Σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο την κ.Bing Tang.
Συνεργασία του Δήμου Κεφαλονιάς με την Κίνα
Τουρισμός
17/02/2016 | 16:53

Σε συνέχεια των επί τριετίας πολυεπίπεδων συνεργασιών του Δήμου Κεφαλονιάς με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, μέσω της Πρεσβείας , σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο την κ.Bing Tang.

Στη σύσκεψη εργασίας που ακολούθησε συμμετείχαν ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αυτοτελούς Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ.Σταύρος Κουρής Κορκός.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Αναπληρωτού Δημάρχου κ.Διονύση Λυκούδη και αφορούσε διαφόρους αναπτυξιακούς τομείς συνεργασίας μεταξύ Κεφαλονιάς και Κίνας.

Η κ.Tang εκπροσωπούσε την περιοχή της Chenzhou και τέθηκαν όλα τα στάδια της συνεργασίας και οι τρόποι ανάπτυξής των.

Για τη συγκεκριμένη συνεργασία, αύριο Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, η κ.Tang συνοδευόμενη από τον κ.Κεκάτο θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» στις 12.00 .

Ο κ.Παρίσης ευχαρίστησε θερμά την κ.Tang για την επικοινωνία και υπογράμμισε το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για περαιτέρω προβολή της Κεφαλονιάς στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.

2-1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer