει ρίξει το βάρος του στη ζωγραφική. Το καλοκαίρι στην αγαπημένη του Κεφαλλονιά εξακολούθησε να δημιουργεί στο ατελιέ και ετοιμάζεται πλέον για την πρώτη ατομική του έκθεση, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Έκθεση την οποία περιμένουμε οι συνάδελφοί του με ανυπομονησία.

konstantatos_4

Το δημοσίευμα είναι της εφημερίδας “Αξίας”

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer