Αξίζει να σημειωθεί πως τον Μάιο θα πραγματοποιηθεί στην Chenzhou έκθεση τουρισμού και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προσπάθειες, ώστε να υπάρξει παρουσίαση της Κεφαλονιάς.
Προβολή της Κεφαλονιάς στην Κίνα
Τουρισμός
18/02/2016 | 15:14

Μετά την σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, η πετυχημένη στο χώρο της και λάτρης της Κεφαλονιάς κ. Bing Tang, συνοδεία του Α/δημάρχου Τουρισμού κ. Κεκάτου, παραχώρησε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος».

Την παρουσίαση της κ. Bing Tang και την ενημέρωση για τις συναντήσεις που ήδη έχουν γίνει με φορείς του Τουρισμού στην Κεφαλονιά έκανε ο κ. Κέκατος, ενώ αμέσως μετά το λόγο πήρε η ίδια, εκφράζοντας αρχικά τον ενθουσιασμό της για το νησί και τις ομορφιές του. chen-zhou-interview-4

Η κ. Bing Tang έφτασε στο νησί μας, εκπροσωπώντας την πόλη της Chenzhou, η οποία έχει πληθυσμό περί τα πέντε εκατ. και, όπως η ίδια σχολίασε, μοιάζει σε φυσική ομορφιά με την Κεφαλονιά, όμως έχει διαφορές στο κλίμα και τον τρόπο ζωής. Στο τελευταίο έδωσε ιδιαίτερη έμφαση, καθώς είναι ευκαιρία μέσα από τη συνεργασία Κεφαλονιάς ChenZhou να προβληθεί η διαφορετικότητα των Ελλήνων στην κουλτούρα και τη νοοτροπία.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Μάιο θα πραγματοποιηθεί στην Chenzhou έκθεση τουρισμού και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προσπάθειες, ώστε να υπάρξει παρουσίαση της Κεφαλονιάς και παράλληλα να ξεκινήσουν δράσεις περαιτέρω προβολής όχι μόνο στον τουρισμό, αλλά και την εκπαίδευση, τις επενδύσεις και τον πολιτισμό. Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη συνεργασία της Chenzhou με την Ελλάδα.

chen-zhou-interview-2-1 chen-zhou-interview-3

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer